|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymiana perfumowa - zapraszam!
NIEAKTUALNE
Mam do wymiany: -Roma Biagiotti, 85-90/100 ml, woda toaletowa, kartonik -Celine Oriental Summer, 100 ml, woda toaletowa, tester z korkiem DOKŁADKA: -Bezalkoholowy tonik matujący do cery tłustej i mieszanej Biotherm Biopur, nowy, zapieczętowany. Data produkcji grudzień 2006, ważny 3 lata. -Arden Green Tea 13/15 ml, EDP, kartonik -nowy zestaw 4 miniatur JPG Classique 4 x 3,5 ml = 14 ml, bezalkoholowa EDT w ślicznych sezonowych "sukienkach" i pudełeczkach NIEAKTUALNE -nowa miniatura Paco Rabanne Pour Elle, EDT, 5 ml, kartonik NIEAKTUALNE -miniatura Venice Yves Rocher, 7/7,5 ml -elegancki, oryginalny długopis renomowanej firmy Waterman, o wzorze zielonego marmuru (model Phileas Green Marble), użyty kilka razy (bez widocznych śladów użytkowania), w oryginalnym, firmowym granatowym pudełeczku. NIEAKTUALNY -srebrny (próba 925) pierścionek z warszawskiej galerii biżuterii artystycznej, z ażurowym wzorem w kształcie wierzby, rozmiar 17 -wisior z brązu, emalii i szklanych "brylancików", w kształcie dużego kwiatu, średnica ok. 6 cm. Powinnam gdzieś mieć do niego część "naszyjną" w kolorze turkusowym - poszukam jeśli ktoś będzie zainteresowany. -asymetryczny wisiorek stalowy w kształcie kluczyka, długość 4 cm -oryginalny notes w oprawie z prawdziwych (impregnowanych oczywiście) liści i gałązki - nowy. Wewnątrz rubryki na adresy i telefony. Wymiana tylko na zapachy! Mile widziane: Borsari Violetta di Parma, Ogródek Nilowy, Elle YSL, Hiris, Aigner In Leather, AA Anisia Bella, Trussardi Jeans... ...ale nie tylko. Piszcie co macie ![]()
Wymienię perfumy Edytowane przez etnografka Czas edycji: 2008-05-30 o 23:21 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana perfumowa - zapraszam!
Zapraszam!
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zapraszam, dokładka!
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W zamian najchętniej widziałabym jakiś zapach ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Włoska firma L'Aura Blu, we wzory beżowo-brązowo-oliwkowozielone (trudno opisać, zobaczysz na zdjęciu).
Co do zapachu nie chciałabym być strasznie wybredna, chętnie się pozbędę tego kostiumu, bo nie mam z niego pożytku, tylko mi w szufladzie zalega ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Muciu, na zdjęciach kostium wygląda tak. A, jeszcze sprostuję że się pomyliłam, miska z metki to C, ale jest to co najmniej 85-90 C, jest naprawdę spora
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co bym chciała - najchętniej jakiś zapach. Najbardziej mnie interesuje C. Herrera lub DKNY, jak się na to zapatrujesz?
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Znalazłam:
-nowy zestaw 4 miniatur JPG Classique 4 x 3,5 ml = 14 ml, bezalkoholowa EDT w ślicznych sezonowych "sukienkach" i pudełeczkach -nowa miniatura Paco Rabanne Pour Elle, EDT, 5 ml, kartonik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dokładka, zapraszam!
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za duzo sa dla mnie "warte" zebym ryzykowala.boje suie ze bedzie maly.sroki za litterowki ale dzis jestem eghem wczorajsza
![]()
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Zapraszam!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.