![]() |
#1 |
BAN stały
|
Zapachy,kolorowka,apteczn e Moschino,Cavalli,Clarins, Chanel,Dior,Clinique,pedz le...
ZAMYKAM
Zakladam nowy watek poniewaz znalazlam Mnostwo rzeczy ktore jeszcze powinny poleciec w swiat ![]() ![]() ZAPACHY: Sun Moon Stars Lagerfield ubytek to jakies 3ml, z wymiany Ellen Tracy Imagine Shimmer-50 ml ubytek testowy Roberto Cavalli Serpentine-ubytek testowy YR woda malinowa-100ml pozostalo tyle co na zdjeciu moge zrobic odlewki Tresor-3ml Neonatura-3ml Princess-3ml Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-02 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Zapachy,kolorowka,apteczn e Moschino,Cavalli,Clarins, Chanel,Dior,Clinique,pedz
KOLOROWKA:
Cienie Clarins Les Ombre Duo Multi Eclat 11 Cienie Bi-Kor 15 praktycznie nowe Cien Clinique Sunshine uzywany 3 razy Cienie Victoria's Secret Very Sexy jedynie kolory sprawdzone na dloni, na turkusowym cieniu jest mala ryska bo za mocno machnelam pedzelkiem Podklad Dior Diorskin Icone, odcien 020 pozostala ponad polowa ale dokladnie ciezko ocenic Odsypka rozswietlacza L'oreal bardzo jazny roz nadaje tylko blask Pomadka Clinique Pink Beach 22 uzyta raz Lancome JT z serii Tropicues uzyty 2-3 razy Lancome JT z najnowszej serii uzyty tylko testowo Lancome Juicy Wear z bialymi drobinkami uzyty 3 razy Lancome Juicy Wear ze zlotymi drobinkami uzyty jakies 10 razy pedzle Sephora uzywane jeden raz badz wcale 14,4,6,10,13,11,12 Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-01 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Zapachy,kolorowka,apteczn e Moschino,Cavalli,Clarins, Chanel,Dior,Clinique,pedz
pielegnacja:
iwistin filtr 50+ pozostala mniej wiecej polowa nawilzajacy krem do twarzy Sephora zostalo troche mniej niz polowa Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-07-10 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Lancome JT z serii Tropicues uzyty 2-3 razy Lancome JT z najnowszej serii uzyty tylko testowo jakie to kolorki?? bo nie ma na fotkach ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
RedButterfly podobaja mi sie u Ciebie Teddy Bear ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
daj znak jak bedzie fota pędzli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
a czego szukasz
![]() Może u mnie jest coś co Cię zainteresuje. Dość łatwo oddam ciuszki ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
może u mnie coś za któryś JT?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za pedzle Sephory i rozswietlacz z loreala?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
u mnie za podklad diora/
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Moschino I Love Love-30ml, pozostalo tyle co na fotce Chanel Chance parfum-czyste perfumy, miniatura 1,5 ml, jest kartonik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
nulka jednej nazwy niestety nie ma, przy tym s serii Tropicues a ten drugi to Pech Mochi albo Mocha ostatnia literka juz jest starta i nie pamietam
![]() redbutterfly a czy moge wyslac Ci te fotki na maila bo nie chca mi sie zaladowac? MIMIS U Ciebie podoba mi sie Opium ktorego moja mama jest ogromna fanka, jezeli jest oryginalny to bardzo bym sie chetnie na niego wymienila jednak raczej na cos z kolorowki z mojego watku bo zapachy wymieniam raczej na zapachy dla mnie ![]() lalicjo wstepnie spodobal mi sie Tru Mach i puder Clinique, poza tym szukam dobrego tuszu do rzes bo moj Dioshow juz mi niestety dlugo nie posluzy, moze cos masz? sylwoonia1 przykro mi ale nic nie znalazlam, chyba ze masz cos poza watkiem? nymphetaminegirl u Ciebie spodobala mi sie od razu Escada Moon Sparcle na ktora poluje juz jakis czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
vilandro u Ciebie podoba mi sie maskara Estee Lauder, jednak nie chcialabym oddawac perfum za kolorowke.
nulka juz fotki wysylam ale JT juz wkleilam tutaj ![]() aako niestety nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tuszu niestety nie mam- sama muszę zakupić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
wysyłam mail na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() to poprosze jeszcze o kod z pomaranczowego JT i juz sie na cos na pewno zdecyduje ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ok, w takim razie interesuje mnie ten rozowy JT oraz pedzelek do rozu. Co bys za nie chciala ode mnie?
na puderek Lancome to niestety za malo a nic mi sie juz wiecej nie przyda od Ciebie ![]() za to chetnie oddam szmineczke Lancome (ma naprawde sliczny kolor ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
bardzo dziękuję za fotkę
jednak muszę narazie podziękować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
dobra w takim razie bede czekala
![]() ![]() nulka tak szczerze powiedziawszy to juz nic nie znalazlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a co z nasza wymianka? udalo Ci sie cos u mnie wypatrzec zeby dolozyc do szmineczki Lancome?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
to moze wymianka rozowy JT za moja szmineczke Lancome?
chyba ze wynajdziesz cos jeszcze za pedzelek do rozu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.