|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Paleta cieni Guerlain Ombre Eclat 4 Couleurs
NIEAKTUALNE!
Mam do wymiany praktycznie nową (tzn, tylko wypróbowaną przeze mnie ) paletę cieni Guerlain. To numer 400 Fleur De Feu. Mam kartonik, ulotkę, welurowe etui - wszystko, jak na zdjęciach. Limitowanka, kupiona kilka dni temu w Sephorze - mam paragon. - REZERWACJA Gothic_Daisy Zdjęcia palety: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1217782087 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1217782087 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1217782087 Szukam przede wszystkim: - piątek Diora (cieni), - Bamboo Lancome, - dobrych pędzli do makijażu, - cieni Clinique, - wysokopółkowych pudrów sypkich (jasne odcienie), - róż Chanel Reflex. I długo by jeszcze wymieniać ![]() Edytowane przez lizzyrerth Czas edycji: 2008-08-06 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Paleta cieni Guerlain Ombre Eclat 4 Couleurs
może gucci rush?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Sleepy - oj, znalazłabym, ale moi faworyci znaleźli już nowe właścicielki
![]() Siek - dziękuję za propozycję, ale to zupełnie nie mój zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Może interesowałaby Cię wymiana na limitowankę Guerlain 2 cienie + liner w odcieniu Midnight Gold? Bez pudełka, w welurowym woreczku. Zużycie nawet chyba mniejsze niż Twoja paletka, dokładne zdjęcie musiałabym zrobić jutro (załączone - przyznaję - wyszperane w sieci).
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Aga_sza czy mogłabyś dodać jakieś zdjęcie pędzli?
Mn1s1ek paletka cieni Clinique - przyznaję, że kusi... Tigerlilly bardzo dziękuję, ale kolory palety, choć piękne to jednak "nie moje". Moje cienie są użyte tylko do testowego makijażu - ten wzór kwiatowy jest tylko na wierzchu i schodzi przy pierwszym dotknięciu cienia aplikatorem, stąd mogłaś odnieść wrażenie, że zużycie jest większe niż w rzeczywistości. Zapewniam jednak, że paletka była tylko delikatnie przetestowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam nowego bambusa Lancome i mam paletkę cieni Clinique śliwkowa.
Bambus nowy, śliwka raz czy dwa używana. No i to co w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (Biorę w ciemno, najwyżej się rozczaruję ![]() No to daj znać, co jeszcze byś miała i będziemy kombinować. Mnie się nie spieszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Tigerlilly - masz naprawdę świetne kosmetyki i bardzo dziękuję za propozycję, ale ponieważ mam możliwość wymiany na wymarzonego Bamboo...
Aga_sza - dziękuję za zdjęcia pędzli, są bardzo fajne - jednak na razie podziękuję. Gothic_Daisy - jutro, ze świeżym umysłem zrobię "listę pokus" ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=269625 może coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
No to sprobuję Cię pokusić, Gothic
![]() Miniatury są nowe, NIGDY nie otwierane, świeżynki: - Bi-Facil Lancome (dwufazowy płyn do demakijażu oczu 30ml) - Clinique Superdefense triple action moisturizer (skóra sucha i mieszana 7ml) - Clinique liquid facial soap extra mild - 15ml - Clinique ddml, 15ml, - Clinique 3-steps zestaw 12 miniaturek/próbek - Vichy deramablend - próbki (5szt kolor 15 opal- najjaśnieszy) - próbka dr brandt microdermabrasion - Dior Captur Total - płyn pilingujący/złuszczający na noc - 15ml - Estee Lauder Perfectly Clean -30ml - Estee Lauder, Revelation Age-Resisting, 5ml - Shiseido Pureness, fluidehydratant matifiant - 7ml - Shiseido White Lucency Perfect Radiance (pod oczy, rozjaśniający) 2ml - Clarins Extra Firming Neck Cream 5ml - Guerlain Orchidee Imperiale, Exceptional complete care fluid 3ml - Guerlain Success Future, przeciwzmarszczkowy z filtrem spf15 3ml - Dax Cosmetics Baza wygładzająca 3d, 30ml, zużycie minimalne może 2ml, dozownik z pompką, - vichy dermablend korektor (light - najjaśniejszy), 15ml, użyty może ze trzy razy miejscowo pod oczy, zużycie minimalne. To na razie tyle, ale to pierwsze podejście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
To ja pomyślę
![]() Na razie nic więcej nie szukaj - ja usiłuję od rana znaleźć te cienie klinikowe i jak kamień w wodę. Bambus jest, więc ta wymianka na pewno dojdzie do skutku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ok
![]() ![]() Bo ja klinikowe cienie uwielbiam na równi z cieniami Diora... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
mam cienie poczwórne Clinique Polar Blue oraz quad śliwkowy i nie tylko...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Lola - paleta Guerlain już praktycznie wydana, ale napisz proszę, czy cienie Clinique byłabyś skłonna wymienić na coś innego? Nie mogłam znaleźć Twojej wish listy, więc nawet nie wiem, co mogłabym Ci zaproponować? Chyba że w grę wchodziła tylko wymiana na oferowaną przeze mnie w tym wątku paletę. A ona już najpewniej poleci do Gothic_Daisy.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ja na paletę jestem zdecydowana
![]() A kliników szukam nadal - jak kamień w wodę, grrr. W czasie jakiejś wymiany parę miesięcy temu też tak miałam - ale w końcu się znalazło, więc mam nadzieję, że tym razem też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
To ja czekam cierpliwie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Lizzy, to może podzielmy to na dwie części?
I tak masz mało przekupek, więc wysyłałabyś pierwsza. To może wyślij paletkę, jak dojdzie i do tego czasu znajdę cienie i się dogadamy odnośnie wymiany to ja wyślę hurtem wszystko, a Ty doślesz? A jak te cienie znajdę dopiero później, to drugą wymiankę będziemy finalizować później? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo mi to odpowiada, właśnie z tą myślą, że mając mało przekupek wysyłam jako pierwsza - byłabym za tym, żeby już Ci wysłać paletę. To ja poproszę adres na PW. Wysyłka polecony priorytet, ok? A przy okazji: będę zakładać wątek "poszukiwawczy" do cieni Clinique, na pewno dorzucę tam jeszcze kilka pozycji "oferuję", więc jakbyś miała chwilkę i znalazła cienie - zerknij, może sobie coś wybierzesz ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.