![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapachy, Farmona, Inglot, Sephora i inne
NIEAKTUALNE!!
Witam, Zostało mi jeszcze trochę kosmetyków do oddania. Będę jednak wybredna, bo mam za dużo już tego wszystkiego i nie chcę gromadzić niepotrzebnych rzeczy. Zapachy zamienię TYLKO na inne zapachy. Nie szukam ciuchów! DOKŁADKA! Dove pro age, żel pod prysznic 250ml NOWY! Oriflame Pop Glam Electric Yellow 30ml, raz użyty z kartonikiem. Oriflame Pop Glam Glossy Pink 30ml, raz użyty z kartonikiem Celine Dion Enchanting Dezodorant parfum 75 ml spray nowe Pełna elegancji i wyrafinowania kompozycja Celine Dion Enchanting podkreśla urodę kobiety, jej delikatność i ciepło. Z tym zapachem, każda kobieta poczuje się najpiękniejsza i czarująca. Chciałabym, aby każda kobieta miała świadomość, że zapiera dech w piersiach gdziekolwiek sie pojawi. Chcę, aby kobieta czuła i przeżywała każdy moment życia z fantazją, pewnością siebie i splendorem. W zapachu Enchanting uchwyciłam tę magiczną chwilę, kiedy czujemy się wyjątkowo piękne i pociągające. To chwila, kiedy wszystko jest możliwe - Celine Dion. Nuta głowy: kwiat oliwki, czerwona porzeczka i fiołek alpejski. Nuta serca: biała orchidea, gardenia i frezja. Nuta podstawowa: biała ambra, drzewo sandałowe i bób Tonka. Celine Dion Enchanting - poczuj się, jakbyś była na samym szczycie świata. Gosh Nothing Less perfumed deodorant, 150ml, zostało ok pół. To bogata, promieniejąca, romantyczna kompozycja. Magiczny zapach utkany jest ze świeżych, owocowych nut połączonych ze zmysłowymi kwiatowo - drzewnymi. nuty głowy: czarna porzeczka, nuty zielone, nuty serca: magnolia, róża, frezja nuty bazy: mech dębowy, cedr, piżmo, ambra. Yves Rocher Fraise Eau de Toilette 100ml, zużycie widoczne na zdj Truskawka. Yves Rocher Pur Desir de Lilas 30 ml, zużycie na zdj woda toaletowa o prześlicznym zapachu bzu. Perfumy alternatywne (zamiennik) zapachu Tommy Hilfiger Tommy Girl., flakon 90 ml , tylko spróbowane- jeden psik. Mam z wymianki z miłą Wizażanką,ale niestety nie mój zapach. Nuty zapachowe (podaję nuty oryginału Tommy Girl jako, że perfumy alternatywne pachną dokładnie tak samo jak oryginały): Swój charakterystyczny styl zawdzięcza umiejętnie dobranym nutom mandarynki, czarnej porzeczki i mięty. Następnie odsłania aromaty cedru, jaśminu i jabłoni, kończąc ciepłą nutą mchu drzewnego, fiołkami oraz sandałowcem. MAC- cienie do powiek, jeden to kolor old olive, drugi niestety nazwy nie mam, ale jest brązowy. Odsypka po ok. łyżeczce. Pudełko brązowego jest lekko pęknięte. NUXE - Creme Fraiche Surractive- krem nawilżający na dzień i na noc- zużycie niecała 1/3. Do cery suchej. Yves Rocher fraise - truskawkowy błyszczyk do ust. Pięknie pachnie truskawką. Kilka razy użyty. Smacker - kiwi i truskawka, użyty ok 5 razy, trochę porysowany od noszenia w torebce. Yves Rocher- żel pod prysznic o zapachu orchidei - użyty raz. Max Factor Pan Stick Olive 40, zużycie minimalne. Isa Dora róż do policzków w sztyfcie kolor nr 48, użyty 2 razy APC róż w kulkach nr 8 , zużycie niewielkie, wszystkie kuleczki są jak były. Pudełeczko troszkę porysowane. Tanita - ujędrniający krem do biustu, użyty raz. Ma bardzo dobre recenzje na KWC Nivea Visage Young beautiful skin - krem koloryzujący, wazny do 09.2008 Gliss Kur Asia Beauty- olejek lotusowy do włosów - użyty dwa razy ziaja tin tin maseczka antybakteryjna - polowa Gliss Kur- spray z jedwabiem bez spłukiwania- zużycie widoczne na zdj AA expresso slim - krem ujędrniający do biustu- użyty 2 razy Soraya maseczka dotleniająca z efektem gommage- polowa Nivea Baby krem pielęgnacyjny - zostalo 3/4 Joko puder prasowany mozaika 708 naturalny Dermacol - podkład kryjący- niestety nie wiem jaki kolor, bo naklejka sie odkleiła, ale nadaje się do lekko opalonej buźki- zużycie nieznaczne Clinique - stay perfect spf 15, 04 perfect linen- wypróbowany, miniaturka. Alfaparf Semi di Lino- krem wygładzający do włosów- użyty raz. Carmex- balsam do ust 10g - sprobowany. Inglot - eye liner czarny - NOWY Sephora - poczwórne cienie do powiek w odcieniach brązu. Z drobinkami i bez, zużycie nieznaczne. Bez pacynki. Farmona Magic Spa Vanilia i Pomarańcza - peeling do ciała- zostało 3/4 Farmona Tutti Frutti - brzoskwinia i mango, mus do ciała. Użyte raz. Aquolina - żel pod prysznic creme caramel 20ml. Veet - krem przeciw wrastaniu włosów. Pozostała ponad połowa. Veet- plastry do depilacji - 3 plastry do skóry wrażliwej -19 plastrów do skóry normalnej - 7 plastrów firmy Tanita bodajże... wyrzuciłam opakowanie i nie pamiętam dokładnie. Do plastrów są chusteczki. Szukam: - Jakies perfumy z Yves Rocher - Mexxy - C'thru Romance!!!!!! albo Dream! - biała kredka do paznokci ORIFLAME - Oriflame Hydra Energy Fluid - krem na dzień Iwostin spf 20 - Faraouk nabłyszczający w sprayu The Sims 2 dodatki ( oprócz the sims 2 na studiach) Nie szukam ciuchow, butow. Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2008-08-14 o 20:30 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapachy, Farmona, Inglot, Sephora i inne
Jestem zainteresowana:
Tanita - ujędrniający krem do biustu, użyty raz. Ma bardzo dobre recenzje na KWC Soraya maseczka dotleniająca z efektem gommage- polowa Joko puder prasowany mozaika 708 naturalny Proszę o odp. u mnie ![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Aquolina - żel pod prysznic creme caramel 20ml.
Veet- plastry do depilacji - 9 plastrów do skóry wrażliwej -25 plastrów do skóry normalnej interesują mnie te rzeczy. znajdziesz za nie coś u mnie? mam np. krem Oriflame Hydra Energy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Joko puder prasowany mozaika 708 naturalny
MAC- cienie do powiek, jeden to kolor old olive APC róż w kulkach nr 8 , zużycie niewielkie, wszystkie kuleczki są jak były. Pudełeczko troszkę porysowane. może tym razem, coś u mnie ??
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za eyeliner i panstick?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Aquolina - żel pod prysznic creme caramel 20ml.
Veet- plastry do depilacji - 9 plastrów do skóry wrażliwej -25 plastrów do skóry normalnej - 7 plastrów firmy Tanita bodajże... wyrzuciłam opakowanie i nie pamiętam dokładnie. Do plastrów są chusteczki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Do jakiej cery jest krem Nuxe?Czy byłabys ewentualnie zainteresowana odlewką perfum Neblina YR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Inglot - eye liner czarny - NOWY Farmona Magic Spa Vanilia i Pomarańcza - peeling do ciała- zostało 3/4 Farmona Tutti Frutti - brzoskwinia i mango, mus do ciała. Użyte raz. Aquolina - żel pod prysznic creme caramel 20ml. Veet - krem przeciw wrastaniu włosów. Pozostała ponad połowa. Veet- plastry do depilacji - 9 plastrów do skóry wrażliwej -25 plastrów do skóry normalnej - 7 plastrów firmy Tanita bodajże... wyrzuciłam opakowanie i nie pamiętam dokładnie. zapraszam ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Yves Rocher Fraise Eau de Toilette 100ml, .
Farmona Magic Spa Vanilia i Pomarańcza - peeling do ciała- zostało 3/4 Farmona Tutti Frutti - brzoskwinia i mango, mus do ciała. Użyte raz. Yves Rocher Pur Desir de Lilas 30 ml, zużycie na zdj Tanita - ujędrniający krem do biustu, użyty raz. Ma bardzo dobre recenzje na KWC z listy poszukiwanych mam: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=6503 oraz 4.IWOSTIN krem intensywnie nawilżający SPF 20 hypoalergiczny 75ml- została ok połowa
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hydra energy fluid mnie interesuje, ale nie chcę go wymienic za plastry, a nic innego nie znalazlam niestety.
Mucia - muszę pomyśleć ![]() Donka- niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Znajdziesz cos u mnie za: - Joko puder prasowany mozaika 708 naturalny - Inglot - eye liner czarny - NOWY - APC róż w kulkach nr 8 , zużycie niewielkie, wszystkie kuleczki są jak były. Pudełeczko troszkę porysowane. - Gliss Kur- spray z jedwabiem bez spłukiwania- zużycie widoczne na zdj Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Alfaparf Semi di Lino- krem wygładzający do włosów- użyty raz
może coś u mnie?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
anette, levante, mirelkaa - niestety nic
![]() lalicja, czy przewidujesz zrobienie próbki z Aquoliny? Chciałabym spróbować ten zapach. Masz może jeszcze coś poza wątkiem? Jakieś próbki zapachów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
perfumove love
|
Silk Therapy Shine-On Farouk 150g. to nabłyszczacz i odżywka bez spłukiwania. Nadaje włosom niewiarygodny połysk, znakomity wygląd i nie skleja włosów. Zawiera oryginalny jedwab, który skutecznie chroni przed działaniem wysokiej temperatury i idealnie regeneruje włosy. - pozostawia diamentowy połysk - eliminuje pierzastość włosów - nie obciąża włosów - zawiera witaminę E, jedwab i wyciągi z roślin - idealny produkt do wszystkich włosów http://www.mojekosmetyki.pl/index.ph...t&prod_id=3682 Mam go z wymianki, jest prawie cały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Sephora - poczwórne cienie do powiek w odcieniach brązu. Z drobinkami i bez, zużycie nieznaczne. Bez pacynki.
Farmona Magic Spa Vanilia i Pomarańcza - peeling do ciała- zostało 3/4 Aquolina - żel pod prysznic creme caramel 20ml. znajdziesz cos?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Inglot - eye liner czarny - NOWY Sephora - poczwórne cienie do powiek w odcieniach brązu. Z drobinkami i bez, zużycie nieznaczne. Bez pacynki. Farmona Magic Spa Vanilia i Pomarańcza - peeling do ciała- zostało 3/4 Farmona Tutti Frutti - brzoskwinia i mango, mus do ciała. Użyte raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Do jakiej cery jest krem Nuxe,bo pytałam i nie odpowiedziałaś?Proponował am też odlewke perfum YR Nebliny.Chyba,że nie szukasz odlewek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Zielona30- krem nuxe jest do suchej cery. Akurat tego zapachu YR nie lubię niestety.
Mucia18 - masz dużo fajnych rzeczy, ale nie skusze się niestety, bo musze pokończyć najpierw te kosmetyki,które mam w domu, także dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście, że mogę zrobić próbkę, nawet odlewkę 5ml w atomizerku, którego sama używałam do tego zapachu. Poza wątkiem z próbek mam Acqua di pharma Orange, zostało połowa z 2ml, D&G Light Blue, też połowa chyba z 1,5ml. Mogę również zrobić próbki Amor amor cacharela, Aguilery, Hugo Bossa deep red, anny sui suidreams, euphorii i to chyba wszystko co aktualnie posiadam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.