![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ciuszki!! S-M!! zapraszam!!:):)
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!
witam!! zapraszam serdecznie do mojego wątku z ciuszkami na wymianę ![]() na początek troszkę, ale przewiduję dokładki w najbliższym czasie ![]() sukienka beżowa Pimkie rozm. M śliczna w kwiatki, dwuwarstwowa, podszewka beżowa a na tym coś w rodzaju tiulu czy coś podobnego ( nie znam się ![]() sukienka Pimkie niebieska w kwiatki rozm M ładnie podkreśla kształty ciała DOKŁADKA!! biała miniówka House rozm M/L biała bluzeczka rozm M/L z hafcikiem jeansy Ravell 29/30
drugi rok wita ![]() koniec sierpnia-->55 kg ![]() Edytowane przez nati0510 Czas edycji: 2008-07-13 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciuszki!! S-M!! zapraszam!!:):)
kurtka wiśniowo-fioletowa rozm M w sam raz na wiosnę
czarny long rozm S/M ciekawy przód ( jak będę miała chwilkę dodam zdjęcie na sobie) ładny dekold, nówka ( prezent, ale nie trafiony - to nie za bardzo mój krój) NIE MA kolorowa bluzka rozm M DOKŁADKA!! gorset H&M rozm 36/38 stan dost bo fiszbiny są troszkę powyginane, ale generalnie nie rzuca się to w oczy, fajnie wygląda razem ze w/wspódniczką bo tworzy jakby sukienkę, ramiączka się odpinają
drugi rok wita ![]() koniec sierpnia-->55 kg ![]() Edytowane przez nati0510 Czas edycji: 2008-06-28 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!!
bluza biała rozm M bluza adidas rozm M bluzy najlpiej za inne bluzy
drugi rok wita ![]() koniec sierpnia-->55 kg ![]() Edytowane przez nati0510 Czas edycji: 2008-06-28 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
buciki rozm 39, wkładka 25,5cm najlepiej za inne buciki, ale niekoniecznie... są prawie jak nowe, bo miałam je na sobie kilka razy; kupiłam je pod wpływem chwili, a później stwierdziłam, że nie mam ich do czego nosić
![]() tuniczka rozm 38-40 mam ją z wymianki, ale już mi się opatrzyła.. oddam za drobiazg DOKŁADKA!! beżowe sandałki rozm 40 okulary muchy czarne z wymianki, ale już mam inne, więc te są mi zbędne
drugi rok wita ![]() koniec sierpnia-->55 kg ![]() Edytowane przez nati0510 Czas edycji: 2008-05-21 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
różowa bluzeczka rozm S wiązana na szyji z bardzo fajnym dekoltem
niebieska bluzeczka S/M "gnieciona" oddam za drobiazg biały sweterek rozm M różowy sweterek rozm. M z fajnymi koralikami przy dekolcie wiśniowa bluzeczka z serduszkiem rozm S/M, rękawki 3/4, obcisła DOKŁADKA!! bikini rozm 38/C, niekoniecznie za inne, stan db- bo jednak było używane
drugi rok wita ![]() koniec sierpnia-->55 kg ![]() Edytowane przez nati0510 Czas edycji: 2008-05-21 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
torebki
czerwona mieści A4, jeden nit się zagubił (widać na zdjęciu) ale jakoś różnicy to nie robi w noszeniu ![]() czarna troszkę mniejsza niż typowe A4 różowa materiałowa była w gratisach z dezodorantami rexona białe buciki na niedużej szpileczce rozm 40 DOKŁADKA!! seksowna czerwona haleczka do spania rozm S nowa!!
drugi rok wita ![]() koniec sierpnia-->55 kg ![]() Edytowane przez nati0510 Czas edycji: 2008-05-21 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7179781
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7179781 znajdziesz cos za nie ??
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
szerokośc pod pachami 37 cm
długośc od pachy w dół 34 cm dlugośc rękawa od prachy 40 cm sweterek ładnie się naddaje ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no nic trudnoo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!! 28.5.
"mała czarna" rozm. 36 czyli takie s/m -->świetna na różnego rodzaju okazje ![]() polarek Reserved rozm S spódnica elegancka rozm L majtki rozm M/L jedne stringi a jedne koronkowe wycięte figi majtki z metki L ale to S
drugi rok wita ![]() koniec sierpnia-->55 kg ![]() Edytowane przez nati0510 Czas edycji: 2008-06-05 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up!!
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
wymiary bluzeczki o która pytałaś:
ramiona: 32 cm, od pachy do pachy: 34 szer. pod biustem: 31 cm, dl całkowita: 47 cm.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na świeżutką dokladkę.
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze: Ziaja seria BIOBALANS do cery tłustej i mieszanej: żel do mycia twarzy, tonik i krem matujący - zużycie minimalne ( ok 10%), zostało tego całkiem sporo, bo przerzuciłam się na coś innego. To też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
to napisz mi ile one kosztowaly , bedzie mi łatwiej
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
moge oddac bluzeczke i majteczki albo sam bezrekawnik
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz o tym, że na z tego zdjęcia zostały dwie pary majtek? Te w paski i w biedronki tych w beżowo-niebieską krateczkę już nie ma. Jeśli wszystko ok to wyślij mi adres na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
no właśnie mało mi tego zostało, bo właściwie sama kolorówka.. poza wątkiem mam jeszcze żel pod prysznic kamill o zapachu kokosa i czekolady(nowy), albo kolastyny o zapachu róż (raz używany) i mydło Dove to niebieskie ale ma pozdzierane pudełko bo bylo w gratisie chyba do plynu do kąpieli ( nie pamietam bo tez wymieniłam bo nie przepadam za Dove a dostałam w prezencie, oczywiście nowe) próbkę żelu pod prysznic Dove ( ten mały zielony też nówka) oraz peeling morelowy st.ives używany 2-3 razy, więc prawie jak nówka. to może sobie coś z tego dobierzesz za tą kosmetyczkę??
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() jutro bede w domku to wysle ci zdjecia czapeczek. Ja szukam przede wszystkim z ubran jakis tunik, sweterkow torebek a z kosmetykow wszystkiego, a co masz jeszcze?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
zalaczam zdjecia
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7179900
oddałabym za to torebkę i błyszczyki tylko nie wiem czy to nie za mało ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.