|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Help! kto mi pomoże?
Mam bardzo straszny problem z otyłością pomożecie mi?
Mam 17lat i ważę 80kg. Pomocyyyy!!! Wyglądam jak słoń nogi grube (słoniowate ![]() Nie pirzcie tylko ,że jestem za młoda i nie powinnam ja mam poprostu dość mówienia ,żę jestem gruba i wyglądam jak słoń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POMOCY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Help! kto mi pomoże?
Nikt mi nie pomoże?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Słuchaj w Twoim wieku to jakieś radykalne diety odpadają.Spróbuj odrzucić z jadłospisu białe pieczywo,napoje zaweirające barwniki,a przede wszystkim SłODYCZE to je musisz wyeliminować.Pij zieloną herbate(oczywiście nie słodzoną),mięsko nie smażone a gotowane białe np. pierś z kurczaka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
na forum dietetyka i fitness znajdziesz mnóstwo ciekawych porad
![]() ![]() polecam lekturę wątków znajdujących się na początku listy ![]() np. ten https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194945 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Witaj Malwo
Myslę, że coś nam tu kręcisz, czasami przegladam na wizażu dietetykę i pamiętam Cie z topiku pod tytułem ''Byc grubasem, załamka'' - nie wiem czy dokładnie zacytowałam... Tam pisałaś ze masz 14 lat , ważysz 51kg przy 156cm wzrostu, taki topik załozylas całkiem niedawno Nie wiem w jakim celu kłamiesz ( a robisz to na pewno), ale jesli naprawde oczekujesz pomocy to kłamiąc , nikt tutaj nie będzie w stanie Ci jej udzielić Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytuję: "Witam Was serdecznie myślę, żę nie jedna z was spotkała się z tym problemem jakim jest ,,OTYŁOŚĆ". W tym wątku chciałabym Was prosić o diety i preparaty dla nastolatki czyli dla mnie ![]() 1.Ważę - 51kg. 2.Wzrost - 156cm. 3. lat - 14" WPADŁAŚ ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.