|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
30/100 ml She Wood Dsquared2 na inne perfumy
NIEAKTUALNE
Witam Chciałabym wymienić She Wood Dsquared2 30/100 ml (KWC - KLIK), flakon mam ze wspólnych zakupów, które sama organizowałam, perfum jest 30/100 ml, no może 29/100ml, po sephorowych testach bardzo mi się podobały, rozebrałam flaszkę, a teraz nie możemy się dotrzeć Wymienię na inne perfumy. (za odlewki dziękuję, chyba, że wchodziłaby w grę odlewka Flowerbomb, Mademoiselle, Chance lub Aliena klasyka) Zapraszam P.S. Przykładowa lista marzeń :Armani - Mania Guerlain - L'Instant Magic Guerlain - Idylle V&R - Flowerbomb Escada - Incredible me T. Mugler - Alien Paco Rabanne - Ultraviolet Stella McCartney - Stella in 2 Peony Dior - Pure i Hypnotic Poison Chanel -Allure edt, Mademoiselle, Chance Moschino - Glamour Guerlain - Samsara Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-02-25 o 21:20 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30/100 ml She Wood Dsquared2 na inne perfumy
Martus, widze, ze juz przestalac we mnie wierzyc
I chyba dobrze... Chyba nie dam rady sie rozstac z magikiem... On sie taaaaaaaak dlugo na mnie trzyma, ze she wood jednak chociaz cudny ale wymieka... Przepraszam, ze maruderie |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Z Twojej wish mam końcówkę (ok. 8 z 75 ml) Manii EDP w oryginalnym flakoniku (kupiłam ją na bezcłówce) oraz odlewkę 5 ml Flowerbomb EDT.
Poza tym mogę zaoferować odlewki do 10 ml: - Diesel Fuel for Life EDP - DKNY Be Delicious EDP - Masaki/Masaki EDP - S. Dali, Laguna EDT - Escada Pacific Paradise EDT. Mogłabym rozważyć oddanie tej ostatniej - pozostało ok. 25 ml w testerze bez korka. Jeśli na coś się zdecydujesz - mogę wkleić tutaj fotki edit: uzupełnienie opisu
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-02-22 o 15:52 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Może Crystal Noir Cię zainteresuje?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Marta, miałabym ze 20 ml. Aliena...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Catchy - zaczekam na odp innych wizażanek, ale biorę pod uwagę taka wymiankę
![]() rypko - za same odleweczki chyba podziękuję i Agnieszko - możesz wkleić zdjęcie Manii ? która to Mania? Escady raczej bym nie capnęła, bo za Escadami nie przepadam ![]() ___________________ jeszcze dodam, że na All wystawiłam She Wood, więc w razie czego proszę się nie gniewać jeśli znikną niespodziewanie Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-02-24 o 19:38 |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=martasdz;17425843]Catchy - zaczekam na odp innych wizażanek, ale biorę pod uwagę taka wymiankę
![]() Martusiu, nie gniewaj się ale sprzedałam swoje PP na gazetowym już wiec wymianka nieaktualna |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=CatchyKathy;1742599 8]
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś, Alien jest we flakonie, aczkolwiek to tester
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
🦄
|
Odpowiedź na Twoje pytanie brzmi "oddałabym"
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Szaradko, Mari
![]() co ja biedna teraz zrobię?? a tak na marginesie dodam - jeszcze mam na zbyciu jakieś 25/30 ml Idole' d Armani, też z kartonikiem, może ktoś chętny? Będę myślała, dziewczyny jutro dam znać, dziś będę sama testować i jednocześnie zmuszać TŻta do testów i opinii ![]() oky? |
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
🦄
|
Cytat:
Ja na Idolka chętna nie jestem She Wood za to kusi kusi
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wklejam fotkę Manii i czekam na decyzję ![]() edit: mogłabym jeszcze zrobić odlewkę 5 ml z Midnight Poison, ale na tej truciźnie chyba Ci nie zależy
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-02-25 o 05:38 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wybiorę jednak Aliena od Szarady.
Mari - akurat ten Angel z 4 ogródków podchodzi mi niestety najmniej ![]() mam z nim podobnie jak Ty opisałaś to u siebie w wątku; Agnieszko - Manię uwielbiam i generalnie planowałam tak czy tak rozbiórkę Manii w marcu i chyba tak po prostu zrobię, bo jednak Twojej jest malutko; Dziękuję dziewczyny za zainteresowanie Szarado - idę do Ciebie pisać wiadomość
|
|
|
|
|
#23 |
|
🦄
|
Szkoda szkoda
Ale rozumiem, bo ja uważam ten zapach za bardzo ładny, ale no nie rozwija się na mnie tak jakbym chciała. No nic- szukam dla niego nadal dobrej nowej pani
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
hej, jak będę dzisiaj miała okazję przypomnieć sobie She Wood to się zgłoszę w kwestii wymianki ( o ile nię będzie za późno)
muszę go ponosić bo potrzebny mi taki właśnie typ P.S. na Manię to się piszę od razu (10 - 15 ml) ale będę śledzić wątek |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

:

Chyba nie dam rady sie rozstac z magikiem...
On sie taaaaaaaak dlugo na mnie trzyma, ze she wood jednak chociaz cudny ale wymieka...