|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Maskotka Wizaz.pl
|
Konkluzja .. makijaż
Wiecie Lasencje ?
Wróciłem właśnie z Targów developerskich Muratora, gdzie reprezentuję zaprzyjaźnioną firmę i po ostatnich rozmowach oraz zdobytej na Wizażu wiedzy w każdej rozmowie bacznie przyglądałem się makijażowi moich rozmówczyń (generalnie 80% to kobiety sam nie wiem czemu). Konkluzja jest załamująca ... Większość nawet jeśli gustownie umalowana do cery i typu urody to diabelnie przesadza z podkładem... z nich aż kapało, a z niektórych podkład odpadał jak tynk ze starej kamienicy, a dodam że były to młode dziewczyny .... ja wiem że tam dziś było gorąco i duszno jak to na hali ... ale ... co one z sobą wyprawiają ??/ to wprost odrzuca ... Wytłumaczycie mi to ? Ti. Filozof
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Konkluzja .. makijaż
Tygrys napisał(a):
> Wróciłem właśnie z Targów developerskich Muratora, gdzie reprezentuję zaprzyjaźnioną firmę i po ostatnich rozmowach oraz zdobytej na Wizażu wiedzy w każdej rozmowie bacznie przyglądałem się makijażowi moich rozmówczyń (generalnie 80% to kobiety sam nie wiem czemu). Konkluzja jest załamująca ... > Większość nawet jeśli gustownie umalowana do cery i typu urody to diabelnie przesadza z podkładem... z nich aż kapało, a z niektórych podkład odpadał jak tynk ze starej kamienicy, a dodam że były to młode dziewczyny .... ja wiem że tam dziś było gorąco i duszno jak to na hali ... ale ... co one z sobą wyprawiają ??/ to wprost odrzuca ... Ależ prosze. [img]icons/icon10.gif[/img] Były targi MURATORA??? Byly... A tynk i murator wiele wspolnego mają, ni? [img]icons/icon10.gif[/img] A tak serio... Kobiety mają tyyyle do ukrycia, że się tak malują... Dopoki im ktoś nie wpoeis, że to brzydko jest. [img]icons/icon7.gif[/img] Bo same nie widzą... Ja tam podkladu nie używam. [img]icons/icon10.gif[/img] |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, dziewczyny wymagają, żeby podkład pięknie krył, a jeśli tego nie robi, kładą go wiecej, więc potem efekt jest tragiczny. No i z moich obserwacji wynika, że dużo dziewczyn nie używa ani korektora (nie lubią? nie umieją?) ani pudru do wykończenia makijażu, jedynie samego podkładu jako remedium na wszystko. I nikt im nie mówi, że mniej to lepiej... [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]
Trochę rozjaśniłam? [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
|
|
#4 |
|
Maskotka Wizaz.pl
|
Troszeńkę ... ale czy one nie widzą efektu ???
Zakładam że ukrop w hali go pogłębił ... no ale !!! Ti. Niedowierzacz
|
|
#5 |
|
Maskotka Wizaz.pl
|
A bo to da się im COŚ wpoić Lejuś ??? [img]icons/1cmok.gif[/img]
Ti. Zapytywowywacz
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrys napisał(a):
> Troszeńkę ... ale czy one nie widzą efektu ??? A czy kobieta uważająca sie za grubą patrząc w lustro uwierzy, ze tak nie jest? Czy kobieta spalona na brąz, uzależniona od solarium uzna się za zbyt spaloną (widziałeś zdjęcia Skrzyneckiej)? Itp., itd. Jako, że jesteś mężczyzną, powtórzę odpowiedź w sposób mniej aluzyjny: nie, nie widzą [img]icons/1cmok.gif[/img]
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Tiger - ryzykując odpadnięcie tynku (nie ściennego [img]icons/icon12.gif[/img] ) ze strachu - mogleś zapytać same zainteresowane/obserwowane hyhy [img]icons/icon12.gif[/img] (swoją drogą ciekawe jak sie czuly będąc pod lupą [img]icons/icon10.gif[/img] )
Tylko trzeba bylo przed taką ankietą [img]icons/icon12.gif[/img] sprawdzić najbliższą drogę ewakuacyjną [img]icons/icon10.gif[/img] Targi Muratora są jeszcze jutro więc masz czas na plan dywersyjny [img]icons/icon12.gif[/img] cmoki [img]icons/icon7.gif[/img]
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysku, dla mnie też często wieje zgrozą, jak się patrzę na młode dziewczyny z tym "tynkiem" na gębie. Nie wiem, jakoś nie wierzę, żeby miały AŻ TAK fatalną cere, żeby musiały aż tyle tego mazidła nakładać. Ja osobiście nie używam podkładu (no, może miejscowo jako korektora), bo jak użyję, to mam wrażenie, jakby skóra w ogóle nie oddychała, była tłusta i pory zatkane. I to dotyczy wszystkich podkładów, nawet tych dobrych, droższych. Raz kazałam sobie profesjonalny makijaż u kosmetyczki, jak szłam na wesele i chociaż efekt podobno było piorunujący, to nie mogłam się doczekac powrotu do domu i zmycia tej tapety... Naturalność z lekka podkreślona górą ! [img]icons/icon7.gif[/img]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.