|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
L'oreal, Golden Rose
Pilnie wymienie podkłady ze wzgledu na to ze nie mam juz gdzie tego wszystkiego trzymac i chce aby komus sie przydaly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: L'oreal, Golden Rose
L'oreal True Match odcien C3 Beige Rose, trudno mi powiedziec ile zostalo mysle ze 70%
Matujący podkład w słoiczku Golden Rose mousse foundation odcien 05 raz wyprobowany nie moj odcien, ale matowienie rewelacyjne naprawda ! Vipera świetne krycie Satin Look Lasting foundation o przedluzonym dzialaniu odcien 035 Karmelowy uzyty kilka razy napewno 90% Eveline finish show lasting make up 3 in 1 odcien karmelowy 70% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za L'oreal True Match odcien C3 Beige Rose, trudno mi powiedziec ile zostalo mysle ze 70%
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1216312076 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1216651116 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
L'oreal True Match odcien C3 Beige Rose, trudno mi powiedziec ile zostalo mysle ze 70%
Matujący podkład w słoiczku Golden Rose mousse foundation odcien 05 raz wyprobowany nie moj odcien, ale matowienie rewelacyjne naprawda ! cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Matujący podkład w słoiczku Golden Rose mousse foundation odcien 05 raz wyprobowany nie moj odcien, ale matowienie rewelacyjne naprawda ! cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.