![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Proszę o pomoc
Dziewczyny proszę Was o pomoc. Chciałabym zrobić coś z włosami ale kompletnie nie wiem co,jakie ścięcie, jaki kolor. Jak powinnam się ubierać, żebym dobrze wyglądała?Jaki mam robić makijaż. Dziewczyny z dobrymi serduszkami prosze o komentarze.Dołaczam fotki.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Czasem z Grodu Kraka czasem z uroczej górskiej doliny :)
|
Urodą bardzo przypominasz mi Kyle Minogue. Myślę że tym tropem trzeba iść. Co do makijarzu to mocno i starannie wytuszuj rzęsy. Nie czuję się jednak autorytetem w dziedzinie zmian wizerunku dlatego zanim pobiegniesz do fryzjera poczekajmy na opinie innych wizazanek
![]() http://www.rmf.fm/muzyka/media/img/wykonawca/0/169.jpg Tu link do jednej z jej fryzur. Aktualnie Kyle ma krótkie włosy jednak myślę, że jej wcześniejsze fryzury Tobie najlepiej by pasowały
![]() ![]() CEL: 12kg/6mcy ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-05-07 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Proszę o pomoc
bardzo dziękuje i czekam na dalsze wypowiedzi...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wloski sa ok...widze, ze pocieniowane.. ja bym moze zrobila jakas grzyweczke na bok..
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
mam grzyweczke na bok
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
wydaje mi się, że powinnaś mieć troszke grubsze brwi u nasady, bo Twoje oczy wyglądają na takie "nagie". masz dużą przerwę między brwiami, a okiem. dltego oprócz grubszych rzęs umaluj zewnętrzny róg i całą górną powiekę jakimś intensywnym cieniem, podkreśl kredką i mocno wytuszuj rzęsy. dolną powiekę nad linią rzęs pomaluj białą kredką, a pod ciemną, wytuszuj rzęsy. wewnętrzne kąciki rozświetl jasnym cieniem, bo pomalowane tylko na górze i dole będą wyglądały zbyt okrągło. kości policzkowe podkreśl różem, a dość wąskie usta obrysuj kontórówką i nałóż błyszczyk w takim samym kolorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jesteś zgrabna, ale nie znaczy to, że musisz "chodzić z brzuchem na wierzchu".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Czasami muszę, naprzykład jak jest upał
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
minisukienka i obejdzie się bez odkrytego brzucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
Cytat:
Kolor wlosow masz bardzo ladny i nie ruszalabym,co do fryzury mozesz lekko wycieniowac wraz z podcieciem grzywki na bok. ![]() Co do ubioru polecam watek moda https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=28 Co do makijazu https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=11 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
ale ja nie proszę o podawanie linków tylko porady
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Moderator
|
Ale to nie jest forum o modzie i makijazu,tylko o metamorfozach dlatego podalam Tobie te linki ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Napewno na Twoim miejscu zrobiłam bym grzywkę asymetryczną w 100% i wycieniowała włosy. Widać że jesteś odwarzną dziewczyną i prponuje Ci też więcej odwagi we fryzurze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
hm ja bym zapuscila brewki, polozyla korektor pod oczka, mocno wytuszowac rzesy dobrym tuszem i jakis zywy kolorek cieni
![]() w takim makijazu jaki teraz nosisz, wygladasz troche niezywo/smutno, a masz bardzo ladna buzke przeciez ![]() w ubrankach tez zakrywalabym wiecej no i zywsze kolorki albo przynajmniej bardziej urozmaicone, czerwienie, beze a nie tak ze na czarno ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
bardzo mi sie podobasz tu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5173287
twoja twarz ma duzo charakteru ![]() ![]() swietnie wygladasz z odkryta twarza i chyba to lubisz ![]() ![]() taki kolor http://www.fryzurki.pl/galerkad.php?...a=772&numer=13 fryzurka jak na zdjeciach ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-05-07 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znalazlam jeszcze
![]() propozycja najbardziej mi sie podobajaca dla ciebie http://www.fryzurki.pl/galerkad.php?...=772&numer=770 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Bardzo dziekuje za odpowiedzi, ale szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie siebie w takich włosach
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
piata fryzurka jest absolutnie boska <wow>
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Odświeżam wątek. Może jakies pomysły?
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
a wlasciwie dlaczego nosisz ubania odkrywajace brzuch?
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
no właśnie...lepiej by było gdybyś brzuch zakrywała...ja osobiście wolę już mieć zakryty,bo odkryty już wyszedł dawno z mody...hmm brwi masz za cienkie z tego co zauważyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Moderator
|
Cytat:
A dlaczego by nie? ,jesli ktos ma zgrabny brzuszek to czemu ma nie pokazywac ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-03 o 14:17 Powód: litero; ![]()
mikroREKLAMA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
ja myślę,że masz za cienkie brwi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Mnie przypominasz Menę Suvari (grala m.in. w American Beauty)
Brwi ZDECYDOWANIE powinny byc nieco grubsze... (czyli to co mówiły wczesniej dziewczyny) Gołemu brzuchowi mówię nie.... Na lato moze jakies urocze zwiewne sukienki? ![]() pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Ja zajęłabym się bardziej włosami na Twoim miejscu niż brwiami, bo one nie rzucają się aż tak w oczy, są tylko nieco zbyt ''kanciate'' do twojego typu urody. Myślę, że mogłabyś ścieniować w jakimś stopniu włosy, bo z tego co widzę na zdjęciach - nie są one grube i sprawiają wrażenie ''przyklapniętych'', a nawet na niektórych tłustych. Z grzywką mogłabyś spróbować, bo masz dosyć wysokie czoło - ale z grzywką tylko na bok, postrzępioną, która nadałaby Ci tzw. pazura. Koloru bym nie zmieniała ze względu na jaśniutką, delikatną urodę i karnację. Uważam, że Twoim atutem są przede wszystkim duże, ładne oczy i ich niebanalny kształt. Rozjaśniłabym na twoim miejscu cerę, szczególnie w partiach pod oczami. Pasują Ci kolory perłowe, ciepłe brązy, beże - ewentualnie sięgnęłabym na twoim miejscu po większą gamę barwną tak jak fiolety czy zielenie, ale raczej te chłodne. Mocno wytuszowane rzęsy niech zostaną, zarówno na dolnej i górnej powiece. Troszkę brzoskwiniowego różu, ale niekoniecznie, bo masz ładny kształt kości policzkowych. I najważniejsze - powinnaś trochę powiększać optycznie usta, nie stosuj tylko błyszczyka, ale np. pomadkę beżową + delikatną kredkę w podobnym kolorze i na to ewentualnie jakiś błyszczyk. Co do ubrania - nie jestem zwolenniczką odkrytych brzuchów, ale jak masz zgrabny to czemu nie...
![]()
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6288214 po drugie jesli ma sie cos ladne nie zawsze trzeba to pokazywac. wiele kobiet uwaza ze skoro maja ladne piersi (albo wogole twierdza ze maja je jako -jedyne bo inne kobiety nie maja biustu) dlatego odslaniaja te czesci swojego ciala. tak samo z brzuchem czasami sa granice dobrego smaku. po trzecie to naparwde nie jest korzystne dla zdrowia. np odslanianie nog nie jest zwykle szkodliwe.
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Hmm no a ja wlasnie w pierwszej kolejnosci zwrocilam uwage na zbyt cienkie brwi... Wiec ja bym powiedziala ze jednak rzucaja sie w oczy...
Zgadzam się co do grzywki na bok ![]() KochamMichasia Slicznie wygladasz na tym http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7416862 zdjeciu ![]() Pozwolilam sobie przerobic Twoje zdjecie na tyle na ile mi umiejetnosci pozwalaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny jeżeli chodzi o mój brzuch to naprawdę rzadko zdarza mi się go pokazywać a te 3 centymetry to jakoś tak wylazły z pod bluzki
![]() ![]() ![]() a może w takich włosach mi lepiej i takim kolorku?
Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy. ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-05-07 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
bardzo ladnie ci w takich wlosach dlugich i w tym kolorze tez
![]() a jak sobie ukladasz takie fale?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.