|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kilka kosmetyków użytych kilka razy
Niestety nie mam wątku kosmetycznego ale może znajdziesz coś z ciuszków za wszystkie kosmetyki?
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- I jak znajdziesz coś? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie myślałam, że aż tyle chcesz:P tym bardziej, że dwie bluzki są praktycznie nowe bo raz miała je na sobie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Mogłabym wymienić bluzę i tą czarną vero moda bo tunikę chciałam wymienić na inną tunikę ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No niestety jak mówiłam tunikę chcę tylko za inną tunikę bąź fajną bluzeczkę na lato
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Ok ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za
1.Szampon: L'Oreal Paris Elseve Szampon pielęgnacyjny intensywne wygładzanie Creme. Nutrileum + olejek argan. Włosy suche, poskręcane lub trudne do ułożenia. Butelka 250 mlStopień zużycia zaznaczony na zdjęciu, jednak butelka jest nieprzezroczysta więc trudno mi było stwierdzić. Użyty 2 albo 3 razy. Kupiony na początku czerwca, jest znaczek ważności 12 miesięcy od otwarcia i data 27.12.2011 2. Tonik: Pharmaceris Puri-Sebotonique Tonik normalizujący do twarzy; wyciąg z tamaryndy, wyciąg z łopianu, cynk PCA. Skóra trądzikowa. Butelka 200 ml.Kupiony w czerwcu, ważny 9 miesięcy od otwarcia i data 06.04.2012. Poziom zużycia zaznaczony na zdjęciu 3. Odżywka: Schwarzkopf GLISS KUR hair repair Asia Beauty Intensywna Odżywka Hydra-oil Olejek Lotosowy. Włosy trudne do ułożenia i wymagające pielęgnacji. Spray 100 ml. Kupiona chyba w marcu, ważna 12 miesięcy od otwarcia, użyta kilka razy, poziom zaznaczony na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oto zdjęcie
![]() ![]() ![]() To jak wymiana? ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
pas 34
dlugosc 53 biodra (20 cm ponizej pasa) 48 posiada zamek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.