|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wymienię Mexx XX Wild 40 ml
Nieaktualne, zapraszam do starego wątku
Mexx XX Wild 40 ml - nowy, zafoliowany. Jest to nowy zapach z kolekcji mexx: Zapach uosabiający nasze drugie oblicze – śmiałe, żywiołowe i inspirujące innych. Przepełnione radością życia i pewnością siebie niczego się nie boimy i jesteśmy przy tym niezwykle uwodzicielskie. Gdziekolwiek jesteśmy, poszukujemy dobrej zabawy, nowych znajomości i nowych doświadczeń. Nuty zapachowe: Nuta głowy: Wyraziste połączenie woni maliny, bergamotki i kwiatu pomarańczy Nuta serca: Przyjemnie słodkie, niebiańskie wręcz połączenie woni kwiatu malwy, płatków róży i kwiatu plumerii. Nuta bazy: Odurzające nuty wanilii, heliotropu i ambry Wymiana niekoniecznie na zapach, TYLKO na kosmetyk/kosmetyki z mojej listy o podobnej wartości: >> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=252178 << Może się zdarzyć, że zainteresuje mnie coś spoza tej listy, ale to raczej skrajne przypadki. Z a p r a s z a m ! Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-06-05 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię Mexx XX Wild 40 ml
Ja bylabym zainteresowana zapachem
Na wymiane mam Nowe rzeczy Roz Bourjois nr 16 Zel do powiek mocno trzmajacy cienie sypkie Duglas uzyty 5 razy ( cos jak przeztroczysty blyszczyk ) -gdzies na forum z makijazami jest watek na jego temat Woda GOSH 15 ml NOthing Less jest jeszcze kartonik jak nowy 27mlz 30ml wody Cindy Crawford Waterfallas pedzel do pudru 3 razy uzty z IR ,wyprany ale mam inne jeszcze to ten moge oddac Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-05-29 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pierwszy rzut oka zainteresowały mnie: Zel do powiek mocno trzmajacy cienie sypkie Duglas pedzel do pudru 3 razy uzty z IR ,wyprany ale mam inne jeszcze to ten moge oddac (miałabyś może zdjęcie?) no i Cindy Crawford - ale nie jestem jeszcze pewna, muszę trochę pochodzić w tym zapachu i dałabym znać ![]() Oczywiście zdaję sobie sprawę, że te 3 rzeczy to za dużo za mexxa - czy ewentualnie dobrałabyś coś sobie z mojego wątku? Pozdrawiam ![]() Niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=słonik;7712002]Witaj
![]() Na pierwszy rzut oka zainteresowały mnie: Zel do powiek mocno trzmajacy cienie sypkie Duglas pedzel do pudru 3 razy uzty z IR ,wyprany ale mam inne jeszcze to ten moge oddac (miałabyś może zdjęcie?) no i Cindy Crawford - ale nie jestem jeszcze pewna, muszę trochę pochodzić w tym zapachu i dałabym znać ![]() Oczywiście zdaję sobie sprawę, że te 3 rzeczy to za dużo za mexxa - czy ewentualnie dobrałabyś coś sobie z mojego wątku? Pozdrawiam ![]() Moze tylko wymiana za wode i doloze cos z zapachow +pedzel jak nie znajde nic u ciebie poza watkiem moze bo Avon,Oriflame wgole odpada a zel Douglas kosztuje na pewno 30zl i nie bardzo mam u ciebie co wybrac bo wszystkiego mam w domu za duzo i nie dam rady tego zuzyc a z kolorowki nic nie potrzebuje narazie,wylacznie tusz granatowy ale ze sredniej polki . Moze tylko krem do ciala z miodem i mlekiem wchodziby w wymiane i krem po oczy z Oriflame. Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-05-29 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały dzień próbuje się z nią oswoić i jakoś na razie mi nie leży ![]() To się może jeszcze zmienić znając mnie ( ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mne tez nie lezy Mexx bo przypomina mi klasyczna sabatini ,bylam w Douglas ,zel kosztuje 29zl i jest to specjalny zel do wtapiania cieni brokatowych na powieke i trzymaja sie ,naklada je sie na mokry jeszcze zel po posmarowaniu nim powieki ,byl 5 razy uzty czyli brakuje 1/10 bo specjalnie sprawdzalam nie byl wlany pod korek opakowania a byla spora luka od gory.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Nie wiem Co bys mi zaproponwala .jak wycenisz te kosmetyki z Oriflame bo nic innego nie wiedze dla siebie w Twaim watku ,Avonu nie lubie a kolorowki mam swojej mnostwo takze jest mi zbedana a woda odpada bo za bardzo ma draznace nuty i jest duszaca dla mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to na razie zrezygnuję póki co, bo najbardziej zależy mi na wymianie mexxa ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
cos u mnie??
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Niestety nic nie wyszperałam, tylko tą sesję, ale to trochę za mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.