|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
2 zapachy: YSL CINEMA ETE, PIERRE CARDIN EMOTION 30 ML, praktycznie nowe, kartoniknieaktualne Chwilowo daję sobie spokój z Targowiskiem kosmetycznym, w tym wątku wystawiam tylko dwa zapachy, które ma na wydaniu. CINEMĘ wymienię tylko na inny zapach (albo dwa, o mniejszej pojemności), za EMOTION rozważę przyjęcie jakiś kosmetyków, można więc proponować. CINEMA ETE 60/90 ml, pachnie baaaaaaaaaaaaaardzo podobnie do klasyka, tylko nieco lżej (mam z wymiany z Hathayogą) PIERRE CARDIN EMOTION, 30 ml edp, kartonik, 3 razy psiknięte. Jednak nie mój ![]() Z wymiany z Vilandrą, kupione osobiście przez Nią w perfumerii. Zapraszam ![]() Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-09-10 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: 2 zapachy: YSL CINEMA ETE, PIERRE CARDIN EMOTION 30 ML, praktycznie nowe, karto
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Dot.: 2 zapachy: YSL CINEMA ETE, PIERRE CARDIN EMOTION 30 ML, praktycznie nowe, karto
Cytat:
Potrzebuję podkładu (mam jaśniutką karnację), i myślałam o tym, który masz w wątku, ale mi sie buzia przetłuszcza więc sie chyba nie nadaje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
z cieni to mam te 5 diora w wątku i moim zdaniem to one właśnie by Ci pasowały kolorystycznie, poza wątkiem mam cień artdeco taki złocisty beż, podam wieczorem numer. Mogłabym też odstąpić bezbarwny błyszczyk (bez drobinek) Chanel (zostało trochę więcej niż połowa)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Hmm, za bezbarwny błyszczyk dziękuję, wolę lekko kolorowe, a cienie chciałabym zobaczyć, czy będziesz mogła wstawić zdjęcie? Nie mogłam ich znaleźc na KWC.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.