![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Modne ciuszki i dodatki:) małe rozmiarki 34/36 ZAPRASZAM:)
Nigdy jescze nie bawiłam się w wymiany ale po dużym przeglądzie szafy stwierdziłam ze pora coś w niej zmienić i może którejś z was spodobają się moje ciuszki i zechce się wymienić. Wszystkie są malutkie dopasowane i nie zniszczone.
W zamian szukam: *białych spodni *rurek *koszulowej bluzki *topów ze smiesznymi nadrukami *mini spódniczek *wszystkiego z hello kitty!!! *dodatków np. baaaaaaardzo dużych kolczyków *kosmetyków zwłaszcza kolorówka, baza pod makijaż ale też wszystkie odżywki nabłyszczacze do włosów *książki o fitnessie *MP3 Pozdrawiam i zaczynam ![]() 1.) spódniczka w kwiatki r. 36 z rozciągliwego materiału do kolan 2.)spódniczka czekoladowa z satyny do kolan z pod spodu wystaje śliczny kawałek tiulku 3.) top z koronką w kwiaty rozmiar 40 ale ściąga się pod biustem i ma regulowane ramiączka i dlatego można w nim śmiało chodzić nawet jak jest się w zrozmiarze 34 4.) bluzeczka w ceglastym kolorze przy dekoldzie wykończona koronkami zawiązywana na kokardkę pod szyją roz. S 5.) bluzeczka w stylu ludowo-orientalnym z guziczkami taka tuniczka troszke roz. 38 6.) komplecik czarno-biały ma jescze metki roz. S oczywiście można osobno brać Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-18 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Modne ciuszki i dodatki:) małe rozmiarki 34/36 ZAPRASZAM:)
2.
7. sweterek etno związykany na dole warkoczykiem 8. bluzka imprezowa czerwona z kółkiem 9.bluzeczka w paseczki prześwitująca słoska i bardzo malutka 10. bluzka huse kangurek z rękawiczkami lub getrami nie ma!!! 11. śmietankowy sweterek r. 34 z asymetrycznym golfem 12. bluzka na jedno ramie z błyszczącymi kwiatuszkami Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-23 o 09:31 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
3.
13. bluzka z dziurką na brzuchu ze strasznie miłego materiału 14. tunika esprit zawiązywana na troczek z koronką 15. bluzka z napisami w rokowym stylu 16. kurtka z zamkami roz. 36 ale wg mnie 38. 17. kamizelka z zmkami i kieszonkami czarny dźins malutka 34/36 18. biała bluzka z motywem dziewczyny Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-12 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
4.
19. biały baby doll marszczony 20.żółta wiązana bluzeczka z nadrukiem 21.bluzka z graficznymi nadrukami 22.bluza z serduszkami 23.czarna bluzka z new yorkera xs z kółkiem 24. bluzka w kropki roz 38 Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-12 o 16:41 Powód: zapomniałam zdjęć:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
5.i dalej
![]() biała bluzeczka opuszczana na ramiona z tyłu ma na dole krzyżyk z paseczków rozmiar 34 malutka! podkoszulek w paseczki z uroczym nadrukiem roz. 36/38 różowy top cały z koronki bluzka z klamerkami garniturek beżowa marynarka i spodnie rozciągliwy materiał spodnie rozszerzane roz. 34/36 biała bluzka z falbanek vero moda wiązana z tyłu Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-12 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
6.
31. trawiasto-zielona marszczona bluzka opuszczana na ramiona z cekinami na przodzie 32. nietoperzo-ponczo w kwiaty z delikatnego materiału 33. zielona bluzka z kołnierzykiem 34. nowe jeansy z przetarciami roz. 38 na mnie za duże 35.oryginalne levisy znów troche za duże 36/38 (prezent) 36. spodnie na ćwizenia lub na lato marczone na bokach troczkami Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-12 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
7.
37. rurki z przetarciami new yorker 38. niebieskie materiałowe wakacyjne carry 39. khaki z kieszeniami troczkami wojskowe 40. Torebka w kratkę dośc duża i pojemna na ramie 41. torebka w krateczke czarno-białą elegancka 42. torebka z wesołymi małpkami Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-12 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
8.
41. torebeczka z drewnianym uchem pleciona letnia z dużymi cekinami 42. niebieska sztruksowa malutka i naprawde urocza 43. wiosenna zielona 44. duża różowa markowa z kłódeczką na ramie śliczna! 45. branzoletki 46. paski jeden z prawdziwymi kamieniami new yorker drugi bardzo gruby skórzany Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-12 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6878704
znajdzieszcoś u mnie za tę spódnicę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
9.
47. naszyjnik kolorowy letni 48. naszyjnik z prawdziwymi muszelkami 49. dwa paski złoty i czarny z wysadzaną klamerką 50. pasek z podwujną klamerką gruby 51.branzoletka z monetek Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-12 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
10.!!!!!!!!!!!!!!!MEGA DOKŁADKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 ZESTAW : spódniczka terranowa asymetryczna mini S bluzeczka padająca na ramiona z bufkami marszczonymi czarna 36/38 kurteczka biała króciutka tylko za coś ekstra korale w kolorach ognia mała torebeczka czerwono-kremowa 2. ZESTAW satynowa bluzeczka na ramiączkach w kolorze lila roz. S bardzo miła w dotyku spódniczka orientalna z haftami czarna do kolana z indyjskiego sklepu roz. S branzoletki srebrne 3 ZESTAW tunika w paseczki ze złotą nitką AMISU roz. S tylko za coś ekstra NIE MA!!! bermudy ze szwem z przodu bardzo malutkie roz.34 długi łańcuszek h&m 4 ZESTAW super long fioletowy w pasy tylko za coś ekstra NIE MA!! rurki new yorker S z zamkami zielone duże kolczyki i koraliki 5 ZESTAW long w pasy z długim rękawem dekold łódkowy ściągany po boku roz. 36 tylko za coś ekstra spodnie dalej rurki new yorker biały gruby pas 6 ZESTAW satynowy golfik z naszytymi przy szyi cekinami roz. S spódniczka mini sztruksowa z dużymi guzikami roz. 34 balerinki czarne roz. 36/37 tylko za coś ekstra Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-23 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
11. ZESTAW 7
szara spódniczka na podszewce roz 34/36 krótka kurteczka w kratkę broszka kwiatek z cyrkonii ZESTAW 8 WSZYSTKO ZA COŚ EKSTRA NIE MA!!! sukienka bombka ew. tunika z dużym dekoldem i nietoperzowatymi rękawami new yorker roz.36 nie ma rajstopy kabaretki ze s rebrną nitką szpilki roz.37 w szpic grafitowe oplatane wokół kostki obcas 10 cm z łańcuszkami tylko za inne buty ZESTAW 9 spodnie nigdy nie używane eleganckie w prążki szerokie miss collection 36 różowa bluzeczka z falbanek wykończona przy dekoldzie czarną koronką z cekinami roz.S bolerko C&A sweterkowe pasuje na każdy rozmiar STANIKI 1 stanik new yorker push-up w hawajski wzór 75B z cekinami ma jescze metki nie używany stanik push-up turkusowy z koronkami 75B stanik forever 18 różowy 70A zapinany z przodu bez pleców idealny do letnich bluzek z kwiatkami nigdy nie używany śliczny i bardzo wygodny stanik w kwiaty roz. 70B/C STANIKI 2 super push-up z żelowymi wkładkami we wzory 75 B czarny usztywniany z wyończeniem w paski 75B nowiutki nigdy nie używany bawełniany push-up 75A atlantic KOSTIUM NOWIUTKI H&M tylko za coś ekstra Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-23 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
12. STRÓJ KĄPIELOWY 2
super przyjemny materiał majteczki zawiązywane z boku śliczny elegancki wzór stanik marszczony na srodku zawiązywany na szyi i na plecach mało używany STRÓJ KĄPIELOWY 3 z motywem kwiata troczki wykończone metalowymi koralikami malutki 34/36 BLUZECZKA H&M roz 38/40 ale sprawdzał się na mnie czyli 36 ![]() PIŻAMKA satynowe spodnie ściągane troczkiem góra w krateczke z regulowanymi ramiączkami roz 34 ZESTAW KOSMETYKÓW GOLD dezodorat w kulce i talk perfumwanny do ciała z drobinkami Giordani Gold Oriflame zostało 80% świeczka zapachowa na podstawce cienie w odcieniach brązów zużycie widać na zdjęciu błyszczyk cielisty h&m 90% zostało łańcuszek ze sztuczne złoto niezwykle elegancki farba do włosów chłodny beż garniera nowiutka nie otwierana przestałam farbwać włosy ![]() ZESTAW KOSMETYKÓW ZIELONY błyszczyki owocowe paletka zużycie widać błyszczyki w motylku 90% zostało nigdy nie używany zapakowany flakonik perfumów miss mydełko upiększające Saponaria aparat do zaplatania warkoczyków na baterie działa, dołączę troche koralikow na warkoczyki świeczuszka zielone jabuszko Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-18 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ZESTAW KOSMETYKÓW PASTELOWY
dezodorant i perfumki missy violet nie używane cały dezodorant Dove cała nivea pearl&shine masażer z nakladkami na baterie działa! branzoletka granatowa z małych koralików naszyjnik serduszka przesłodki kolczyki motylki różowe szaliczek błękitny ze srebrną nitką ZESTAW CZERWONY lakiery czarny i czerwony 80% zostało nie są zaschnięte czerwony dobrej firmy (prezent) mała puderniczka w chińskie wzory pałeczki do ryżo chińskie zawieszka duża świat spinek zegarek colloseum lekkie przetarcia na branzoletce różowo-czerwony chodzi i ma nawte baterie zegarek z uroczym tygrysem pomarańczowy chodzi i wyglada jak nowy prostownica ceramiczna (dostałam nową teflonową) nic nie zniszczona tylko za coś ekstra najlepiej mp3 Edytowane przez koniczynkaa Czas edycji: 2008-03-18 o 00:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6878704
Coś za to ? Odp w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej,znajdziesz cos u mnie ?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6878738
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6878786 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6878806 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6878738?
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hej cos u mnie za?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6878738 To moje rzeczy na wymiane: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207187 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej znajdziesz cos u mnie za te rurki? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6878806
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Odezwę się jak będę miała rozeznanie co z tego poleci w świat bo toczę ozmowy akurat o wszystkich trzech tych rzeczach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Odezwę się jak będę miała rozeznanie co z tego poleci w świat bo toczę ozmowy akurat o wszystkich trzech tych rzeczach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6878770 odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.