|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Super rurki , prawie nowe... :)
NIEAKTUALNE>>>>!!!
Mam na wymianę prawie NOWE jeansy biodrówki rurki firmy BLEND SHE.. Byłam w nich raz i również raz zostały wyprane.. Uszyte są z ciemnego prawie czarnego jeansu. Rozmiar z metki to 30. Moaj wishlista, ale kuście innymi rzeczami ;0 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=263697 Wymiary: pas: 38cm*2 (naciagają się) stan:przód/tył: 19cm/25cm długość nogawki zew.96cm Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2008-07-12 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Super rurki , prawie nowe... :)
cos u mnie za rurki??
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za rurki?
Mam w Twoim rozmiarze miedzy innymi buty, bielizne, rowniez kosmetyki ... Z gory dziekuje za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dodalam wymiary do opisu spodni
![]() Czy mozesz podac mi szerokosc spodni w biodrach na wysokosci kroku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A co byś ode mnie chciała za te gatki???
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a ile one kosztowaly? Sama bielizna jest nowa, z metkami, i warta ponad 100zl...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wybrałabyś coś u mnie?
![]() moje ~~>http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post8164127 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bielizna to odpowiedniki polskich:
tg1 70a tg2 70/75 b tg3 75 C tg4 75/80 D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ok tylko tg2 jest teraz w rezerwacji, mam to zaznaczone w watku. Jednak paczka od wizazanki z ktora sie umawialam na wymiane za ta bielizne idzie juz ponad miesiac wiec musialabys poczekac az uda mi sie dowiedziec czy ja w ogole wyslala...
Staniki to sa bardziej bardotki niz typowe pushupy - unosza biust, maja fishbiny i sa sztywne ale nie maja gabeczek - mozna je nosic bez ramiaczek a wiadomo ze pushupy z gabkami sie do tego nie nadaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie odpowiedzialas mi ile spodnie maja w biodrach i czy pasuje Ci rozmiar bielizny tg3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
No dobrze tylko tak jak pisalam - tg2 jest w rezerwacji. Poczekasz az sie sprawa z bielizna wyjasni czy cos innego jeszcze Ci odpowiada?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Niestety chyba za male beda.
![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Juz za bardzo mnię rurki nie interesuja bo jedne juz bede miała..:| Może masz jakieś szerokie czarne spodnie? albo sztruksy?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej,kochana,rurkami już nie jestem zainteresowana.Pozdrawiam .
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj napisalam do moderatora w tej sprawie, mam nadzieje ze odpowiedz bedzie dzis...
Spodenki InTown sie nie rozciagaja, sa z bawełny - max w pasie to 40cm. Nie wiem jaka masz figure ale ja mam w pasie 74cm i mam jeszcze miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.