![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
[B] Uwolnijcie mnie ! [/B]
W związku z rewolucją w życiu (i łazience) muszę zrobić trochę miejsca na półce łazienkowej
![]() rzeczy na których mniej mi zależy oddam za drobizg albo dorzucę jako dodatek, ewentualnie mogę oddać, jesli ktoś może odebrac w Katowicach (bo nie chcę wtedy płacić za przesyłkę) przewiduję dokładki, na życzenie mogę poszukac czegoć więcej pochylony - rezerwacje nieaktualne Włosy: Szampon Timotei naturalna objętość Spray do loków Loreal Hot Curl Odżywka bez spłukiwania Pantene sprężyste loki i fale Lakiery do paznokci, konsystencja wszystkich nadaje się do malowania Jasny, mleczny róż – Terranova Róż, Bell szybkoschnący, ważny do: 07.2007 Zgaszony róż/beż, Golden Rose, ważny do: 12.2008 Bordowy Sensique, ważny do: 01.2008 Ciemno bordowy Hean, ważny do:07.2007 Niebieski Golden Rose, ważny do: 12.2007 Zmywacz Isana bezacetonowy Zmywacz CF Kolorówka Podkład Eveline Perfect Lift, beżowy, ważny do:18.12.2008 Podkład Eveline Cashmere Effect, beżowy, ważny do:19.10.2008 Błyszczyk deserowy Paloma, słodka wanilia Pomadka Rimmel, nr 256, goddess, Błyszczyk Infinity ważny do: 15.07.2008 Kohl Constance Carroll, sable, Kohl Constance Carroll, Teal Kredka szara Sephora Liner + maskara srebrny Sephora Pielęgnacja Pomadka ochronna beba perlglanz Krem pod oczy folacyna, Lirene, wazny do 15.03.2009 Zapachy: City Glam, Emporio Armani 100ml, użyty kilka razy bez opakowania dezodorant Hugo Boss DeepRed – nietknięty Próbki: very irresistible Givenchy eua de rubylips Salvador Dali le instatnt de Guerlain fresh vibes Adidas romance Ralph Lauren Escada I love love Moschino Tresor Lancome ange ou demon Givenchy x2 odlewane w Sephorze, w fiolkach Sephory Espirit Horizon Davidoff Cool Water very irresistible fresh attitude fleur dumale Kelly Caleche Hermes 2ml - w kartoniku, nieuzywane create puma woman - próbka zafoliowana Wish lista: KSIAŻKI: Terry Pratchett i inni, fantastyka, beletrystyka Biżuteria Oryginalne próbki/miniaturki zapachów, chętnie męskich (wyższa półka) Kuferek na kosmetyki, Maseczki w saszetkach do suchej skóry Apaszki Drewniane pudełka, pudełko na herbaty, ew inne gadżety do domu i zagrody ; ) Edytowane przez spot Czas edycji: 2008-06-28 o 22:52 Powód: wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: [B] Uwolnijcie mnie ! [/B]
cos u mnie za:
Liner + maskara srebrny Sephora Pomadka ochronna beba perlglanz zajrzyj do mojego watku ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Czy w zamian za perfumy interesuje Cię biżuteria srebrna , głównie kolczyki z naturalnymi kamieniami lub koralikami szklanymi?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
COś u mnie za
Lakiery:Jasny, mleczny róż – Terranova Róż, Bell szybkoschnący, ważny do: 07.2007 Kredka szara Sephora Liner + maskara srebrny Sephora Escada I love love Moschino Tresor Lancome |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
spot wartosc prostownicy to ok.100zl dlatego oddam ja tylko za cos super o podobnej wartosci.
natomiast za liner i pomadke chetnie oddam kremik avon i vaseline intensive care do rak ![]() ![]() baardzo interesuja mnie preparaty antycellulitowe i lakierki wiec chetnie jeszcze cos z tych rzeczy przyjme gdybys cos u mnie sobie dobrala ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
chyba niechcący wprowadziłam Cię w błąd - tylk- to dotyczy jednych perfum - City Glam EA - na dole jest napis: lei/elle/she/ella... i są różowe
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
ragutka, interesuje mnie srebrna bizuteria, jak najbardziej kolczyki z naturalnymi kamieniami
które perfumy masz na mysli?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Spray do loków Loreal Hot Curl
Odżywka bez spłukiwania Pantene sprężyste loki i fale Jestem bardzo chętna na te rzeczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Myślałam o City Glam na wymianę a z kolczyków mam w tej chwili koral z turkusem ale takim beżowo-łaciatym i zielono - ametystowe , oczywiście najważniejsze sa zdjęcia ale juz raz sie męczyłam z załadowaniem na wizaż i bez skutku to może podasz mi jakiegos maila do siebie i ew. tam spróbuje zamieścić.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
postaram sie jutro wrzucic zdjecia lakierkow,
nie wiem czy znajde cos o wartosci prostownicy, co by Cie interesowalo, pracuje nad tym poki co rezerwuje dla Ciebie liner i pomadke
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
za cos bardziej w moim stylu dostaniesz wszystko poza linerem, ktory zaezerwowalam dla nulki
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ok, super
![]() co Ty na to? z prostownica bedzie raczej ciezko mi sie rozstac, musialoby to byc cos super.
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
jasn, jak napisalam jutro wrzuce lakierki, jesli cos Ci sie jeszcze spodoba to sie domowimy i wymianka
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Interesuje mnie lakier Golden Rose i próbki zapachów, nawet wszystkie jesli cos znajdziesz za nie
![]() Czy one wszystkie sa nowe, czy maja atomizery i jaka maja pojemność? najlepiej to zrób jakąś fotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
nulka specjalnie dla ciebie zdjecie,
nie ma na nich dat waznosci (poza Pierre arthes, ale akurat jest zatarta), ale wszystke nadaja sie do malowania jak ci sie ktorys podoba to dorzuce, bo nie niestety nie jestem stonoga zeby tyle miec paznokci do malowania, ile mam lakierow ; )
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
wklejam zdjecia probek zapachow,
mam nadzieje, ze widac ktore sa z atomizerem, i ile zostalo - te z nalepkami sa odlewane, ale oryginalne po kolei: i love love moschino miracle lancome romance ralph lauren givenchy escada salvador dali espirit horizon celine dion fleur dumale davidoff coolwater addidas bez zdjec - nieotwierane hypnose agent provacateur ange ou demon (chusteczki) puma create woman
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Kurcze po za wątkiem na razie nie mam więcej książek do wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.