![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() załamana!;(
Wiem,że już takie wątki były niejednokrotnie...ale muszę sie komuś wygadać bo za chwilę zwariuje;(
Byłam z chłopakiem 10 miesięcy..ale z nim zerwałam...w lipcu minie rok...przez cały ten czas utrzymywaliśmy ze sobą kontakt z nadzieją,że coś jeszcze z tego będzie..;( ale od pewnego czasu strasznie mnie zaczynała męczyć ta cała sytuacja..bo nasze rozmowy ograniczały sie do gg i esów;/ a mi zależało na zrobieniu czegoś konkretnego w tym kierunku...a rozmowy na ten temat konczyly sie ze on wie ze musimy sie spotkac ale...i zawsze mial sto innych zajec co zrobienia co;/ dzisiaj coś we mnie pękło..powiedziałam sobie,że nie dam sie więcej tak traktować...i napisałam mu esa ze nie dam rady tak dłużej..a on jakby wcale sie tym nie przejął napisał ze skoro nic nie robimy w tym kierunku to oboje dajmy sobie spokoj..a ja sobie nie moge teraz poradzić...siedzę i płacze...;(problem tkwi w tym że ja go kocham...i nie wyobrażam sobie życia bez niego;( ale wiem że on tego do mnie nie czuje..bo nie raz był poruszany ten temat.. ![]() Pomóżcie mi..bo sama nie dam rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: załamana!;(
Nie wiem co mam Ci napisać, skoro on Cie nie kocha to nic nie da się poradzić. Wybacz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
jak on cię nie kocha to po co będziecie sie męczyć oboje...na siłę nie zatrzymasz go przy sobie... dla mnie to zachowanie jest dziecinne..bez chłopaka da się żyć... i nie ma co płakać.. widocznie nie on ci jest pisany... musisz sie zając czymś innym a nie myśleć o nim... i zmienić swoje myślenie.. na pozytywne..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak bez chłopaka da się żyć. Wiem to już od 3 miesiecy. Co z tego że ja go kocham skoro on nie kocha mnie. Nie można kogoś zmusić do miłości.
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ale skoro z nim zerwałaś i to dawno temu, to o co ci teraz chodzi?
![]() Nie jesteście parą, on cię nie kocha, ty się pewnie kiedyś odkochasz, znajdziesz nowego chłopaka. Proste. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie rozumiem. Skoro go kochasz, to po co z nim zrywałaś?
Ja mu się nie dziwię, że się nie przejął. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() to Ci się może teraz wydawać nie do przyjęcia, ale życie bez tego chłopaka jest możliwe, zajmij się czymś, spotykaj się z ludźmi, wychodź na imprezy; czas leczy rany .
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jedyna recepta na bol w tym przypadku to zabicie czasu... zajmij sie czyms, idz na jakis kurs, moze szkola tanca, szkola jezykow obcych? Cos co Cie interwesuje.. ? A na pewno czyms sie interesujesz
![]() Chodz ze znajomymi na imprezy, a jak nie lubisz imprezowac to moze idz do kina? Tylko nie na komedie romantyczne! Jezeli chlopak Cie nie kocha to bez sensu, zebys robila cos w kierunku powrotu do niego, bo sama bedziesz siebie ranic, jemu nie zalezy wiec po co marnowac czas? Wiem, ze nie jest to latwe, ale postaraj sie znalezc jakies zajecie, nie siedz na gg, na telefonie, bo te rzeczy tylko Ci go przypominaja. Dasz rade, zycie bez chlopaka to nie koniec swiata! Zaslugujesz na kogos lepszego, skoro ten facet nie dal Ci szczescia nie chcac sie z Toba spotykac, to da Ci to szczescie ktos inny! Glowa do gory a napewno poznasz kogos fajnego! ![]() Edytowane przez Wenus1988 Czas edycji: 2009-06-01 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to utrzymywaliscie kontakt z nadzieja? Chyba Ty mialas ta nadzieje, bo gdybyscie oboje chcieli, to by juz cos z tego wyszlo? Jesli on nie chce zebys wrocila do niego, to niestety, musisz przecierpiec i zapomniec o nim.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Wiem, co czujesz, ale wierz mi, że życie przygotowało dla Ciebie jezszce wiele wspanialych darów. Nie bój się tego. Mimo, że teraz sobie nie wyobrażasz tego, może być zupełnie inaczej i możesz być szczęśliwa. I nie ma sensu się męczyć. Nikogo do milości nie można zmusić. Zwolnij swoje serce dla kogoś, kto może już na nie czeka...
Powodzenia ![]() Edytowane przez unknowgirl Czas edycji: 2010-02-07 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Powiem Ci tak.. z czasem zrozumiesz że to co tu pisałaś i sobie myślałaś było po prostu głupie i dziecinne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Przykro mi z tego powodu, że się stało jak się stało...
Nie wiem co Ci poradzić, sama powinnaś postanowić w którym kierunku iść: czy starać się o chłopaka który do Ciebie nic nie czuje, czy spróbować o nim zapomnieć i rozpocząć nowy etap . Jedno jest pewnie: czas leczy rany... Ale myślę, że powinnaś zapomnieć. On nie traktował Cie poważnie. Wiadomo, że większość ludzi lubi być adorowanych i mu było z tym dobrze. Ale czy teraz mu będzie źle? Pokaże to czas... I nie płacz! Bądź silna! Trzymam za Ciebie kciuki ;*
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Przepraszam,że długo nie pisałam ale nie miałam dostępu do neta;/
W tamten feralny poniedziałek napisałam mi popołudniu esa ,że on nie chce żebyśmy to kończyli i nie do końca nie ma zamiaru nic robic...odpisałam ,że też tego nie chce.. przez cały tydzień było w miare ok..pisaliśmy codziennie..raz było lepiej raz troche gorzej no ale kontakt mieliśmy...do soboty;/ podczas pisania w piątek napisał ,że może sie spotkamy jutro<sobota> napisałam ,że ok...a on ,że jutro porozmawiamy...napisałam więc do niego w sobote czy spotkanie jest aktualne a on napisał ze do ok 16 jest zajety swoimi sprawami a pozniej nie wie...wiec nie ukrywam ze sie troche wkurzylam...i napisalam ze jak zawsze sto tysiecy rzeczy jest wazniejszych ode mnie;/a on napisal ze nie jestem najwazniejsza dla niego na ten moment....;/no a ja juz nie odpisalam bo byłam zła;]w niedziele byla cisza..w pon wieczorem mi puscil strzala i troche pisalismy...ale to tak ogolnie co slychac jak leci etc nic szczegolnego..w pewnym momencie przestal odpisywac wiec sie domyslilam ze usnal..ale napisal mi we wtorek rano ze przeprasza ze nie odp ale zasnał..wiec napisalam ze ok i ze nic sie nie stalo...troche pisalismy ale irytowal mnie tym ze ja sie rozpisywalam a on udzielal zdawkowe odpowiedzi typu 'aha fajnie';/wiec napisalam ze widze ze masz mnie dosc i pa a on odp "jak chcesz.czesc" i od tamtej pory cisza;/;/ Masz straszny mentlik w głowie..nie wiem co mam dalej robić..czy dać sobie spokój..czy czekać aż wkoncu on cos zacznie robic w kierunku bycia razem;/
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak cos Ci sie nie podoba to nie.. nara.. co to ma byc? Daj sobie spokoj, jemu nie zalezy, Tobie tez nie powinno bo za kim tu niby latac i plaszczyc sie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh gdyby to było takie proste... ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A co trudnego jest w tym aby zaczac szanowac sama siebie? Mozesz byc taka sama wobec niego ale po co? Taki koles nie ma uczuc i nie potrafi postawic sie na Twoim miejscu.. Jak mozesz myslec o kims kto ma Cie daleko gdzies?? Przeciez to nie realne, ze bedzie mu zalezalo skoro teraz mu nie zalezy? Nie marnuj zycia dziewczyno dla kogos kto na nie zupelnie nie zasluguje.. Zreszta Ty sama nie zaslugujesz na cierpienie wiec przemysl co bedzie dla Ciebie lepsze!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Wenus1988;12695561]Oczywiscie, ze nie chce i Ty sama o tym wiesz. Kochanie napewno znajdziesz kogos kto na Ciebie zasluguje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
wez go na przetrzymanie. jak sie odezwie zacznie zabiegac - to z dystansem bez zbednych emocji podtrzymuj znajomosc. jak sie nie odezwie nie pisz pierwsza znaczy to ze to olał- zatem olej i Ty. pozdrawiam.
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Daj sobie spokoj bo tracisz tylko czas, ktory moglabys wykorzystac na poszukiwania faceta, ktory bedzie wart twoich uczuc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Problem tkwi w tym,że nie potrafie..i chyba nie chce przyjąć do wiadomości tego że musze dać sobie spokój..bo go kocham
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
niestety, musisz to przyjąć do wiadomości i to jak najszybciej, bo przecież nie wymusisz, żeby on też czuł coś do Ciebie. Zajmij się czymś, zapisz, zorganizuj sobie czas tak jak Ci już dziewczyny wcześniej radziły. Wykasuj jego numer, a gdy się odezwie to nie odpisuj, wiem, że będzie to trudne, ale da się zrobić. I nie ma innej rady, teraz cały czas się męczysz, a to męczenie nie ma sensu. Btw. zapytam za Wyrakiem- po co z nim zrywałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
..Ehh.. nie ma co sie tutaj rozpisywac, jezeli autorka watku sama nie zrozumie, ze to co robi nie ma najmniejszego sensu. My nic jej juz nie doradzimy. To w niej sila i postanowienie.
Niech dokona wlasciwego wyboru i oby dluzej nie cierpiala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.