![]() |
#1 |
Kici kici miau miau
|
Kolorówka wysokopółkowa
NIEAKTUALNE
Jako ze stary sie zdeaktualizowal to zapraszam na nowy. ![]() Wymienię: KOLORÓWKA 1.podkład Lancome Absolue Makeup - kupiony w grudniu w USA w firmowym sklepie,uzylam pare razy ale moja skora zaczela sie strasznie po nim przetluszczac.Dla jasnej suchej cery ,kolor Absolue Pearl 05 (NC). Wg dekalkulatora nie mozna ustalic daty produkcji ale mysle ze jest swiezutki.Zalączam zdjecia,ubytek nieznaczny - NIEAKTUALNE 2.podkład La Roche Posay Unifiance Optic Smoothing Make-up wygładzający,kolor 23 - zostało ok. połowy butelki 3.cień do powiek Shiseido The Makeup Hydro Powder Eye Shadow kolor H3 - ubytek w postaci jednego mazniecia pedzelkiem.Brak pudełka,jest szpatułka,nietknieta. edit:pudelko jest ![]() 4.błyszczyk Levres Scillantes firmy Chanel- kolor 109 Bing bang - nowy,uzyty dokladnie raz w celu sprawdzenia,niestety nie podpasowal mi kolor - NIEAKTUALNE - leci do Indiaminki 5.brązer Chanel kolor 23 Sahara - wymienie na jasniejszy odcien,moze byc innej firmy 6.lakier do paznokci firmy Inglot - kolor ciemny granat. PIELĘGNACJA 7.serum Chanel z serii rozswietlajacej Eclat Originel - praktycznie bez ubytku,uzyte 2 razy - wygląda identycznie jak na foto - NIEAKTUALNE - leci do protki ZAPACHY 8.Guerlain My Insolence - ok. 40/50 ml - NIEAKTUALNE leci do m23p31 zdjęcia w kolejnych wątkach DOKŁADKA 9.rozświetlacz ArtDeco - limitowanka dająca zlocisty kolor na skorze,delikatny z drobinkami - posiada defekt w postaci niezamykającego sie wieczka,ubytek ok. 5% 10.cień ponjedyńczy Sephora kolor Ombre brązowy - ubytek nieznaczny,uzyty kilka razy 11.eyeliner Inglota brązowy - ubytek ok. 10% 12.podkład mocno kryjący LPR Unifiance Touche Pro kolor 11 Beige Champaigne wazny do lipca 2009 roku - ubytek znaczny ok. 50-60%. 13.balsam ujędrniający Nuxe Tonific Fermete - moge oddac ale nie caly. 14.pędzel do cieni w kremie - Sephora - jak nowy,uzyty raz. - WYCOFANE[/COLOR] Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-08-16 o 23:33 Powód: Dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorówka wysokopółkowa
A może w moich wątkach byś coś znalazła?
![]() |
#4 |
Kici kici miau miau
|
RedButterfly,niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kici kici miau miau
|
najlepiej jakies cieple rozswietlacze , i cienie do powiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Kici kici miau miau
|
m-habibi odpowiedzialam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kici kici miau miau
|
oto zdjecia Shiseido
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Podpowiedz, proszę czego szukasz za Shiseido? Czy interesują Cię np pomadki - mam do zaoferowania pełnowymiarowe, tylko wypróbowane Estee Lauder, Dior i Clinique.
MMogę też zaoferować miniaturki (nie próbki) wysokopółkowej pielęgnacji. Bardzo zależy mi na cieniu. Mam już jeden Shiseido i marzą mi się inne kolorki ![]() Pozdrawiam, Lizzy |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Kici kici miau miau
|
lizzyrerth najlepiej cienia w odcieniu brązowym
![]() pomadek nie uzywam bo nie lubie ![]() z miniatur interesowalob by mnie krem pod oczy najlepiej wysokopolkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
niestety nic nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kici kici miau miau
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ranko,czego szukalabys za cien Shiseido?
![]() |
#17 |
Kici kici miau miau
|
a co moglabys oddac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#19 |
Kici kici miau miau
|
heh tak wlasnie widze
![]() ale niesttey nic nie znalazlam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Kici kici miau miau
|
podkład wyglada tak jak na zdjeciach.
kolor 23,to taki sredni,lekko opalony bez ,bo myslalam o lecie ![]() Dokladnie nazywa sie:Unifiance Optic Smoothing Make-up najlepiej wejdz na strone La Roche i zobacz kolor ![]() http://www.laroche-posay.com/_int/_en/index.aspx |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kici kici miau miau
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Kici kici miau miau
|
Aniu,niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
cień do powiek Shiseido The Makeup Hydro Powder Eye Shadow kolor H3 - ubytek w postaci jednego mazniecia pedzelkiem.Brak pudełka,jest szpatułka,nietknieta.
coś u mnie? Jaki ten kolor na oczach jest? Intensywny czy łagodny? W jaki odcień wpada? Jak oceniasz trwałość? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kici kici miau miau
|
interesowalby mnie cien Clarinsa Sweet Melon lub puder brązujący Clarinsa.
napisalam to tez u Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A może coś u mnie wypatrzysz za cień Shiseido ?
![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Podtrzymuję zainteresowanie, czy coś u mnie ewentualnie widzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Kici kici miau miau
|
ptiszonek u Ciebie jest odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.