![]() |
#1 |
BAN stały
|
Ciuszki! sweterki, lOngi, tuniki, dodatki, bolerka... W Twoim stylu! //XS,S,M//
nieaktualne
nieaktualne nieaktualne nieaktualne nieaktualne Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-08-12 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Ciuszki! sweterki, lOngi, tuniki, dodatki, bolerka... W Twoim stylu! //XS,S,M//
Stan: idealny. Firma Evie Zdjęcie realne i zapożyczone. Na zapożyczonym zdjęciu bolerko Bershki, ale prezentują się tak samo ![]() będe wybredna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Ciuszki! sweterki, lOngi, tuniki, dodatki, bolerka... W Twoim stylu! //XS,S,M//
Stan: idealny. Raz ubrany, raz wyprany. Odpadło kilka cekinków, jednak jest ich tyle, że w ogóle nie rzuca się w oczy. Głęboki dekolt. Rozmiar XS/S ewentualnie malutkie M. co do niego będe wybredna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Stan: bardzo dobry/idealny. Rozmiar XXS/XS - ja mam rozmiar XS i zapinam się na górny guzik oraz ten pod biustem. Za coś extra. Rezerwacja *Gin'n'Tonic* Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-08-02 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Stan idealny/bardzo dobry. Można nosić tak jak na zdjęciu lub podwinięte. Za coś ciekawego ![]() Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-08-04 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Ma bufki, marszczony na szyi. XS/S również za coś fajnego Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-07-31 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Koszula jest bielutka, gdyż byłam w niej tylko raz i tylko raz ją wyprałam. Rozmiar XS. Nieco się rozciąga. Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-07-31 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]() Nie jestem pewna, czy jest oryginalny ale wszystko na to wskazuje - w środku napisano Gucci Italy. Za coś fajnego. => K0kietka Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-08-04 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Dekolt obszyty koronką. Świetnie dopasowuje się do ciała i podkreśla jego walory (; Rozmiar XS. Kolor nieco inny niż na zdjęciu! za coś ciekawego. Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-07-31 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Zapinana na guziczki. Z tyłu sznureczek, którym można ściągać i regulować szerokość. Rozmiar: dobra na XS/S/M z małym biustem ![]() Za coś ciekawego. Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-08-05 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Rozmiar S. Firma MOTO (Topshop) Stan idealny. (zdjęcie zapożyczone od wizażanki, mam nadzieję, że jej to nie przeszkadza ![]() Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-08-06 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
![]() Jest śliczna, pod biustem przyzdobiona satynową kokardką. ( 2 pierwsze zdjęcia zapożyczone, mam nadzieję, że wizażance to nie przeszkadza ![]() Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-08-06 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
jhjhjjjj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wpadło mi w oko ..
masz może coś z mojej wishlisty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
najbardziej podoba mi się pasek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1217529681
poza tym: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1217078631 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1217528095 znajdziesz cos u mnie? najbradziej zalezy mi na pasku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
cos za sweterek w panterke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1217528095 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1217161611 ??
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się sweterek w panterkę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.