|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię nową, czarną maskarę Kryolan ! I coś jeszcze - mała dokładka.
Witam !
Mam do wymiany nową, czarną maskarę Kryolan Long Lash w oryginalnym kartoniku. Tusz jest wydłużający, posiada mikro włoski które dodatkowo wydłuzaja i zagęszczają rzęsy - dość ciekawy produkt ![]() Maskara jest firmy profesionalnej, tutaj stronka : http://www.kryolan.com/en/Home/Home.htm i i Art. 1353 to mój tusz ![]() Ważny do 12.10.2009 r. Oprócz tego wymienię : *Anti-Cellulite Body Sculpting Treatment Avon (Wyszczuplający krem antycellulitowy) nowy *Lumene Delight Solo nr 24, kremowa biel, kilka razy maźnięty *L'or De Torrente resztka ok 5 ml w pełnowymiarowym 100 ml flakonie Wysyłam poleconym priorytetem chyba, ze jesteś Wrocławianką to chętnie umówię się osobiście ![]() Jako dodatek mogę zrobić próbkę podkładu Kryolanu ew małą odlewkę Ange Au Demon. Preferencji co do wymiany nie mam, ale moglby to byc inny tusz, puder, roz, zapach np demeter ( najlepiej 30 ml ) o zapachu dziecięcego pudru, mojito itd... w gruncie rzeczy jestem otwarta na propozycje ![]() Pozdrawiam
![]() Edytowane przez MoonBootica Czas edycji: 2008-05-24 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię nową, czarną maskarę Kryolan !
mam w wątku demeterka, moze Cię zainteresuje?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zapraszam do mnie
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hejka, na pierwszy rzut oka nic nie znalazlam, ale masz sporo produktow których nie znam jak bede miala chwile czastu to poczytam o nich i moze akurat - dam znać
![]() Pozdrowienia!
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za dkny nic nie znalazłam chyba ze masz cos z poszukiwanych moich poza wtakiem
ale tusz mi sie podoba ![]() demeterki mam w watku ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
poza wątkiem mam jeszcze demeter sugar&spice ubytek jakies 2ml
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O NZ poczytam sobie ![]() Pozdrawiam Hejka ![]() Niestety tym razem nic nie znalazłam, chyba, ze masz jeszcze jakieś kosmetyki zachomikowane ![]() pozdr ![]() 15, tak ? poczytam w weekend i wtedy odpowiem, niestety teraz męczę się nad pracą ![]() Pozdrawiam !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.