![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Sylwia's come back! JPG Fragile, Insolence, Loreal prof, kamuflaż&Lancome.
Niekatualne!!!
DOKŁADKA Clinique Brush on cream liner wychwalany pod niebiosa na KWC, użyty 4 razy. Kolor Black Honey - odcień brązowo-bordowy, do oblukania na stronie clinique.com. Z oryginalnym pędzelkiem, zakupiony w Irlandii, otwarty miesiąc temu. Irsin 1. Jean Paul Gaultier Fragile EDT - z 50 ml ubytek maleńki - widać na fotce. Idiaminka 2. Insolence Guerlain, EDT, 30 ml, zużycie to góra 1-2 ml, praktycznie cały. irsin 3. Kamulfaż Janssesn, kolor 01, mlecznobiały, ulubiony odcień wizażystek, można nim pięknie rozświetlać sine cienie pod oczami i wnętrze powieki i modelować twarz. Spróbowany kilka razy, praktycznie nie widać ubytku, starczy na lata. Kupiony w sklepie internetowym we wrześniu.Soso 4. L'oreal play ball, beach creme. 100ml. Krem modelujący, efekt prosto z plaży ![]() 5. Lancome Sweet Balm, kolor 05 Cerise fouettee. Półtransparentny róż, spróbowany na dłoni, ja wolę jednak beże. 15 ml, kod na opakowaniu CB347. Kupiony w perfumerii w Irlandii. irisn 6. Avon, Arabian glow, Shimmer bronzing brick, fabrycznie zapakowany, nie otwierany, kupiony w Irlandii. Mozaika brązująca, z lusterkiem Wysyłka tylko w bąbelkach lub kartonikach, przesyłka rejestrowana. W Gdańsku chętnie osobiście, bo do końca roku jestem tutaj Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2008-11-19 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
leśny stwór
|
Dot.: Sylwia's come back! JPG Fragile, Insolence, Loreal prof, kamuflaż&Lancome.
3. Kamulfaż Janssesn, kolor 01, mlecznobiały, ulubiony odcień wizażystek, można nim pięknie rozświetlać cienie i wnętrze powieki i modelować twarz. Spróbowany kilka razy, praktycznie nie widać ubytku, starczy na lata. Kupiony w sklepie internetowym we wrześniu.
za ten kamuflarz cos bys znalazla? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sylwia's come back! JPG Fragile, Insolence, Loreal prof, kamuflaż&Lancome.
cos u mnie za fragile?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za fragiele???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hisoka, jenotek - niestety nic.
Magsch - niestety mam zbyt male zaufanie do poczty polskiej, aby wysylać nią za granicę cokolwiek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
perfumove love
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
wielka szkoda
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
6. Avon, Arabian glow, Shimmer bronzing brick, fabrycznie zapakowany, nie otwierany, kupiony w Irlandii. Mozaika brązująca, z lusterkiem.
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kici kici miau miau
|
cos za Insolence?
![]() moge zaproponowac Armani Code lub z innych perfum Miracle so magic ok. 40 ml ![]() lub to co w watku ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-14 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Hathayoga, Umbra - niestety nic.
Ranka - Miracle lubię, ale wlasnie wersja so magic stoi na mojej półce ![]() Szkoda ze Armani Code to tester, ja tak lubię mieć koreczki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kici kici miau miau
|
ale on ma korek
![]() ![]() moge ci wkleic zdjecia ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-14 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
3. Kamulfaż Janssesn, kolor 01, mlecznobiały, ulubiony odcień wizażystek, można nim pięknie rozświetlać cienie i wnętrze powieki i modelować twarz. Spróbowany kilka razy, praktycznie nie widać ubytku, starczy na lata. Kupiony w sklepie internetowym we wrześniu.
5. Lancome Sweet Balm, kolor 05 Cerise fouettee. Półtransparentny róż, spróbowany na dłoni, ja wolę jednak beże. 15 ml, kod na opakowaniu CB347. Kupiony w perfumerii w Irlandii. Coś u mnie? Z ww?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() Sylwia, miło Cię znowu widzieć ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Insolence Guerlain, EDT, 30 ml, zużycie to góra 1-2 ml, praktycznie cały.
3. Kamulfaż Janssesn, kolor 01, mlecznobiały, ulubiony odcień wizażystek, można nim pięknie rozświetlać cienie i wnętrze powieki i modelować twarz. Spróbowany kilka razy, praktycznie nie widać ubytku, starczy na lata. Kupiony w sklepie internetowym we wrześniu. cos u mnie?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, za zapach niczego nie widzę, natomiast jutro pojdę przetestowac ten turkusik pupa do galerii centrum i dam znac wieczorem co i jak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Soso, podoba mi się kilka rzeczy, odezwę się jutro wieczorem po tym jak pooglądam sobie w sklepie cień pupa innej wizazanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witam Ex Moderatorkę serdecznie
![]() Czy coś z zapachów z mojego podpisu spodobałoby Ci się w zamian za Insolence ?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za Loreal play ball?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
6. Avon, Arabian glow, Shimmer bronzing brick, fabrycznie zapakowany, nie otwierany, kupiony w Irlandii. Mozaika brązująca, z lusterkiem.
może cos u mnie?
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się puder Nivea sypki (czy jest swiezy i czy ma jasny kolor (bez odcienia różu i żółci) - zależy mi na jasnym naturalnym transparentnym odcieniu beżu. i Avon Sake illuminating body lotion i próbki lipidia iwostin. Mam nadzieje ze to nie za duzo? W irlandzkim katalogu zaplacilam za puder - w promocji - 15 euro, cena normalna to 18..zdziercy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TORRENTE L’OR – EDP – 100 ml, jest kartonik, ubytek widoczny na zdjęciu (truskawka) LANVIN – ECLAT D’ARPEGE - edp – 50 ml, jest opakowanie, ubytek widoczny na zdjęciu (truskawka) KATE MOSS – EDT, 50 ml – jest kartonik, ubytek widoczny na zdjęciu (iPerfumy) CALVIN KLEIN – EUPHORIA BLOSSOM – tester 50 ml, jest szary kartonik, bez korka – ubytek widoczny na zdjęciu (perfumeria.pl) GIVENCHY – AMARIGE – EDT – 30 ml, brak kartonika, ubytek widoczny na zdjęciu – z wymiany z magsch SALVADOR DALI – LAGUNA – EDT, 30ml, brak kartonika, ubytek widoczny na zdjęciu, z wymiany z toya2006 LALIQUE – NILANG CLAIRE – EDT, 30 ml, brak kartonika, ubytek widoczny na zdjęciu, z wymiany z modro
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2008-11-15 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.