|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
cienie,ró¿,nab³yszczacz.. .
chêtnie wymieniê:
* cienie l'oreal color appealtrio pro kolor 309 rose mauve / pink mauve ( jasny, ró¿ i fiolet)- cienie u¿yte 2 razy -ubytek minimalny * cienie inglot matrix 867 - intensywny fiolecik z drobinkami - u¿yty raz * ró¿/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny ró¿ ze z³otymi drobinkami w pude³ku z pêdzelkiem - u¿yty kilka razy = zu¿ycie prawie niewidoczne * tusz do brwi oriflame giordani gold - u¿yta 2 razy (kolor brown) * nab³yszczacz-od¿ywka bez sp³ukiwania biosilk farouk w spraju - u¿yta kilka razy (praktycznie ca³e opakowanie) poj.150g * termoloki firmy tcm Edytowane przez Karidan Czas edycji: 2008-05-22 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: cienie,ró¿,nab³yszczacz.. .
co¶ u mnie za:
* ró¿/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny ró¿ ze z³otymi drobinkami w pude³ku z pêdzelkiem - u¿yty kilka razy = zu¿ycie prawie niewidoczne
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za od¿ywkê do w³osów?Jaka to jest pojemno¶æ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za ró¿/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny ró¿ ze z³otymi drobinkami w pude³ku z pêdzelkiem - u¿yty kilka razy = zu¿ycie prawie niewidoczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
co¶ u mnie za ró¿ i od¿uwkê do w³osów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Co¶ u mnie za
* ró¿/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny ró¿ ze z³otymi drobinkami w pude³ku z pêdzelkiem - u¿yty kilka razy = zu¿ycie prawie niewidoczne * nab³yszczacz-od¿ywka bez sp³ukiwania biosilk farouk w spraju - u¿yta kilka razy (praktycznie ca³e opakowanie) Je¶li nic nie znajdziesz nic w w±tku, mogê poszukac poza nim. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Lullaby97 wypatrzy³am u Ciebie kuleczki Avon mog³abym wymieniæ za któr±¶ z tych rzeczy
to s± nowe, u¿ywane, jaki odcieñ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
* ró¿/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny ró¿ ze z³otymi drobinkami w pude³ku z pêdzelkiem - u¿yty kilka razy = zu¿ycie prawie niewidoczne
co¶ u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Niestety kuleczki wysy³am do innej Wiza¿anki:/ ¿a³ujê, bo spodoba³y mi siê Twoje kosmetyki, ale ju¿ nie mogê odwo³ac wymiany
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyjació³ka KWC
|
Cos u mnie?
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za :
* ró¿/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny ró¿ ze z³otymi drobinkami w pude³ku z pêdzelkiem - u¿yty kilka razy = zu¿ycie prawie niewidoczne ? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
co¶ u mnie:
* nab³yszczacz-od¿ywka bez sp³ukiwania biosilk farouk w spraju - u¿yta kilka razy (praktycznie ca³e opakowanie) poj.150g
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cienie l'oreal color appealtrio pro kolor 309 rose mauve / pink mauve ( jasny, ró¿ i fiolet)- cienie u¿yte 2 razy -ubytek minimalny
ienie inglot matrix 867 - intensywny fiolecik z drobinkami - u¿yty raz * ró¿/blush bourjois 33 lilas d'or -piekny ró¿ ze z³otymi drobinkami w pude³ku z pêdzelkiem - u¿yty kilka razy = zu¿ycie prawie niewidoczne nab³yszczacz-od¿ywka bez sp³ukiwania biosilk farouk w spraju - u¿yta kilka razy (praktycznie ca³e opakowanie) poj.150g cos u mnie? oddam wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.