|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moze mi też coś doradzicie? Jakieś zmiany?
![]() muszę zrobić coś z włosami... mam ciemną oprawę oczu, ale jasną karnację :/ Ostatnio rozjaśniałam włosy, ale mam odrosty i pod spodem są jakby ciemne... i nie wiem czy warto dalej niszczyć blondami, czy całość na ciemno?jak myślicie? Może macie jeszcze jakieś inne sugestie? ![]() ![]() doradźcie choć czy ciemne włosy zrobić czy jasne... ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-10-08 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomożecie mi?:)
Według mnie ładnie jest ci w blondzie, ale spróbowałabym też jakiegoś zimnego brązu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mysle,ze warto zrobic wiecej pasemek w kolorze zimnego ciemnego popielatego blondu,popielatego brazu w przewazajacej ilosci i pare subtelnych pasemek blond.To bedzie pasowalo do Twojej karnacji,a blond sprawi ze nie bedziesz miala wrazenia,ze cera est za jasna .
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak też może być ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
to jak jednolity to polecam ciemny popielaty blond .Nie bedzie to bardzo radykalna zmiana,ale zobaczysz ,czy czujesz sie dobrze w ciemniejszych odcieniach
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dzięki za odp
![]() ![]() dlatego każda rada jest cenna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Moim skromny zdaniem jesteś typem lato. Do swojej garderoby wprowadź kolorki dla tego typu urody - to Cię ożywi
![]() Jeśli chodzi o włosy, to uważam że ładnie Ci w jasnym kolorze, trzymaj się tylko chłodnych odcieni blondu i będzie ok. Mam wrażenie, że masz trochę zniszczone włoski, albo lubią się puszyć. Może by je nieco skrócić i intensywniej odżywić. Radzę wycieniować wokół twarzy, to ją optycznie wyszczupli. Grzywka, jeśli ma być, to uważam, że tylko cięta ze skosa, bo nie masz wysokiego czoła i bużka trochę okrągła. Jeśli tego nie robisz, po każdym myciu nakładaj na włosy odżywkę (najlepiej ze spłukiwaniem), mi to pomogło, ale to trochę trwało. Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli już masz troszkę zniszczone włosy, myślę, że nie warto ich dalej męczyc rozjaśnianiem.. I wydaje mi się, że w ciemniejszych też by Ci było ładnie
![]() I uważam, że ładnie wyregulowane ciemne brwi i wytuszowane rzęsy stanowią naprawdę ładną oprawę, również do jasnych oczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zmiana...? Dinulka prosi o propozycje :)
Chciałabym się zmienić
![]() ![]() ![]() ![]() a oto moje zdjęcia... nie wiem czy one się nadają,ale ostatnio byłam na imprezie, więc może tam się załapałam na jakieś lepsze foto, to wstawię ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2007-01-29 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmiana...?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Moze przedialek na srodku ? W kazdym razie musisz miec wryzure bardziej wycieniowana, teraz wlosy wygladaja "ciezkie" i przytlaczaja twarz. Stanowczo powinnas obciac grzywke, po zaczesywanie wlosow za ucho wyglada "ciezko". Pazurki ktore kaczylly by sie na wysokosci policzka wygladalyby ladnie..
Zdiecia ktore zamiescilas sa w dziwnym swietle, a wiec trudno mi doradzic co do kolorow ubrania i makijazu... moze dodala bys wiecej fotek ?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
hej zgadzam sie z poprzedniczka ze Twoje wlosy wygladaja na ciezkie i za ladnei sie nie ukladaja.Potrzeba im takiego ciecia ktore nada im lekkosci i pomoze im sie ladniej ukladac.tzn wycieniowalabym je,i podciela asymetrycznie,o dajmy na to o 3cm krotsze,mimo wszystko przedzialek zostawilabym na boku o i do tego dluzsza grzywka na bok automatycznie "wchodzaca" w pazurki ktore byly by po bokach i lekko wchodzily Tobie na policzki.Na tych dwuch ostatnich zdieciach widac jakies pasemka?? a na tych pierwszych nie... hmm zrobilabym na Twoich wlosach,cieniutkie popielate pasemka.Nie za duzo,albo nawet sloneczne refleksy to by ladnie wygladalo.Co do makijazu,to fatalne zdiecia...by okreslic jakie sa oczy itd.Prosilabym Cie o inne w ktorym bedzie widac twoja cala twarz na prosto.POZDRAWIAM ...
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiana...? Dinulka prosi o propozycje :)
wreszcie mam jako takie fotki...
![]() niestety są za duże,by tu dołączyć, narazie daję link do nich, a może ktoś wie jak zmniejszyć rozmiar fotek? http://i15.tinypic.com/346th1l.jpg http://i15.tinypic.com/2dwhjl1.jpg http://i9.tinypic.com/4ca5ftw.jpg http://i19.tinypic.com/4fxge2d.jpg http://i7.tinypic.com/43w1t2d.jpg http://i18.tinypic.com/2nkkqaq.jpg więc proszę o jakieś rady... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
są zapisane jako jpeg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
![]()
Hej
![]() make-up ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Teraz ja...? :)
Witam
![]() Chciałam prosić o jakieś sugestie zmian, szczególnie koloru włosów ![]() ![]() Załączam zdjęcia i z góry dziękuję ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-06-03 o 23:24 Powód: zmniejszenie zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz ja...? :)
Masz ciemne brwi i ciemne odrosty naturalnie masz ciemne włosy? mi sie wydaje ze dobrze bys wyglądała w brązie, ale takiem cieplejszym intensywnym odcieniu. dobrze byloby podciac tez troche koncówki. i delikatnie ściniować zeby włoski sie fajnie układały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nom ciemne, takie nijakie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ja proponuje czekoladowy braz a potem odzywianie wlosow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Tak zajrzałam na chwilkę i mnie się wydaje- na pierwszy rzut oka, że lepiej w brązie - ciemnym czekoladowym. Nie martw się tym, że masz jasną cerę. To stworzy ładny kontrast (poczytaj trochę o typie urody zimy - oczywiście nie jestetm pewna, że jesteś zimą
![]() ![]() Nie wiem, ostatnio wzięło mnie chyba na rudy, bo wszystkich widzę w rudawych odcieniach... Ale masz zielone oczy, więc mogłoby pasować; choć nie jest to taki "czysty" kolor, ten Twój zielony. Więc nie jestem pewna. Jutro może zabawię się w komputerowe przymierzanie fryzurek jak wróce wcześniej do domku ![]() Pozdrawiam, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
Watki polaczylam Twoje ze starszymi.Patrzac na wczesniejsze zdjecia teraz wygladasz o wiele lepiej i w dluzszych wlosach.Rowniez wydaje mi sie ze lepiej wygladalabys w odcieniach brazu jasnego lub carmelkowym.Spojrz na watek Kocham Michasia post 29 o taki odcien mi chodzi
![]() Proszę o pomoc Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-06-03 o 23:46 Powód: dopisek ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.