|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Komplet 4 sztuk nowych czarnych szortów rozmiar 38Nieaktualne Nową włascicielką fillette Kupiłam na allegro, jak to zwykle ja ![]() Niestety okazały sie za małe. Niskie biodrówki. Bawełna 95% spandex 5%. Rozmiar niby L ale zawyżony. Wymiary: pas bez rozciągania 27cm po rozciągnieciu do 40cm Długosc bez rozciągania 16cm po rozciągnieciu do 23cm Czarne z czerwonym wzrokiem na gumkach. Nie były drogie, nie są jakies firmowe, ale ja ich nie użyję a szkoda żeby leżały, bielizny nigdy dość, może się komuś przyda. Chetnie wymienie za jakis kosmetyk, w sumie proponujcie. Acha toto białe na fotce to metka. Szorty oczywiscie nie były noszone, przymierzane tylko 1 i to na spodnie :P Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2008-11-02 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplet 4 sztuk nowych czarnych szortów rozmiar 38
coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie cos znajdizesz?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ale mowimy o wszytkich 4 sztukach za okularki?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Tak na marginesie, w Twoim poście jest wzmianka o allegro. Kiedy ja wymieniłam nazwę "allegro" natychmiast zwrócono mi uwagę żeby ją usunąć. Więc jak to w końcu jest, można o tym pisać czy nie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Zabronione jest bezpośrednie i pośrednie( typu: " ciuchy są też na allegro więc mogą stąd zniknąć", "bede wybredna bo wystawiłam tez na allegro" itp itd) reklamowanie własnych aukcji natomiast informacja, że kupiło się na allegro jest jest dopuszczalna, bo tym nie reklamujesz własnej aukcji Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2008-11-02 o 18:49 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja pisałam, że mam wystawione też na allegro więc mogą zniknąć. Nie wiem, nie będę się kłócić, ale wg. mnie oba sposoby wymienienia tego portalu reklamują go w równy sposób, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.