![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() !!!!! Versace Red Jeans 75ml na wymiane !!!!
Dziewczyny, chcialabym jak najszybciej pozbyc sie tych rzeczy- mam coraz mniej czasu na wizaz
![]() Oddam za cos mi potrzebnego....ale jakos specjalnie nie bede wybredna ![]() DOKLADKA bielizna Intimissimi Mam na wymiane perfumy : •VERSACE RED JEANS 75 ML, kilka razy psikniete, w puszce Nuta głowy: frezja, malina, lilia. Nuta serca: czerwona porzeczka, kwiat pomarańczy, lilia. Nuta bazowa: piżmo, cedr, mech. W zamian w sumie nie mam zanego pomyslu co, tak wiec mozna mnie proponowac ![]() ![]() Perfumy sa prezentem - niestety nietrafionym, nie chcialabym aby nieuzywane lezaly na polce tak wiec mam nadzieje iz znajda nowy dom ;-) Mam tez na wymiane Lancome Atraction 50ml raz psikniete, kupowane osobiscie w perfumerii Escada Magnetism polowa z 75 ml / Soft DOKLADKA: - Komplecik intimissimi - piekny żółty kolor, majteczki plus bluzeczka, nowe ,bluzeczka ma jeszcze metki - majteczki wypralam ale nie byly noszone - kremowa spodniczka Vila, rozmiar s (ale wypada na male M)wyszywana koralikami, jest piekna, bardzo niewiele noszona - granatowa spodniczka NEXT, rozmiar 10 (wymiary zaznaczone na zdjeciu), zapinana na zamek z przodu oraz jest wiazana w pasie. Piekny granat, zdjecie rozjasnione zeby lepiej bylo widac fason. Raz zalozona, spodniczka jest z lnu - Torebka Vero Moda - jak nowa - zdjecie w kolejnym poscie Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-06-09 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: !!!!! Versace Red Jeans 75ml na wymiane !!!!
witaj
![]() Byłaś zainteresowana Manią Armaniego u mnie. Troche mi sie juz Mania znudziła i jednak mogłabym ją oddać za magnetism, oczywiscie jesli Cie nadal interesuje. Jeśli tak, to czy masz moze foto buteleczki w pozycji "stojącej" ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do foto to postaram sie cos "zorganizowac" ale nie wiem czy szybko mi sie uda bo zgubilam kabelek to aparatu i nie mam jak zgrac zdjec na komputer. Zdjecia Torebki Vero moda oraz spodniczki Next !!! Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2008-04-26 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze sprawdze jak wroce do domu. Jak butelka stoi to wydawalo mi sie ze moze byc ciut mniej niz pol, ale w poziomie wychodzilo ze pol. Moze dorzuce Ci jakies probeczki tak w razie czego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Escada chyba poleci do innej wizazanki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za Versace?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
fotki moge zrobic ale juz nie na osobie - bo siorka w ciąży. Takie na podłodze bez problemu tylko ze jutro rano bo moj aparat ciezko robi foty przy sztucznym swietle
co do wymiarów new looka to podaje: stan idealny skład: 96% cotton , 4%elastane wymiary: szerokosc: - biust 46,5x2 cm -talia 41x2 - na dole spodnicy ok.106x2 Długosc: sukienki od pachy w dół 88
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
no i jak z naszą wymianką?
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej, sprawdzalam i nadal nie jestem pewna czy tam jest rowno pol czy ciut mniej - moze tak dla bezpieczenstwa dorzucilabym Ci cos jeszcze ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
tak wiec- na pewno znalazlabym jakies probeczki z pielegnacji aptecznej
mam tez 2/3 kremu z filtrem 30 Nivea (w tubce) teraz nie pamietam czy jego pojemnosc wyjsciowa byla 50 ml czy wiecej. Otworzony jakies 2 tyg temu (kupilam na sam koniec moich "wakacji" i nie zdazylam zuzyc) Jesli by Cie interesowalo to moge dorzucic poczworne nowe cienie do powiek (pochodza z calego zestawu w kuferku - firmy color institute) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
sukienka bardzo mi sie podoba ale dopiero teraz zauwazylam ze ma "rozporek" na prawa noge - niestety nie moge sobie pozwolic na rozporek po tej stronie - chetniej eksponuje lewa nozke
![]() A szkoda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
obawiam sie ze bedzie dla mnie za duza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dokladka
Podwojne ciebie do powiek PURE COLOR E.Lauder, odcien 01 Saturn - zuzycie minimalne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej, u Ciebie nadal podoba mi sie puder brazujacy clarins oraz
14.Krem do ciala nowy w okragłym pudełeczku SPA z kawałkami oliwek 3.śródziemnomorski kąpielowy zel pod prysznic z oliwka planet spa AVOn 150ml escada nieaktualna wiec mam tylko lancome i Versace z perfum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.