|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
zapachy, lakiery i kolorówka
Wątek nieaktualny.
Witam, Mam na wymianę: Zdjęcie 1: Puder Vollare z lusterkiem kolor 1 - nowy puder Vollare z lusterkiem kolor 2 - nowy róż vollare - ciemna brzoskwinia -nowy małe cienie Vollare - 6 sztuk - nowe Cień Inglot - złamany szary fiolet - kilka razy maźnięty różowy cień Quiz - nowy wściekle czerwony cień Stargazer - nowy paletka Butterfly różowa - nowa Zdjęcie 2: zestaw lakierów stargazer do frencha gotyckiego - nowy Czarny lakier editt- nowy lakier Chi - czerwień - malowałam 2 razy paznokcie Lakier Sally hansen - malowałam 3 razy paznokcie czarny lakier sephoa- raz malowałam paznokcie Błyszczyk Eveline - nowy Zdjęcie 3: EDP Estee Lauder Beautiful - 30ml - raz psikane- nie mój zapach (prezent od teściów przyszłych za pilnowanie psów) EDT Burberry Summer - jest około 80% z 50 ml. Boskie ![]() Za perfumy chcę coś wyjątkowego i z górnej półki. Perfumy oryginalne. Burberry z Sephory, Estee z promu do Szwecji. Zdjęcie 4: 6 paletek Vollare. Całkiem fajne. Najchętniej wymienię się większością tych kosmetyków na raz. Szukam: Miniaturek tuszy do rzęs, cieni do powiek, błyszczyków, pędzli, miniaturek kremów (nie próbek) i wód toaletowych ![]() Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-06-01 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zapachy, lakiery i kolorówka
Witam,
może zainteresuje Cię cos u mnie - za perfumy ?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za perfumy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- EDT Burberry Summer ?
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie:
Zdjęcie 3: EDP Estee Lauder Beautiful - 30ml - raz psikane- nie mój zapach (prezent od teściów przyszłych za pilnowanie psów) EDT Burberry Summer - jest około 80% z 50 ml. Boskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Burberry?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
EDT Burberry Summer - jest około 80% z 50 ml. Boskie
![]() znajdziesz cos?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za :
Puder Vollare z lusterkiem kolor 1 - nowy małe cienie Vollare - 6 sztuk - nowe 6 paletek Vollare. Całkiem fajne.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.