Moj mąż dzwoni na seks telefon :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-23, 21:49   #1
liv31
Przyczajenie

Moj mąż dzwoni na seks telefon :(

Dziewczyny mam tylko Was(zagladam na forum pod innym nickiem) i chcialam sie Wam wyzalic. dowiedzialam sie ze moj ukochany dzwoni wlasnie do tych pan. Strasznie mi zle to jest dla mnie zdrada i nie wiem jak sobie ztym poradzic. Czuje sie bardzo rozczarowana, zawiedziona, zla, beznadziejna, brzydka, poprostu zabil cos we mnie, nawet nie placze nie wiem czemu, moze jestem jeszcze w szoku. Nie wiem co z tym zrobic mamy male dziecko i zastanawiam sie jak mogl? jak mogl?!?! codziennie przychodza do niego smsy typu: "czesc wiem ze jestes chetny, ja tez mozemy sie spotkac mam sluzbowy samochod zabawimy sie umiem robic loda i nie tylko!" tlumaczyl sie ze raz zamowil tapete z gola laska i od tej pory przychodza mu takie wiadomosci. Dla mnie tojest poprostu upokarzajace. nie mog e tego zniesc jestem zalamana!
liv31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-23, 21:52   #2
pink69
Zakorzenienie

Dot.: Moj mąż dzwoni na seks telefon :(

Cytat:
Napisane przez liv31 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam tylko Was(zagladam na forum pod innym nickiem) i chcialam sie Wam wyzalic. dowiedzialam sie ze moj ukochany dzwoni wlasnie do tych pan. Strasznie mi zle to jest dla mnie zdrada i nie wiem jak sobie ztym poradzic. Czuje sie bardzo rozczarowana, zawiedziona, zla, beznadziejna, brzydka, poprostu zabil cos we mnie, nawet nie placze nie wiem czemu, moze jestem jeszcze w szoku. Nie wiem co z tym zrobic mamy male dziecko i zastanawiam sie jak mogl? jak mogl?!?! codziennie przychodza do niego smsy typu: "czesc wiem ze jestes chetny, ja tez mozemy sie spotkac mam sluzbowy samochod zabawimy sie umiem robic loda i nie tylko!" tlumaczyl sie ze raz zamowil tapete z gola laska i od tej pory przychodza mu takie wiadomosci. Dla mnie tojest poprostu upokarzajace. nie mog e tego zniesc jestem zalamana!
Słuchaj,on może mówić prawdę.
Na tym zarabia pani,która siedzi i pisze takie smsy,że jak ktoś już nie daje znaku życia wysyła taki sms przypominający,więc jego wersja może być prawdziwa,że jeden jedyny raz ściągnął taka tapetę i przychodzą mu te wyżej wymienione smsy.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-23, 21:53   #3
bess
Zakorzenienie

Cytat:
wspolczuje
Zanotowalas sobie nr z jakiego przychodza te smsy??moglabys sprawdzic czy to nie jakas agencja
Po co do nich dzwoni,przeciez niewiadomo kto tam siedzi i chodzi tylko o wyciaganie maxymalnej kasy od naiwnych
i do tego macie pewnie niezle rachunki??
Zapytalas dlaczego to robi???

edit: aha czyli nie wiesz,ze dzwoni tylko dostal smsA??
wlasnie cos mi nie grala tresc z tytulem watku
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-23, 21:54   #4
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Na tym zarabia pani,która siedzi i pisze takie smsy,że jak ktoś już nie daje znaku życia wysyła taki sms przypominający,więc jego wersja może być prawdziwa,że jeden jedyny raz ściągnął taka tapetę i przychodzą mu te wyżej wymienione smsy.
Popieram, też o Tym slyszałam ...
Stary 2008-07-23, 22:01   #5
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
TAK TO PRTAWDA.JA TEŻ TO ZNAM.

te sms-y nazywaja sie przypominajki,zeby gościa naciągnąć-to ich praca jak każda inna.
zobacz w bilingach,czy naprawdę on tam sms-uje,czy dzwoni
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-23, 22:03   #6
liv31
Przyczajenie

Wiem ze dzwoni, napewno mnie teraz potepicie ale te smsy nie dawaly mi spokoju przez co moje zaufanie zmniejszylo sie do niego i poprostu spawdzilam mu historie polaczen i zadzwonilam na te numerki i odebraly jakies "seksi kicie" polaczenia mialy np po 40sekund . A jak sprawdzic czy to agencje?
Stary 2008-07-23, 22:13   #7
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem ze dzwoni, napewno mnie teraz potepicie ale te smsy nie dawaly mi spokoju przez co moje zaufanie zmniejszylo sie do niego i poprostu spawdzilam mu historie polaczen i zadzwonilam na te numerki i odebraly jakies "seksi kicie" polaczenia mialy np po 40sekund . A jak sprawdzic czy to agencje?
to proste.
jesli numer był krótki w stylu 7624-to sex telefon.tam sie tylkon dzwoni i słucha telefonicznego sexu.niekoniecznie musi byc to sexowna kocica.
moze to być 50-cio letnia kobiecina bez zębów w szlafroku,ale ciepłym głosem i bujną wyobraźnią.

jeśli to numer normalny kom.typu 602.555.555.,lub 508.888.888.lub 603.333.333. lub heya ,lub stacjonarny inne-to może to być agencja towarzyska.

nie ważne kto to jest ,czy panna zywa,czy wirtualna.mnąż zrobił źle.udowodnij mu TO pokazując bilingi.niech sie kaja i tłumaczy.
a to,ze sprawdziłas telefon,to myśle,ze nikt nie ma prawa cie potepiać.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-23, 22:23   #8
liv31
Przyczajenie

czego ona szuka?czego mu brakuje? czemu trafilam na takiego infantylnego dupka.?!?!?! i co mam isc sie teraz polozyc kolo niego i slodko spac? mam ochote go zwyzywac napluc mu w twarz zwymoiotowac na niego! nie nie zniose tego! ale zachowam klase taksamo zachowam to dla siebie a przyjdzie dzien jak tego pozaluje
Stary 2008-07-23, 22:32   #9
bess
Zakorzenienie

A z jakiej racji masz to dusic w sobie
Z takich rzeczy biora sie choroby,negatywna energie trzeba uwalniac
Nigdy nie pozwala Ci dotykac swojego telefonu i musisz to robic w ukryciu?Jesli nie to przeciez mozeszpowiedziec ze chcialas cos napisac i weszlas na skrzynke ,a dalej to juz pojdzie samo
W sumie to on powinien sie tlumaczyc a nie Ty
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 01:20   #10
ZapachNocy
Raczkowanie

Beznadziejna sytuacja...ale niektórzy faceci mają tak,że lubią pofantazjować, lubią zabawę ze sobą...nawet jeśli w sferze intymnej układa im się. Myślicie,że np taka masturbacja przy głosie właśnie takiej 'kici' to mniejsze zło niż zdrada fizyczna?

Dla mnie, by pamiętać
ZapachNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 06:35   #11
gohnia
Raczkowanie

Spytaj czy rzeczywiście daje mu przyjemność wykorzystywanie często nędznej sytuacji dziewczyn w takich agencjach, które często zajmuja sie czymś takim bo nie mają innego sposobu żeby mieć na życie. Spytaj czy naprawdę poniżenie kobiety jest dla niego podniecające. Zmuś go do wyobrażenia sobie takich pań nie jako glosy, ale ludzkie istoty, matki dzieciom.
Spytaj też czy nie wstyd mu brać na ręce i patrzeć w oczy waszego dzieciaczka. Spytaj jakie wartości chce mu przekazać.

12 czerwca 2010
gohnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 07:23   #12
malenka9085
Rozeznanie

To może być prawda, mój TŻ raz napisał dla żartów sms z tą zabawą OSZUST i teraz mu takie głupoty przychodzą :|.
Stary 2008-07-24, 07:57   #13
guga1
Wtajemniczenie

a czy miedzy wami w łóżku jest ok? ( wiem nie moja sprawa) może jemu czegoś brakuje, ma jakieś fantazje o których boi sie tobie powiedzieć, czuje sie mało atrakcyjny itd. i szuka tego w tych telefonach.
Porozmawiaj z nim o waszym życiu erotycznym, spytaj sie czy jest mu dobrze czego pragnie.
moim zdaniem te telefony to powinien być znak ze coś jest miedzy wami nie tak. I nie martw sie tel. to nie koniec świata, mogło być gorzej, mógł cię zdradzić fizycznie. Zacznij działać żeby do tego nie dopuścić, bo jak teraz sie od niego odsuniesz to może sie tak skończyć. walcz o niego.
guga1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 08:48   #14
kos20
Raczkowanie

Nie umiem Ci nic mądrego podpowiedzieć poza spokojną rozmową z mężem...
Bardzo Ci współczuję nerwów i stresu.
Trzymaj się ciepło.
Stary 2008-07-24, 08:59   #15
cytryna21
Raczkowanie

może ma narratofilie taki rodzaj dewiacji?

Narratofilia - dewiacja w której rozmowy erotyczne prowokują wystąpienie reakcji seksualnej
cytryna21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 09:00   #16
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
czego ona szuka?czego mu brakuje? czemu trafilam na takiego infantylnego dupka.?!?!?! i co mam isc sie teraz polozyc kolo niego i slodko spac? mam ochote go zwyzywac napluc mu w twarz zwymoiotowac na niego! nie nie zniose tego! ale zachowam klase taksamo zachowam to dla siebie a przyjdzie dzien jak tego pozaluje
No to masz dziecko z facetem, którego nie poznałaś dobrze? Nie rozmawiacie ze sobą o kwestii zaufania, zdrady, szacunku?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 10:10   #17
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gohnia Pokaż wiadomość
Spytaj czy rzeczywiście daje mu przyjemność wykorzystywanie często nędznej sytuacji dziewczyn w takich agencjach, które często zajmuja sie czymś takim bo nie mają innego sposobu żeby mieć na życie. Spytaj czy naprawdę poniżenie kobiety jest dla niego podniecające. Zmuś go do wyobrażenia sobie takich pań nie jako glosy, ale ludzkie istoty, matki dzieciom.
Spytaj też czy nie wstyd mu brać na ręce i patrzeć w oczy waszego dzieciaczka. Spytaj jakie wartości chce mu przekazać.
Dobry sposób, do dna go przybić, poruszyć fundament! A póżniej może wybaczyć? ( nie zapomnieć, bo tego nie można wymazać z pamięci )
Magdalena Dobrowolska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 10:17   #18
karta666
Zadomowienie

GG do karta666 Send a message via Skype™ to karta666

Telefon to nie koniec świata.
Za telefonem i tak nie ma "sexi kocicy"...
liczy się tylko głos i wlasnie wyobraznia... no i umiejętność przeciągania rozmowy jak najdłużej.
Porozmawiaj z nim o tym, nie duś tego w sobie.

Jestem FIT !

karta666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 10:22   #19
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Nie wiem jak jest z twoim meżem ale mój kiedys wysłał smsa po to,żeby zapłacić za dostęp do jakiś seks filmików i od tego czasu co jakiś czas przychodzą mu na ten numer takie smsy.Może nie jest tak źle jak myślisz
rybkad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 11:25   #20
sykutka
Raczkowanie

Nie wiem, może jestem jakaś mało ludzka, ale moim zdaniem trochę przesadzasz.
Padło w tym wątku pytanie: czego on szuka? czego mu brakuje? No to może porozmawiaj z nim i się spytaj, dlaczego to robił. Szczerze mówiąc zupełnie nie pojmuję w czym my możemy Ci tu pomóc. Oczekujesz, że każda go zwyzywa i Ci powie, jaka to biedna jesteś, że trafiłaś na takiego idiotę? Tylko co to da?
sykutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 11:56   #21
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Moze mowic prawde z tym ze same mu przychodza, mojemu bratu tak samo... a w wyslanych wiadomosciach nigdy nie mial ze na cos sie umawia czy cos im odpisuje, nie martw sie Oni sami takie cos wysylaja i zapraszaja...

Ale radze porozmawiac jesli to "seks-telefon" . Bo moze okazac sie calkiem inaczej niz myslisz, wiec nir rob dzikiej awantury tylko spokojnie siadz i zacznij rozmowe
Stary 2008-07-24, 12:38   #22
pani ćma
Zakorzenienie

przeciez napisala, ze to nie tylko smsy, bo zadzwonila i sprawdzila.

bardzo ci wspolczuje, dla mnie to zdrada jak kazda inna [jesli dzwonil]. wiem, ze u ciebie sytuacje utrudnia to, ze macie dziecko. nie wiem bo bym zrobila.. trzymaj sie

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 12:44   #23
Wroclovianka
Zakorzenienie

Szczera rozmowa z Nim o tym może tu tylko pomóc.

A może Ty do niego zadzwoń i niczym Pani z sex telefonu mów do niego sexownym głosem, że masz to i tam to na sobie i że masz na to i na to ochote i że czekasz na Niego w domu- od taka mała odmiana Myśle, że mąż byłby pozytywnie zaskoczony i nr 0700 dla niego poszedłby w niepamięć.
Nie mówie, że masz tak robić, bo czasem trudno się przełamać - ale najwidoczniej pojawiła się rutyna i Twój mąż potrzebuje urozmaicenia.
Pozdrawiam

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 13:17   #24
liv31
Przyczajenie

guga W tych sprawach to zawsze jest super, tylko ze niestety jak bylam w ciazy (ostatnie 2 miesciace) nie moglismy wspolzyc, ale nie zapominalam o nim i dbalam o jego potrzeby! no i teraz jeszcze polog, wiec ponad 3 miesiace bez seksu ale czy to jest powod? i usprawiedliwienie?
Doris Bardzo duzo rozmawiamy nawszelkie tematy i okazujesie wlasnie ze potrafi bardzo dobrze klamac, nieraz byly sytuacje ze sam od siebie powiedzial ze np. brzydzi sie takich bab , wiec jeszcze wieksze moje zdziwienie i rozczarowanie....
karta nie liczy sie czy seksi kocie czy szczerbate stare babcie wazne ze dzwoni.
sykutka poprostu chcialam wyrzucic to z siebie, poznac zdanie innych na ten temat
dzieki dziewczyny za wsparcie
Stary 2008-07-24, 13:20   #25
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Moja mama dostaje smsy o podobnej tresci .
Telefon ma zastrzezony.
W ogole jacys faceci do niej pisza..
Ja tez raz dostaam cos podobnego

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 13:33   #26
Sniezynka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sykutka Pokaż wiadomość
Nie wiem, może jestem jakaś mało ludzka, ale moim zdaniem trochę przesadzasz.
Padło w tym wątku pytanie: czego on szuka? czego mu brakuje? No to może porozmawiaj z nim i się spytaj, dlaczego to robił. Szczerze mówiąc zupełnie nie pojmuję w czym my możemy Ci tu pomóc. Oczekujesz, że każda go zwyzywa i Ci powie, jaka to biedna jesteś, że trafiłaś na takiego idiotę? Tylko co to da?
Moze lepiej by bylo gdybys swoje kasliwe uwagi zostawila dla siebie ???
Jesli naprawde dzwoni na sex telefon, to nie jest to normalne !! I nie przesadza ani odrobine. Ciekawe czy gdyby Twoj maz dzwonil na tego typu nr. pozostawilasbys to bez slowa ??!!

Cytat:
guga W tych sprawach to zawsze jest super, tylko ze niestety jak bylam w ciazy (ostatnie 2 miesciace) nie moglismy wspolzyc, ale nie zapominalam o nim i dbalam o jego potrzeby! no i teraz jeszcze polog, wiec ponad 3 miesiace bez seksu ale czy to jest powod? i usprawiedliwienie?
Doris Bardzo duzo rozmawiamy nawszelkie tematy i okazujesie wlasnie ze potrafi bardzo dobrze klamac, nieraz byly sytuacje ze sam od siebie powiedzial ze np. brzydzi sie takich bab , wiec jeszcze wieksze moje zdziwienie i rozczarowanie....
karta nie liczy sie czy seksi kocie czy szczerbate stare babcie wazne ze dzwoni.
sykutka poprostu chcialam wyrzucic to z siebie, poznac zdanie innych na ten temat
dzieki dziewczyny za wsparcie
I dobrze, ze to wyrzucials z siebie, po to tu jestesmy, zeby wysluchac, doradzic itp..
Rozmawialas z nim ???
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 13:39   #27
zielonka88
Raczkowanie

liv31, nie panikuj tylko normalnie z nim porozmawiaj. Moja mama kiedys wysłała jakiegos esa zeby niby zagrac w jakas gre i "przy okazji dowiedziec sie czegos o sobie"- i od tego momentu pare razy w tyg przychodzą jej esy od wrozki ktora roznymi sposobami- czasami nawet mniej przyjuemnymi, probuje ją sklonic do tego zeby do niej zadzwoniła.
Tego typu firmy tak zarabiaja i być może Twoj Mąż mowi prawde a Ty niepotrzebnie sie martwisz;*
zielonka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 15:19   #28
Wroclovianka
Zakorzenienie

Cytat:
W tych sprawach to zawsze jest super, tylko ze niestety jak bylam w ciazy (ostatnie 2 miesciace) nie moglismy wspolzyc, ale nie zapominalam o nim i dbalam o jego potrzeby! no i teraz jeszcze polog, wiec ponad 3 miesiace bez seksu ale czy to jest powod? i usprawiedliwienie?
To troche zmienia postać rzeczy, ale bez przesady facet nie musi zaraz lecieć i dzwonić do jakiś agencji - spokojnie wytrzymał by te miesiace, więc chyba nie w tym tkwi problem.
Może Tobie się tylko wydaje, że jest dobrze a On ma na ten temat inne zdanie? Innego wytłumaczenia nie widze.

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 15:30   #29
agusiajnw
Zakorzenienie

Dołączam się do dziwczyn które radzą porozmawiać. Kiedyś mój TŻ ciągle miał zdjęcia z gołymi laskami na telefonie i mnie to wkurzało ale dusiłam to w sobie waliłam fochy i nic z tego nie było, a jak mu wytłumaczyłam że to jest obraza dla mnie że ogląda pół-nagie ciało innej kobiety to zrozumiał. Wiesz, każdy facet powie Ci że "to normalne" że oni oglądają zdjęcia, filmy czy dzwonią na hot-line, dlatego trzeba ich uświadamiać że skoro są z nami to to nie jest normalne.
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 21:01   #30
v-x-n
Wtajemniczenie

Hej! Ja muszę coś powiedzieć odnośnie tych sms-ów "Spotkajmy sie w wozie" itd. Słuchaj, ja sama dostałam ze dwa takie, mój chlopak dostał raz i się z tego śmialiśmy, ja dostałam sms-a od "słodkiej blondyneczki z pieknym, ciasnym samochodzikiem", kropka w kropkę coś takiego jak piszesz w pierwszym poście, a mój facet od "ognistej brunetki lubiacej szybkie numerki" I powiem tyle: nie logowałam się nigdzie poza jedną stroną z torrentami (chciałam pościągać muzę), nie dzwonię na sex linie i mój facet też nie. Tak więc głowa do góry, facet raczej mowi prawdę, żeby dostać takiego esa nie trzeba korzystać z żadnego erotycznego serwisu, sama tego doświadczylam

A z bilingami... cóż, pogadaj, wyjaśnij, może zrozumie i przestanie..
v-x-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości