![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
mały wątek z kosmetykami. zapraszam:)
wymienione na szaro
zdj. 1 Nivea Visage Young - krem nawilżający + lekki podkład z wymiany. ok. 90% moze więcej Blenda - balsam po opalaniu, utrwalacz opalenizny pogłębia kolor i ujędrnia skórę - nowy wycofany H.I.S. woman eau de toilette - zapach raczej slodki, truskawkowy? bez pudełka, ubytek widoczny na zdjęciu zdj.2 Manhattan Powder Matt Make Up - kolor 82 Beige podkład matujący do cery mieszanej, prawie cały 80-90% Manhattan Powder Matt Make Up - kolor 84 Carmel podkład matujący do cery mieszanej, ok 50% Pomadaka ISSANA Clasic - raz maźnięta Pomadka AA Care Kiss - parę razy użyta Pomadka Alterra - z masłem Shea - jeszcze w pudełku - mam 2 takie gąbka serduszko zdj.3 Puder brązujący Essence - nieużywany Cień Sensique Trendy Colors - nr 112, złoty - maźnięty dwa razy -jednak nie chcę oddawać Czarna kredka Miss Sporty. ubytek widoczny na zdjeciu po zrobieniu zdjecia ułamał się ten czarny czubek, nie temperowałam już zdj. 4 Sensique -paletka cieni - fioletowa zdj.5 Sensique - podkład matujący z aloesem i wit. E - ok 50% dwa cienie Sensique - po terminie więc za drobiazg lub za darmo do czegoś tego po prawej nie ma zapraszam ![]()
WYMIANA Edytowane przez mary_alice_young Czas edycji: 2008-08-11 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: mały wątek z kosmetykami. zapraszam:)
podoba mi sie
Blenda - balsam po opalaniu Manhattan Powder Matt Make Up - kolor 84 Carmel Puder brązujący Essence - w podpisie moje wątki , jesli Ci sie coś spodoba to odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Tutaj interesuje mnie:
przede wszystkim: Manhattan Powder Matt Make Up - kolor 82 Beige podkład matujący do cery mieszanej a także: Sensique -paletka cieni - fioletowa Cień Sensique Trendy Colors - nr 112, złoty
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Widzę kilka rzeczy, ale ktoś już był zainteresowany paletką. W zależności jak się rozwinie tamta wymianka, dam Ci odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
niestey nic
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Długo nie było kontaktu z tą osobą to chyba możemy się wymienić.
Tak sobie myślę nad poczwórnym fioletowym Sensique i brązującym Essence. CO Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, jednak wolałabym puder Essence i perfumki...
Taka wymiana pewnie nie wchodzi w grę? :-( |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ok, to cienie za perfumki i puder?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Manhattan Powder Matt Make Up - kolor 82 Beige
podkład matujący do cery mieszanej, prawie cały 80-90% i perfumki bym chciała ![]() tylko ciekawa jestem jaki to kolor jest ciemny czy razczej jasny i czy jest dobry i czy się nie wałkuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.