![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Śmieszkowe początki
To moje początki. Nie są jeszcze doskonałe, ale dochądzę dopiero do wprawy. Używam samych posrebrzanych półfabrykatów i koralików (na początek tanie rzeczy
![]() Dziękuję za każdą krytykę, chcę wiedzieć co robię źle, co muszę poprawić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śmieszkowe początki
Dalsza część :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
zostawianie gołego drutu nad koralami kiepsko wygląda. owijanie w ten sposób, który pokazałaś też niespecjalnie.
ale za to jesteś wreszcie dowodem na to, że wbrew temu, co wiele biżuteryjek pokazuje, kształtne loopy nie wymagają lat praktyki ![]() tyle ze strony technicznej. jesli idzie o wygląd kolczyków jako całości, to mi się nie podobaja, bo kompozycja leży. ale do tego się chyba dochodzi po pewnych czasie [oczywiście, poza genialnymi wyjątkami ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
loopy szły mi już od początku (przynajmniej to).
A co do tej leżącej kompozycji, to nie mam jakoś pomysłu i jakis ciekawych materiałów. Dzięki za pokazanie mi co robię źle (z tym owijaniem to nawet mi się nie podoba, ale wrzuciałam, wszystkie razem) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Smieszko, przede wszystkim ciaśniej rób, żeby tak wszystko nie latało.. bo koraliki sobie, a przekładki gdzieś dalej... To proste kolczyki, ale jeśli będziesz chciała bawić się w to dalej, to zaczniesz robić rzeczy bardziej złożone
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Próbuj, da się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
nie jest źle
tez zaczynalam od bardzo tanich materialow i wszystko bylo ograniczone, ale teraz gdy zaczynam juz cos tam tworzyc zaczynam doceniac co raz to lepsze materialy i widac roznice miedzy tymi tanimi a tymi juz drozszymi ![]() tworz dalej, nie zrazaj sie poczatki sa trudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dzięki wszystkim.
Cały czas próbuje robić coś nowego, ale powoli braknie mi materiałów :P właśnie mam zamiar dokupić koralików ( jeszcze się nie pokusze na coś szlachetnego) i będę tworzyć dalej. Ma chyba jeszcze 3 prace, jak zrobię zdjęcia to dodam. Buźki dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej!! Ja tez dopiero zaczynam tworzenie bizuterii i tez narazie wykorzystuje te tansze materiały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Smieszko, prace nie wszystkie mi sie podobaja, ale wiadomo, to kwestia gustu
![]() Te ktore wpadlu mi w oko pozwolilam sobie "podrasowac" , mimo ze i ja nie do konca znam sie na tym ![]() Zajrzyj do watku o obrobce zdjec ![]() Rozwijaj sie, ucz nowych rzeczy i cokolwiek robisz - rob z pasja ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak przy okazji, to jak mam zdobyć klientów (mogłabym robic coś lepszego)...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
na początek poćwicz. potem sami się zjawią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
mercedesy fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dzięki wszystkim
![]() Moja mama poszła w jednych dzisiaj do pracy i ma się koleżankom pochwalić, więc może coś z tego będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dorzucam nowe obiecane rzeczy. Nic nadzwyczajnego, zrobione w wolnej chwili.
Sorry za zdjęcia, ale nie mam jeszcze żadnego sensownego programu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
skoro taka cisza, to może ja
![]() 1-szczerze? nic szczególnego ![]() 2-ciekawie kolorystycznie, ale forma średnio 3-ciekawie, tylko aż się proszą srebrne rurki ![]() 4-loopy... 5-takie prościutkie ![]() pracuj dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
1. nic szczególnego zgadzam sie z aisah
2. całkiem, całkiem, ale forma nie 3. może być 4. loopy, i goły drucik, lepsza byłaby żmijka 5. też powinna być żmijka, było by ładniej ale i tak jest dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dięki za wszystkie komentarze. Chcę się tylko was zapytać co macie na myśli mówiąc o tych drugich, że zła forma (osobiście tak mi się podobają, że się w nich zakochałam, ale to ocena tylko amatora...)
Edit: Bransoletka ze szmaragdowych szlifowanych szklanych koralików 6mm i małych srebrnych. Karabińczyk, kółeczko posrebrzane. Linka. przy okazji chciałabym się dowiedzieć ile mogę za nią wziąść ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Całkiem, całkiem. Ja wyceniam na góra 20-30zł, ale zapytaj sie dziewczyn w Biżuteryjnym cenniku, tam lepiej sie znają
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nowe prace :
1. Bransoletka (na początek z jakiś plastikowych koralików - potem zrobi się coś lepszego) 2. Długie- srebrna żmijka i cracle 3. Kwiatuszki wyglądają dużo lepiej w realu (chodzi i wire-wrapping) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Chyba Cię dziewczyny za bardzo za te loopy pochwaliły bo teraz to w ogóle Ci nie wychodzą :/ - to takie moje zdanie osoby która też się uczy :P
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, sama to zauważyłam. Musze sobie zakupić szczypce z okrągłymi czybkami, bo teraz to mam takie z jednej strony płaskie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nowe :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ostatnie są fajne.
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Mnie się nic nie podoba. Przekładki są takie, nie wiem jak by to nazwać, może trochę tandetne. Spróbuj z bali, to zawsze ładniej wygląda. wtedy nawet jak jakieś gorsze materiały używasz to i tak kolczyki wyglądają bardziej elegancko. No i ta linka, nie wygląda zbyt estetycznie. Jeszcze nad zdjęciami trzeba popracować
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
4 kolczyki mimo ze proste, to jak dla mnie uroku dodaje im gra swiatlo - cien na fotce
![]() 7 tez fajne, bo wchodzisz w nowe dla siebie nowe laczenia i kombinacje ![]() Eksperymentuj dalej ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Żmijki z postu 21 oraz 4 kolczyki z ostatniego rzutu (te ze światłocieniem) dzisiaj sprzedałam. To mój pierwszy klient. W zasadzie klientka. Przyszła na kawę, ja się pochwaliłam i kupiła. 10zł para = 20zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.