|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
cienie,róż,nabłyszczacz.. .
chętnie wymienię:
* cienie l'oreal color appealtrio pro kolor 309 rose mauve / pink mauve ( jasny, róż i fiolet)- cienie użyte 2 razy -ubytek minimalny * cienie inglot matrix 867 - intensywny fiolecik z drobinkami - użyty raz * róż/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny róż ze złotymi drobinkami w pudełku z pędzelkiem - użyty kilka razy = zużycie prawie niewidoczne * tusz do brwi oriflame giordani gold - użyta 2 razy (kolor brown) * nabłyszczacz-odżywka bez spłukiwania biosilk farouk w spraju - użyta kilka razy (praktycznie całe opakowanie) poj.150g * termoloki firmy tcm Edytowane przez Karidan Czas edycji: 2008-05-22 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: cienie,róż,nabłyszczacz.. .
coś u mnie za:
* róż/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny róż ze złotymi drobinkami w pudełku z pędzelkiem - użyty kilka razy = zużycie prawie niewidoczne
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za odżywkę do włosów?Jaka to jest pojemność?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za róż/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny róż ze złotymi drobinkami w pudełku z pędzelkiem - użyty kilka razy = zużycie prawie niewidoczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za róż i odżuwkę do włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
* róż/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny róż ze złotymi drobinkami w pudełku z pędzelkiem - użyty kilka razy = zużycie prawie niewidoczne * nabłyszczacz-odżywka bez spłukiwania biosilk farouk w spraju - użyta kilka razy (praktycznie całe opakowanie) Jeśli nic nie znajdziesz nic w wątku, mogę poszukac poza nim. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Lullaby97 wypatrzyłam u Ciebie kuleczki Avon mogłabym wymienić za którąś z tych rzeczy
to są nowe, używane, jaki odcień? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
* róż/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny róż ze złotymi drobinkami w pudełku z pędzelkiem - użyty kilka razy = zużycie prawie niewidoczne
coś u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Niestety kuleczki wysyłam do innej Wizażanki:/ żałuję, bo spodobały mi się Twoje kosmetyki, ale już nie mogę odwołac wymiany
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyjaciółka KWC
|
Cos u mnie?
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
* róż/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny róż ze złotymi drobinkami w pudełku z pędzelkiem - użyty kilka razy = zużycie prawie niewidoczne ? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie:
* nabłyszczacz-odżywka bez spłukiwania biosilk farouk w spraju - użyta kilka razy (praktycznie całe opakowanie) poj.150g
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cienie l'oreal color appealtrio pro kolor 309 rose mauve / pink mauve ( jasny, róż i fiolet)- cienie użyte 2 razy -ubytek minimalny
ienie inglot matrix 867 - intensywny fiolecik z drobinkami - użyty raz * róż/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny róż ze złotymi drobinkami w pudełku z pędzelkiem - użyty kilka razy = zużycie prawie niewidoczne nabłyszczacz-odżywka bez spłukiwania biosilk farouk w spraju - użyta kilka razy (praktycznie całe opakowanie) poj.150g cos u mnie? oddam wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.