|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Oszustwo!!!
Dziewczyny mijajcie z daleka takie oferty!!!
Jest ich pełno w internecie zajrzyjcie: http://szybkochud.pl/pobierz.html przeczytajcie dokładnie to co pisze malutkim druczkiem ![]() Zagadka dla dociekliwych: Sms wysłany na jaki numer kosztuje 1,22 ? Jesli ktoś zna podobne przypadki to wklejmy ku przestrodze. Mam nadzieje ze moderatorzy nie mają nic przeciwko, jeśli tak, proszę o usunięcie wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Oszustwo!!!
Cytat:
Nie rozumiem. Tam jest napisane ze PRZELEW (tylko i wylacznie) kosztuje 1,22zl. Taki sprytny marketing ![]() No ale skoro w ogole taka informacja jest podana na stronie, to gdzie oszustwo? Oszustwo jest jakby bylo napisane, ze jest za 2zl a w rzeczywistosci jest 10zl. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
*sportaddict*
|
Przenoszę, bo z fitnessem to ma w gruncie rzeczy niewiele wspólnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
doridori jezeli wyslalas sms myslac ze zaplacisz 1.22zl a na prawde zaplacilas 10 zl z hakiem to jest twoje wylacznie nie dopatrzenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Przecież tutaj jak byk pisze ile co kosztuje...
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Tak, tylko że 10 zł jest napisane małymi, a 1,22 zł które wpłaca się na konto (?) czerwonymi i pogrubionymi literami, więc ludzie nie doczytują i się 'łapią' na 1,22 ;D .
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dlatego należy czytać wszystko,nawet drobny maczek
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie jest to per se oszustwo, choc jak najbardziej nieetyczna praktyka biznsowa.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A ja to też za bardzo nie rozumiem o co chodzi w tych kosztach. to, że sie płaci ok 10 lub 20 zł za wysłanie sms to jest jasne (przynajmniej dla mnie) ale z kąd oni wzięli tą złotówkę? Wychodzi na to, że płacąc sms jest to koszt 23,18zł, a plelewem 1,22. Nie wierze, że robili by tu aż taką różnicę, chyba, że później trzeba byłoby znowu cos dopłacić, albo, że chcą mieć nr twojego konta
![]() Ja zawsze z daleka omijałam takie oferty, bo na pierwszy rzut widać, że jest to jakieś podejrzane. i jeszcze dodatkowo płacić 10,98 zł za samą pomoc? Naciąganie, az sie niedobrze robi!
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A tu nie chodzi o to, ze gdy robimy przelew placimy 1.22zl, a gdy wysylamy smsa to 11zl?
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jakie tam znowu oszustwo, niedoczytanie i tyle. wiadomo ze rozne triki sie stosuje by przyciagnac naiwniakow (bez urazy). dlatego trzeba wszystko czytac DOKLADNIE. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.