![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Code, Moschino, Chocolovers i kilka drobiazgów
NIEAKTUALNE- zapraszam do nowego wątku
Wymienię tylko i wyłącznie na inne kosmetyki - interesują mnie perfumy, kolorówka, raczej nie pielęgnacja i nie dolna pólka. Nie interesuja mnie ciuchy, ksiażki ani dodatki Nie wymieniam się na siłę - proszę o wybaczenie bo będę wybredna ![]() My wish list - szukam głównie podkładu - jasny beż, chętnie Dermablend odcien nude, chetnie przygarne tez sypki puderek i cos rzswietlającego do szarej zmeczonej paszczy ![]() Zapachy Dokładka: Be Delicious DKNY - jabłuszko - edp, 30 ml, nowe, nieużywane - Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. Oryginał kupiony w perfumerii lotniskowej. Zdjecie na życzenie. Wymienie wyłacznie na inne perfumy, łatwo nie oddam ![]() Koncówka Miss Dior Cherie edp na wypróbowanie - ok. 2-3 ml we flakonie 30 ml. Ghost Deep Night - miniatura 10 ml w slicznym flakoniku - tylko testowana Jesli by komusb. zależalo to mogę odlac z moich zbiorów, tak max do 10 ml - Escada Collection, Elle YSL, MD Cherie, Rose Absolue YR, The One, Midnight Poison (tego max 5 ml) - oczywiscie za coś fajnego ![]() kolorówka Dokładka MAC błyszczyk Lustreglass Spring Beam http://www.maccosmetics.co.uk/templa...T_ID=PROD66181 pistacjowy z drobinkami, ale na ustach jest przejrzysty, nie zielony ![]() ![]() puder Les Voilettes Guerlain - sypki, odcien Ambree, sredni beż. Kupiony w perfumerii, jest kartonik. Zostało wiecej niz polowa, a troszke mniej niz 3/4. Wymienie tylko na inny gónopółkowy sypki puder - w nieco jasniejszym odcieniu. Chętnie przyjmę sypkiego Clarinsa albo puderek Estee. Błyszczyk Juicy tubes - blady róż z drobinkami, poj. 7 ml, zużyte max 5 %. Tester pomadki Dior Addict - ciemna śliwka, piękny połysk Maybelline Shine elixir, pomadka nabłyszczająca w płynie Vibrant Violet, śliwkowy róż ze złocistymi drobinkami Stellars H. Rubinstein - paletka 4 pomadko-błyszczyków Stellars Palette , z lusterkiem i pędzelkiem - został odcien śliwkowy, wiśniowy i troche mniej niż połowa złotego. Wszystkie lśniące, z drobinkami - Cien sypki pigment Inglot AMC, odcien 22 - wrzosowo-złoty, śliczny, pasuje do lakieru Chanel. Wymienie na inny sypki cien, chętnie odsypke Mac'a _ odsypka czarnego glittera MAC - ok 1/2 łyżeczki w pojemniczku Pielęgnacja suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały masło do ciała wanilia i pomarancza Farmony, zużyte ok. 5 % - łatwo nie oddam - za coś fajnego ![]() Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2008-05-28 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Code, Moschino, Chocolovers i kilka drobiazgów
coś za armani?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za żel Chocolovers? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241263
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hot Couture edp flakon 30 ml - została równo polowa, flakonikbez korka. Kupiłam zapach w ciemno pod wpływem recenzji na KWC ale to nie moja bajka - zamienie na cos co będę używać
- Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. Oryginał kupiony w perfumerii lotniskowej. Zdjecie na życzenie. Wymienie wyłacznie na inne perfumy, łatwo nie oddam ![]() Może cosik znajdziesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Błyszczyk Juicy tubes - blady róż z drobinkami, poj. 7 ml, zużyte max 5 %.
Maybelline Shine elixir, pomadka nabłyszczająca w płynie Vibrant Violet, śliwkowy róż ze złocistymi drobinkami Stellars H. Rubinstein - paletka 4 pomadko-błyszczyków Stellars Palette , z lusterkiem i pędzelkiem - został odcien śliwkowy, wiśniowy i troche mniej niż połowa złotego. Wszystkie lśniące, z drobinkami HOT COUTURE
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
To ja się skromnie przypomnę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
- Hot Couture edp flakon 30 ml - została równo polowa, flakonikbez korka. Kupiłam zapach w ciemno pod wpływem recenzji na KWC ale to nie moja bajka - zamienie na cos co będę używać
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dazzling, szkoda ze blyszczyk Pupy poszedł w swiat
![]() Vilandro, Irsin, Guniagusia - niestety nic ![]() Szarado - nie znalazłam nigdzie Torrente do przetestowania ![]() Gothic - wstepnie Jiucy Tubes ![]() Golgie - Eclat d'arpege ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jak zrobię i wkleję w wątku, dam Ci znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
fotka wklejona - na żywo jest ciut bardziej blady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej Gothic - przepraszam ze tak późno odpowiadam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Gucia ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Interesuje mnie Gucio różowy ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
kasiulku, czy zainteresowałby Ciebie rozświetlacz z limitowanej serii Diora z mojego wątku, jest zdjęcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
kasiu,
a może JPG Classique EDP by Cię zainteresował? Albo cos innego z mojego watku ... pewnie wiekszość rzeczy już widziałaś, ale może zmieniły Ci sie priorytety ![]() Mnie u Ciebie interesują zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały Koncówka Miss Dior Cherie edp na wypróbowanie - ok. 2-3 ml we flakonie 30 ml. i błyszczy juicy tubes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Lipglossjunkie, lewa, astronomiczna Aniu, Moniu i Hathayoga - niestety nic nie wynalazłam u Was dla siebie, ale dziękuję pięknie za propozycje
![]() ![]() Layla - zaintrygowal mnie ten rozswietlacz, tylko ze na zdjeciach mało co widac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko, czy zechcialabys tester pudru w kompakcie Shiseido pressed powder 01 nowy, tylko testowany za mini Gucci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Doroto, tester czyli luzem? to chyba raczej nie, znajac mnie (i moje dziecko) natychmiast by mi to gdziesz spadło, pokruszyło sie itp.
Layla szkoda ze nie masz fotek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.