![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Armani, Chanel, Clinique, Lancome, Biotherm i inne....
- korektor Biotherm ForgetIt, kolor 10 - zostalo ok. 40%
Znajdziesz cos? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie za Clinique, Dramatically Different Moisturizing Lotion, 30 ml., ubytek ok. 10%
Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. - uzyty 2 razy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
podklad Chanel Double Perfection Fluide
Giorgio Armani Sheer Powder - kolor nr 1 o demakijazu oczu Lancome Bifacil 30 ml. - nieuzywany Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie
![]() - blyszczyków (tylko nowych) -----> bezbarwny z brokatem z H&M i Sweet Kiss o zabójczym, owocowym zapachu ![]() -kredek do oczu-----> mam białą, czarną, granatową, szarą i różową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
- Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. - uzyty 2 razy
moze cos u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie maczek Amaryllis.Poza wątkiem mam zieloną bazę Clinique z serii Redness Solution do cery naczynkowej,użyta kilka razy ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie róż m.in. Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#11 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Przykro mi, nic ![]() Cytat:
MAC cienie do powiek w proszku (sypkie)- nieużywane http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=18829 -szary mocno opalizujący fioletem- nieużywany nr 200 - cielisty mocno opalizujący- nieużywany nr 131 - prawdziwe złoto mocno opalizujące- nieużywany - srebro- niebieski mocno opalizujący- nieużywany Czy dobrze rozumiem, że to są odsypki pigmentów? Jeśli tak, to prosilabym o nazwy poszczególnych kolorów. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczerze od razu powiem (i napisalam wyżej), że maczka oddam tylko za coś super niezbędnego (i zachwycającego ![]() ![]() Niestety, przykro mi, nic mi się nie przyda. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
- Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. - uzyty 2 razy
lub - Clinique, Dramatically Different Moisturizing Lotion, 30 ml., ubytek ok. 10% oraz tonik Biothermu ![]() EDIT: Widze ze szukasz na wypróbowanie podkładu Mary Kay, chetnie sie podziele, mam odcien 100 (full coverage) ![]() Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2008-04-06 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej czy znajdziesz cos u mnie za:
- róż Loreal Blush Deliciuex (ubytek ok. 30%) - blyszczyk Maybelline WateShine Elixir - kolor 560 Ivory Star (raz użyty)
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za podklad Chanel Double Perfection Fluide - kolor 20 Clair (ubytek ok 15%), chyba mam jeszcze kartonik
i Patchwork Pink? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() interesują mnie: - lakier do paznokci Artdeco - polprzejrzysty róż - razy uzyty na 1 paznokiec - lakier do paznokci Loreal Jet Set (z nowej kolekcji, z nowym pędzelkiem) - polprzejrzysty róż - uzyty 2 razy - lakier do paznokci Sally Hansen Diamond Strength Baguette Beige (polprzejrzysty beż) - ubytek ok. 5% znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie szampon suchy Klorane i podklad sense matte, tylko czy moglbys mi przyblizyc jakos odcien tego podkladu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Doma, przykro mi, ubrania mnie zupelnie nie interesuja, a z książek nie udalo mi się nic wybrać. Cytat:
Cytat:
Sense matte to jasny beż (na moje oko bez domieszek różu i żólci) |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
witaj mozemy sie zamienic na poklady ja mam chanel mat lumiere numer 30 najnowsza wersja raz uzywany dla mnie troszke za ciemny mam bardzo jasna cere
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
|
Cytat:
![]() co do niebieskiego to sa 3 niebieskie "kółeczka" ale w nich 2 turkusy (zielonawe, za ktorymi najbardziej bede tesknic), bardzo jasny ktory traktowałam jako biały i granat, idealny do smoky ![]() Tak, ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko tak - Biothermu nie oddam (tj. preparatu zwezajacego pory) ![]() ![]() (aha - zauwazylas, ze to miniatury? bedzie to adekwatne do wartosci paletki? nie znam szczerze mowiac tej firmy). Aaa, no i bede dozgonnie wdzieczna za odrobine podkladu Mary Kay (szukam wlasnie tego koloru). Uff, chaotycznie na maksa, ale mam nadzieje, ze zrozumiale?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
Hm... oki a dorzucisz błyszczyk revlon i miniaturke płynu micelarnego?
Oczywiscie zrobie porządną próbke podkładu ![]() Jesli Ci pasuje czekam na PW z adresem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() - Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. - uzyty 2 razy - Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy - tubka 20 ml. znajdziesz moze cos u mnie za nie??ewentualnie interesuja mnie tez: - Clinique, Dramatically Different Moisturizing Lotion, 30 ml., ubytek ok. 10% - ziemia egipska Bi-kor (ubytek ok. 30%, wylamany zawias w pudelku - nie przeszkadza w zamykaniu) zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246956 ![]()
Edytowane przez *nulka* Czas edycji: 2008-04-06 o 23:05 Powód: plik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
coś w zamian za puder sypki Chanel Poudre Libre, kolor 30, zostalo ok. 50%?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246682 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zadomowienie
|
![]() Czy odpowiadaloby Ci wobec tego: DDML + tonik Biotherm + lekki krem (nawilzająco-matujący) Biotherm z tej samej serii (Biopur, tez miniatura 20 ml)? Cytat:
Cytat:
Kaczino, pomyslalabym nad cieniami (Deborah albo Isadory), ale w tej chwili nie mam czasu poszperac po sieci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.