![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*MAJOWY*Tusz Kanebo, Inglot, Bourjois i inne
NIEAKTUALNE. PATRZ NOWY WĄTEK---->
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=268639 Wymienię szkla kontaktowe Acuvue 2 Colours- BC8.3/14.0DIA kolor: orzechowy, wyjęte z pudełka i tylko przymierzone, moc: -4.0, data ważności 11.2012 - trzymam w pudełeczku na soczewki. Zdjęcie nr 1 i 4: 1. Tusz Kanebo Tiffa Volume Mascara, czarna, uzyta raz 2. Masełko BODY SHOP do ust o zapachu i smaku mango-zostało około 35% 3. Cienie Inglot mapka M3-144 perła (miedzio-brązy) leciutko testowane, praktycznie nowe 4. Shiseido Dual Balancing Fonudation Natural Light-jasny, koncówka na wypróbowanie rezerw 5. Róż Bourjois 95 Rose Jaspe, zuzycie 5% Zdjęcie nr 2: 6. Zestaw Live jennifer lopez- żel pod prysznic+balsam do ciała, oba po 50 ml, nowe Zdjęcie 3: 7. Czekoladowy kryjący lakier do paznokci Manhhatan Day by Day (nr 70), uzyty raz, ważny chyba do kwietnia 2008 ale działa bez zarzutów rezerw 8. Korektor na okolice oczu Vipera nr 4, kilka razu uzyty 9. Pomadka do ust Oriflame Colour Attraction Shell Pink (róż jasny) uzyta 2 razy rezerw 11. Bell, Light Colour, Diamond Lip Gloss, nr 205, cielisty róż, uzyty raz 12.Diadem tester błyszczyka cielistego nr 14, zostało 80 % 13. Pojedynczy jasnofioletowy cień Joko, nieużywany, lekkie wgłębienie (odprysnięcie) Zdjęcie nr 5: 10. Paleta ados-róże, brazery, pudry, zuzycie niewielkie POZOSTAŁE: 15. Naklejki do manicure INGLOT. 4x30 pasków . Akcesoria: -pudełeczko zamykane na zatrzask na szminkę- czarno-złote, z lustereczkiem Edytowane przez cziki Czas edycji: 2008-07-29 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *MAJOWY*Tusz Kanebo, Inglot, Bourjois i inne
FOTO 1i2 -róż Vipery brązujący, uzyty 2 razy -róż Astor, zuzycie 30% -Podkład w musie lizzie matujący, light, jasny, z 14 g zostało 12 FOTO 3 -Puder rozświetlający Vipera, uzyty 5 razy -Róż brazujący z drobinkami takimi metalicznymi Golden Rose Terracota, zużycie 10-20%, nr 10 -Róż Golden Rose Terracota, nr 02, z roświetlajacymi drobinkami, uzyty kilka razy FOTO 4 -Punktowy korektor w kremie Iwostin PURRITIN, jasny, zużycie 30% FOTO 5 -Podwójne cienie LUMENE -Pojdynczy cień Clinique gołębio-niebieski, tester FOTO 6 -Pomadka odzywcza AVON, uzyta 2 razy -Brązer w kremie z pędzelkiem PLAYBOY, zużycie 30% (?) -Smackers mango, zużycie 5-10% -Błyszczyk do ust jagoda Edytowane przez cziki Czas edycji: 2008-07-29 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
1. Tusz Kanebo Tiffa Volume Mascara, czarna, uzyta raz 2. Masełko BODY SHOP do ust o zapachu i smaku mango-zostało około 35% 4. Shiseido Dual Balancing Fonudation Natural Light-jasny, koncówka na wypróbowanie 5. Róż Bourjois 95 Rose Jaspe, zuzycie 5% pudełeczko zamykane na zatrzask na szminkę- czarno-złote, z lustereczkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
6. Zestaw Live jennifer lopez- żel pod prysznic+balsam do ciała, oba po 50 ml, nowe 10. Paleta ados-róże, brazery, pudry, zuzycie niewielkie cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Paletka Clinique - 2 cienie, róż, pędzelek do różu. brak pomadki. 1 cień Golden Lynx- śliczny cielisty beż pozostało 90 %. 2 cień Starstruck- delikatny brąz pozostało 90%. róż Honey Blush - śliczny delikatny zgaszony kolorek. Za 3 ostatnie? Tylko prosiłabym o fotkę lub dokładniejsze opisy. Niestety nic nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za tusz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cos za : 14. Perfumy POEME Lancome-miniatura 5ml.
?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
8. Korektor na okolice oczu Vipera nr 4, kilka razu uzyty
11. Bell, Light Colour, Diamond Lip Gloss, nr 205, cielisty róż, uzyty raz coś umnie za te rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Za 3 ostatnie, to troche nie opłacalne cenowo. Zdjęcia będą później bo w tej chwili jestem na uczelni.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
WITAM
CZY ZNAJDZIESZ COś U MNIE W ZAMIAN ZA: 1. Tusz Kanebo Tiffa Volume Mascara, czarna, uzyta raz 2. Masełko BODY SHOP do ust o zapachu i smaku mango-zostało około 35% 5. Róż Bourjois 95 Rose Jaspe, zuzycie 5% 6. Zestaw Live jennifer lopez- żel pod prysznic+balsam do ciała, oba po 50 ml, nowe 13. Pojedynczy jasnofioletowy cień Joko, nieużywany, lekkie wgłębienie (odprysnięcie) 6. Zestaw Live jennifer lopez- żel pod prysznic+balsam do ciała, oba po 50 ml, nowe PROSZE ODPISZ NA MOIM WąTKU POZDRAWIAM
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Stan bardzo dobry/ idealny.
Miałam ją na sobie 4-5 razy. Niestety wypadł mi sznurek z kaptura ale myślę że to nie problem ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo podoba mi się u ciebie:
1. Tusz Kanebo Tiffa Volume Mascara, czarna, uzyta raz 2. Masełko BODY SHOP do ust o zapachu i smaku mango-zostało około 35%
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Proszę zdjęcia:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Róż Bourjois 95 Rose Jaspe, zuzycie 5% Czarne opakowanie na pędzle do makijażu. Nowe. Miejsce na 7 pędzli. Czy Poeme ma jakiś ubytek i jest świeże? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za 4. Shiseido Dual Balancing Fonudation Natural Light-jasny, koncówka na wypróbowanie
5. Róż Bourjois 95 Rose Jaspe, zuzycie 5% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.