![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Etro, NR, L`Occitane, TBS, Armani, MAC, LRP, Nouba
WATEK JEST JUZ NIEAKTUALNY !!!!!
Perfumy: Herve Leger Herve Leger, EdT, 70 / 100 ml Dior Hypnotic Poison 20 /30 ml Nieaktualne, poleci do Lemonnelle. Gucci EdP 30 ml z kartonikiem. Nieaktualne, poleci do Lemonnelle. Comme des Garcons, Rhubarb, Series sherbet, 30 ml, bez kilku psikow. Nieaktualne. Armani Diamonds, 50 ml EdP, pozostalo 80 %. Nieaktualne. Armani ...lei/elle/she/ella 30 ml EdP (te zlote) bez kilku psikow. Nie ma. Etro Shaal Nur 95 / 100 ml Nieaktualne. Charles Jourdan The Parfum 45 / 50 ml. Kartonik. Nie ma. Kolorowka: - Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Nr. 3 (Jedwabisty podklad rozswietlajacy), 30 ml, dwa razy uzyty, z kartonikiem. Kupiony 6 czerwca 2008. - podklad Armani Hydra Glow Foundation Nr. 5 (do sredniej lub lekko opalonej karnacji) 30 ml, tylko testowany na rece. Nieaktualne, wymiana z biala malpeczka. - Givenchy Puder Prisme Again 06 Fantasy Gold, pare razy uzyty. Nie ma, wymiana z palau. - Mac podwojny cien mineralny Family Silver, tylko testowany. Kartonik. Nieaktualne. - Mac szminka w kolorze cielistym MYLAR, pozostalo 80 %. - Mac pojedynczy cien MYLAR (kremowo-bialy) satynowy. Dobry do rozjasnienia makijazu. Uzyty ze trzy razy. Kartonik. Nieaktualne. - Nouba Quattro poczworne cienie nr. 607. Tylko wyprobowane, kasetka spadla mi na ziemie i najjasniejszy cien sie wykruszyl (jego wypukla powierzchnia).Kartonik. Nie ma. - Nouba puder brazujacy (Earth Powder) nr.52. Tylko wyprobowany. Kartonik. Nie ma - podklad Calvin Klein oil-free, w kolorze Cream (do jasnej karacji), 30 ml, pozostalo 90 %. Nieaktualne. - rozswietlacz Bourjois Complexion Enhancer w kolorze Apricot, 20 ml, pozostalo 50 %. Nieaktualne. Pielegnacja: - LRP Redemric 40 ml. Nowy w kartoniku. Nie ma - TBS Olive Glanz Shampoo 60 ml. Nowy. Nieaktualne, wymiana z biala malpeczka. - TBS Green Tea zel do wlosow 100ml, pozostalo 3/4 opakowania. Nieaktualne, wymiana z biala malpeczka. - TBS Grapeseed Glossing Serum do wlosow 75ml, pozostalo 85 % opakowania. Nieaktualne, wymiana z biala malpeczka. - TBS Rich Plum (sliwkowy) Balsam z rozswietlajacymi drobinkami z 250ml pozostalo ok. 200 ml. Z higienicznym dozownikiem. Nieaktualne. - TBS Rich Plum (sliwkowe) mydlo 100g Nowe, oryginalnie zapakowne. Nie ma, wymiana z ananke 2 - TBS Body Mist Lotus Petal, pozostalo ok. 90 ze 100 ml. Nie ma, wymiana z ananke 2 - La Roche Posay, Hydraphase, Masque Hydratant Apaisant (maseczka nawilżająca) 50 ml, nowa z kartonikiem. Nie ma, wymiana z palau. - La Roche Posay, Substiane (Odbudowujący krem przeciwzmarszczkowy), 40 ml, nowy z kartonikiem. Nie ma, wymiana z ananke 2 - TBS odzywke chroniaca kolor wlosow Bilberry Color Protect Conditioner 250, uzyta raz. Nieaktualne. - Maske L`Oreal Professionnel Absolut Repair, 200 ml, uzylam jej ze trzy razy na wlosy siegajace do ramion - Schwarzkopf Professional, Osis+, fluid prostujacy wlosy 150 / 250 ml. Nieaktualne. Szukam: - dobrego tresciwego kremu pod oczy - pielegnacji na noc - dobrego kremu do biustu - profesjonalnej pielegnacji do wlosow.
Niveau sieht nur von unten aus wie Arroganz Edytowane przez Femme Fatal Czas edycji: 2008-07-24 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Etro, NR, L`Occitane, TBS, Armani, MAC, LRP, Nouba
Coś u mnie za
Mac cień biały satynowy Podkład Armani Brązer Nouba Maseczka La Roche Posay http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Poczytam jutro o Origins No Puffery i dam Tobie znac......(dzis juz nie dam rady bo spiaca jestem :-( )
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za maseczkę Hydraphase ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A może coś u mnie za The parfum?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Palau, interesuje mnie JPG2 - 40ml. - ubytek znikomy z wymiany, ale to za duzo za maseczke
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
czy za którąś z tych rzeczy chciałabyś gucci rush?
podklad Armani Hydra Glow Foundation Nr. 5 (do sredniej lub lekko opalonej karnacji) 30 ml, tylko testowany na rece. - Givenchy Puder Prisme Again 06 Fantasy Gold, pare razy uzyty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() interesuje mnie CB I hate perfume In the library 40/100ml. Czy moglabys napisac jak go odbierasz ?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() |
#12 |
Lady of Harley-Davidson
|
cos u mnie za balsam tbs z drobinkami?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Może coś u mnie za: (Poza wątkiem mam jeszcze nową maskarę LRP, czarną.) The Body Shop (najchetniej wymienie jako Set): - TBS Olive Glanz Shampoo 60 ml. Nowy. - TBS Green Tea zel do wlosow 100ml, pozostalo 3/4 opakowania - TBS Grapeseed Glossing Serum do wlosow 75ml, pozostalo 85 % opakowania
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dawno temu ten zapach mi sie podobal ale teraz nie chce do niego wracac wiec musze podziekowac...
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
niestety nic, ale dziekuje za propozycje
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
@ malpeczka, na pewno cos sobie wybiore ale musze wpierw poczytac o interesujacych mnie produktach, ok?
Jak moj syn pojdzie spac to bede miala chwile na poczytanie....
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może jeszcze za podkład Armaniego coś byś znalazła ? ![]() on się nadaje do mieszanej cery ?
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Dla mnie to przede wszystkim drewno. Suche. Fajny, ale w tej kategorii mam już swojego faworyta. To jest Sawdust Demeter. Skóry też dużo. Ale tutaj mam już cudne Russian Leather. W sumie drewniano-skórzany. Dosłowny. Najmniej tu czuję papieru i staroci, na które liczyłam. Zapach na pewno na tak, ale chcę sobie tylko zostawić odlewkę, a resztę puścić świat (czyli właśnie koło 40ml)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
Etro Shaal Nur 95 / 100 ml (najbardziej) Narciso Rodriguez EdT 50 ml, bez kilku psikow. Kartonik. Charles Jourdan The Parfum 45 / 50 ml. Kartonik Poza watkiem mam Givenchy Lovely prism 50ml z malutkim ubytkiem, Demeterki, miniature Marc Jacobs Perfume, CK One electric.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
U Ciebie interesuje mnie Kadus Imunal Hydro Energy Shampoo, ale to troche malo za jedna z rzeczy ktore wymienilas
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Gothic Daisy i DiTu77 dziekuje ale niestety nic u Was nie znalazlam....
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
dam znac dzis wieczorem odnosnie tego zapachu, musze jeszcze o nim poczytac....
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
szkoda, myslałam, ze może Cie skuszę rushem?????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: z twojej listy poszukuję mogłabym zrobić odlewkę szamponu Kadus do włosów zniszczonych oraz mam nową nieużywana czarną maskarę Estee Lauder w miniopakowaniu pochodzi z travel setu. Edytowane przez palau Czas edycji: 2008-06-14 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Za szampon i odzywke Kadus moglabym oddac pryzmy, ale z ostateczna decyzja zaczekam do wieczora bo musze przemyslec jeszcze propozycje Palau, ok?
[quote=droga A;7880753]Poza wątkiem mam jeszcze odżywkę w spraju z tej samej serii - niewiele używaną. Może to by straczyło? ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
edytowałam swój poprzedni wpis ( aby wszystko było w jednym miejscu ) - zerknij proszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() niesmialo zapytam, czy znajdziesz cos u mnie za Narciso Rodriguez? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.