|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Moje perwsze dłubaninki;)
Czesc Wizazanki
.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moje perwsze dłubaninki;)
mnie tam sie podobaja..
ale zdjecia... w szczegolnosci w drugim fatalne.. mi najbardziej podobaja sie 4,5, no i mimo fatalnego zdjecia fajne sa 2 i 3 ;P poczatki super az nie moge sie doczekac co bedzie pozniej !!wielki pozytyw tylko popraw fotki ! naprawde gratuluje fajnego debiutu i powodzenia w dalszych pracach !
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za mile słowo
. Dodaje kolejne prace niestety podobna jakosc zdjec bo robione w tym samym czasie co tamte i obrabiane z podobnym zasobem wiedzy . Mam nadzieje, ze wybaczycie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Początek rewelacyjny
![]() z pierwszego wrzutu najbardziej spodobały mi sie 1 i 3 i 4 w zasadzie tez ![]() a z 2-giego hmmm ten komplecik fioletowy przedostatni z takimi długimi kolczykami ![]() No no naprawdę nieźle, ciekawe co będzie dalej
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo fajny początek
ostatnie z pierwszego wrzutu podobne do moich pierwszych kolczyków tylko ja używałam małych turkusików (fajne ćwiczenie loopków na początek).Mnie zastanawia czemu obcinasz tło - białe tło nie koniecznie musi być podstawą udanego zdjęcia więc nie należy próbować go osiągnąć za wszelką cenę.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
To takie uskrzydlające kiedy innym się podoba
, niedługo zamieszcze. Bardzo bardzo dziekuje za komentarze i opinie . Ciesz sie że zaczelam to robic bizu to straszna frajda |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja oświetlenie w domu mam tragiczne i bez szans na poprawę więc kombinuje ze światłocieniami. Ogólnie może mam o tyle lepiej że mam "super kul wypasioną" lampę błyskową którą można ustawić gdzie ma błysnąć więc raczej mogę ustawić na ścianę. Tobie, jeśli też masz tak ciemno w mieszkaniu mogę poradzić spróbować zrobić coś na styl dyfuzora (czyli np jak masz cienką, białą bawełnianą koszulkę zarzucić ją na lampę błyskową) - rozproszy światło lampy i nie będzie takich brzydkich odblasków na odbijających powierzchniach
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dzkuje za rady
Zobaczymy jak nastepne foty mi wyjda.... Pozdro
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieje ze wiecej osob skusi sie na skomentowanie moze widzicie jakies jeszcze wady (oprocz zdjec) chetnie wysyslucham wszystkiego
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
No dobra
![]() 1 - loopy fajne, koncepcja nie moja więc ten ![]() 2 - nie widać dobrze, czy te boczne odgięcia są symetryczne no i lepiej gdyby byłyby to lustrzane odbicia 3 - w prawym loop niedogięty no i wydaje mi się że łańcuszek za gruby, ale nie wiem jak na żywo ![]() 4 - fajnie wykonane, całość ale nie dla mnie 5 - liinka:/ wąsy poucinać zaciski poprawić 6 - proste, ale chba najlepsze. Loopy niektóre nietakie jak trzeba, ale że nie zawsze wychodzi to ja dobrze wiem ![]() No i ZDJĘCIA obowiązkowo, bo ciężko coś zobaczyć...
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
dodaje kolejne wyroby
zdjecia juz powinny byc lepsze tylko zastanawiam sie czy te bajery ktore dalam nie przytlaczaja kolczykow moze lepiej by bylo jednak bez nich?? Czekam na Wasze opinie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Spodobałz mi si ostatnie. Jednak brushe i te świecidełka dla mnie odwracaj uwage od biuterii
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
1-niee....
2-kompozycja ciekawa, ale kolory się gryzą. 3-jw, a co do kolorów - tutaj ok, ale za to nie lubię tej masy perłowej (na górze) 4-to kółeczko niet. 5-o! tylko za gruby łańcuszek... a brushe - zależy, w których.. ale generalnie zamiast nad brushami, to popracuj może nad fotkami?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
no kolczyki fajne, mimo zlota do gustu przypadly mi ostatnie.
a te brushe mnie strasznie denerwuja, rzeczywiscie odwracaja uwage od kolczykow
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje serdecznie za wszystkie komentarze
to dobrze dostala je moja dobra przyjaciólka, ale one sa srebrne. Czekajcie na kolejne prace ,choc teraz pewnie bedzie ich troszke mniej bo materialy sie koncza musze zrobic nastepne zamowienie teraz juz bede wiedziala lepiej co i jak np. zeby zamowic cienszy lancuszek |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
No - to jeszcze pozbądź się tych brushy i będzie cacy ;P
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Wracam po dłuzszej przerwie z porcja nowości
Mam nadzieje ze przypadna Wam do gustu zdjecia daje tym razem bez ozdobników, mam nadzieje ze znajde wkoncu zloty srodek jezeli chodzi o prezentowanie prac na forum |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Dałabym trochę mniejsze zdjęcia, bo takie trudno się ogląda (szczególnie 1 i 3). Ostatnie kolczyki fajne
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Drugie mi sie bardzo podobają
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
perełkowe ładne
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
mnie się podobaja 1 i 4 a co jest z tymi kostkami w 2gich jakies takie pomazane te kropki
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Dodaje zdjecia nastepnych prac, swiateczna nuda sprzyja tworzeniu . Droga Klamajo te kostki juz takie byly, ale to tez ma swoj urok |
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
inspirowane wielkanocnymi kurczaczkami:p
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Z formy podobają mi się łańcuszkowe nr 1.
Jednak mam parę "ale" ![]() 1. loopy, loopy, loopy. 2. staraj się używać delikatniejszego łańcuszka, z tego co widzę czasem posrebrzane są nawet jeszcze drobniejsze i delikatniejsze od srebrnych 3. używaj czasem kuleczek takich malutkich, 1.8-2mm. sprawiają często że prace są estetyczniejsze, a loopy dotykają ich konkretnie, a nie koralika czy przekładki.pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów twórczych
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podobają twoje prace, szczególnie te łańcuszkowe, delikatne. Są bardzo w moim guście.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Żółte są przepiękne.
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
o te drugie mi sie podobają najbardziej takie wiosenne
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
A mi najbardziej podobają się zielone. Może nie szczyt oryginalności, wysiłku przy robieniu ale nie to zawsze jest najważniejsze
- po prostu najlepiej trafiły w mój gust :P
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Drugie zielone nosiłabym
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

.

!
. Dodaje kolejne prace niestety podobna jakosc zdjec bo robione w tym samym czasie co tamte i obrabiane z podobnym zasobem wiedzy
. Mam nadzieje, ze wybaczycie.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
moze lepiej by bylo jednak bez nich?? Czekam na Wasze opinie pozdrawiam