![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: JPG Classique, Dior 5 Couleurs, Fekkai Finishing Polish i inne - zapraszam:)
no czesc
![]() ![]() Jean Paul Gaultier Classique EDP; pojemność wyjściowa 50 ml, aktualnie zostało ok. 28 ml; mam oryginalną puszkę i paragon- tylko zupelnie nie wiem jaki to zapach, musze obczaic w sephorze ![]() Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual (srebrzysty szary, satynowy kakaowy, opalizujący jasny łososiowy, jasny złotobeżowy, ciemna gorzka czekolada); zużycie - ok. 40 % (różne dla różnych kolorów)- chcialabym zobaczyc zdjecie ![]() Bourjois Effet 3D Nudes; błyszczyk kolor Nude Energic 35 (naturalny, beżowo-różowy) nadający duży połysk; pełnowymiarowy, nowy Frederico Fekkai Finishing Polish (serum nabłyszczające) - opakowanie pełnowymiarowe 50 ml (szklana buteleczka z pompką); ubytek niewielki; mam plastikowe opakowanie- co to za cudo? jaki efekt?? Guerlain Super-Aqua Day - tubka o pojemności 3 ml, w kartoniku co moglabys z tego oddac? przyslij zdjecia i moze cos wykombinujemy ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: JPG Classique, Dior 5 Couleurs, Fekkai Finishing Polish i inne - zapraszam:)
wydaje mi sie ze juz kiedys pytalam o te kosmetyki-więc jesli się powtarrzam to wybacz ale duzo tych korespondencji
![]() moze cos u mnie za Bourjois Effet 3D Nudes; błyszczyk kolor Nude Energic 35 (naturalny, beżowo-różowy) nadający duży połysk; pełnowymiarowy, nowy Frederico Fekkai Finishing Polish (serum nabłyszczające) - LRP Rosaliac – tubka o pojemności 5 ml, w kartoniku
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W pierwszym poście dodałam fotki wszystkiego poza miniaturką kremu Guerlaina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Do aktualnie przeze mnie poszukiwanych należą: Midnight Poison Diora (chętnie w wersji limitowanej 40 ml), Gucci by Gucci, Guerlain L'Instant Magic ... to chyba by były te najbardziej pożądane.
Aczkolwiek innych też nie wykluczam ![]() Dość istotne jest dla mnie natomiast "pochodzenie" pachnidła, do swojego Classique mam paragonik potwierdzający nabycie go w perfumerii i najchętniej oddałabym go za zapach, w przypadku którego równiez mogłabym otrzymać takie potwierdzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie posiadam wymienionych przez Ciebie zapachow. No i spora czesc z mojego zbioru pochodzi z allegro, luckyscent, badz wymian. No nic, moze innym razem cos wymyslimy ![]() Clasique to jeden z pierwszych moich zapachow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za jean p goultiera?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=245793 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za JPG?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Frederico Fekkai Finishing Polish (serum nabłyszczające) - opakowanie pełnowymiarowe 50 ml (szklana buteleczka z pompką); ubytek niewielki; mam plastikowe opakowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Proszę o info, czy jako ewentualne zamienniki za Classique mam rozważać zapachy z tego właśnie wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety nie podajesz, ile go aktualnie zostało (albo też ja nie potrafię odnaleźć tej informacji w Twoim wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Prosiłabym o info na temat "pochodzenia" Twoich zapachów
![]() Od jakiegoś czasu interesują mnie tylko kosmetyki, które wystawiająca nabyła osobiście w markowej perfumerii, najchętniej takie, w przypadku których mozliwe jest okazanie paragonu. Sama też oferuję w zasadzie tylko takie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
rozumiem Cie, ale przeciez nie musisz sie ze mna na nic wymieniac pozdrawiam serdecznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem zatem, skąd w Twojej rekacji pewna nerwowość ![]() Fakt: większość Wizażanek nie przywiązuje wagi nie tylko do paragonów, ale też do tego, czy dany kosmetyk został zakupiony w markowej perfumerii, czy też na na serwisie aukcyjnym Ja przywiązuję wagę do jednego i do drugiego I mam do tego prawo Jeżeli ktoś uważa moje pytania w tej kwestii za nietaktowne i traktuje je jako przejaw jakiejś wyjątkowej nieufności pod swoim adresem (zupełnie zresztą niesłusznie, bo to moja "rutynowa procedura"), to trudno ... Wolę być uważana za nietaktowną i otwarcie pytać o źródło pochodzenia kosmetyku, aniżeli "taktownie" wstrzymać się do pytań i ryzykować otrzymanie kosmetyku, którego oryginalności nie będę pewna Dzięki temu funkcjonuję na Targowisku od paru lat skutecznie unikając "wpadek" będących udziałem naprawdę wielu Przekupek. Aha! Uświadamianie mi, że nie muszę się z Tobą wymieniać, było naprawdę zbędne. O tym również wiem, jako że swojej "targowiskowej działalności" nie zaczęłam dzisiaj ani wczoraj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Piers do przodu
|
aniu, a co byś chciała ze tego Diorskina?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka czy znajdziesz cos u mnie za:
Christian Dior Diorskin; puder prasowany kolor: 621 Transparent Medium próbki: LRP Rosaliac – tubka o pojemności 5 ml, w kartoniku Avene Hydrance Optimale Riche - tubka o pojemności 5 ml, w kartoniku Avene Cold Cream (krem ochronny); 4 tubki o pojemności 5 ml każda tubka; oryginalnie „zaspawane”, w kartonikach z poszukiwanych mam: Róż diora
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przejrzałam Twój watek, ale nie znalazłam różu ![]() Czy mozesz mi napisac, w którym poscie jest info na jego temat. Mnie by generalnie interesował róż baaardzo jasny, w jakims ciepłym odcieniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
bo jestem nienormalna i jak sie okazało załaczyłam foot a nie załaczyłam opisu
![]() post 3 ci ![]()
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety odcień zdecydowanie zbyt chłodny, jak na moje potrzeby ![]() Jutro przejrzę dokladnie Twój watek, moze znajdę coś jeszcze. W sumie - skoro obie jestesmy z Krakowa - to opłacałaby sie nawet niewielka wymiana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ?
![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.