![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię trochę różności :-)
NIEAKTUALNE
--- karty tarota marsylijskiego == dla misianki - - - - - - - - WYMIENIONE: --- Lumene Premium Beauty – podkład dla skóry dojrzałej w kolorze 200 premium creme, ubytek znikomy --- Oriflame Royal Velvet kapsułki ultra regenerujące - 8 kapsułek w słoiczku --- Oriflame Royal Velvet Iris Isaflavones - maska na twarz intensywnie rewitalizująca - nowa --- Oriflame Royal Velvet - żel tonujący, opakowanie 200ml nowe --- Oriflame Ecollagen: gel-to-milk anti-ageing cleanser 150 ml - spróbowane --- Oriflame Ecollagen : brightening anti-ageing toner 200 ml – spróbowane --- Bielenda krem nawilżający na dzień Kasztan, rutyna, witamina C – 50ml nowy --- Bielenda krem półtłusty na noc Kasztan, rutyna, witamina C – 50ml, nowy --- Bielenda - mleczko z tonikiem z serii kasztanowej - ubytek ok. 30% === DiTu77 --- Avon Vitality by Liiv Botanicals dla pań - 50ml, ubytek ok. 15% === Narjia --- MAC Full Coverage Foundation – kryjący kremowy podkład z serii profesjonalnej w kolorze NW20, kilka razy maźnięty gąbeczką, z wizażowej wymiany z annamonica === dimiti --- Lumene – eye pencil w kolorze 12 Bluebell, wypróbowana na ręce == Taani --- Dermacos – saszetki z peelingiem i maseczką dla cery z problemami naczyniowymi – dwa komplety, nowe == Taani --- cień różowy Estee Lauder == Taani dla Hess: --- Avon Liiv Botanicals – esencja naprawcza dla skóry twarzy, 50ml, nowy --- Avon Liiv Botanicals – nawilżający krem na noc 50ml + dodatkowy wkład 50ml --- Avon Liiv Botanicals – rewitalizujące twarz „perełki” – nowa roletka --- Avon Advance Techniques – pianka dotleniająca do skóry głowy – 2 sztuki, nowe --- Bielenda – lekki krem-żel na dzień brązujący nawilżający 50ml – spróbowany --- Jedwabna kuracja Natura Silk z pompką 15 ml – nowa Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-08-07 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko wymienię Avon, Oriflame i Bielenda :-)
Coś u mnie
![]() Szczególnie podoba mi się seria z kasztanem i Oriflame ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-07-28 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Avon Vitality by Liiv Botanicals dla pań - 50ml, ubytek ok. 15%
Może cos u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mogę zrobić odlewkę Automne i Muse
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Mogę odlać do ładnej buteleczki z atomizerkiem 20ml Automne i 2ml Muse ![]() ![]() Podoba mi sie jeszcze woda Avon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie tylko Avon Vitality by Liiv Botanicals dla pań - 50ml, ubytek ok. 15%, ale to by było za dużo za cień, chyba, że może coś jeszcze byś u mnie za to dobrała?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
--- Smashbox Wicked Lovely – błyszczyk, kolor Sultry, nowy --- MAC Full Coverage Foundation – kryjący kremowy podkład z seii profesjonalnej w kolorze NW20, kilka razy maźnięty gąbeczką, z wizażowej wymiany z annamonica
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety te pomadki nie w moich odcieniach
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
wybacz, ale nie opłaca mi się to
![]() Pozdrawiam ![]() poczytam o tym MACu jeszcze coś i dam ci znać bo chciałabym wypróbować, ale miałam kiedyś kremowego scotta i wchodził mi w pory ![]() ![]() znalazłam zdjęcia po użyciu MACa i podoba mi się coraz bardziej ![]() mam tylko jeszcze pare pytań ![]() ![]() ![]() sprawdzałaś sobie ten highlighter smashboxa, który chcesz? czy pasują ci odcienie itd ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- no to się zdecyduję chyba ![]() ![]() ![]() Twój MAC za mój Highlighter Smashboxa w odcieniu Reel ![]()
![]() Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-07-28 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej najbardziej to mnie interesuje - ale zrozumiem, że nie będziesz chciała się wymienić--- Lumene – eye pencil w kolorze 12 Bluebell, wypróbowana na ręce
Pasowałyby mi jeszcze Dermacos – saszetki z peelingiem i maseczką dla cery z problemami naczyniowymi – dwa komplety, nowe ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- czyli chcesz oddać kredkę i saszetki za bazę? Nie wiem jak to cenowo Mam jeszcze pytanie co to są roletki perełki avon? Nie mogę teraz w necie szukać - w każdym razie muszę uciekać - rezerwuje CI bazę a Ty mi kredkę i te saszetki tak?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jaspersen bardzo Cię przepraszam ale dopiero miałam czas poorientować się w tych kosmetykach w necie
![]() Jeśli chodzi o ten mój cień Edm to chciałabym go wymienić na minerałki Co do bazy to nadal chętnie oddam ale faktycznie byłabym trochę stratna na tej wymianie ![]() będziesz jeszcze coś dokładać? Buziaki ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Kochana a nie znalazłabyś dla mnie jakiegoś cienia na oko albo kredki jakiejś ![]() ta roletka jednak nie na moją cerę naczynkową i jeszcze skłonną do alergii - wolę nie ryzykować ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- NIe wiem czy zauważyłaś moje pytanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Super - pudrowego różu właśnie szukałam wczoraj w Sephorze ![]() No to się wymieniamy - tylko jak to teraz - ja wysyłam, a potem Ty jak dostaniesz? Ja wyślę priorytetem pewnie jeszcze dziś ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jaspersen Kochana dostałam dziś paczuchę - wszystko tak ślicznie popakowane i jeszcze gratisy - aż mi wstyd, że sama na to nie wpadłam
![]() dziękuję Ci za wszystko ![]()
![]() |
#24 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię trochę różności :-)
Hej
![]() cosik u mnie za karty tarota marsylijskiego? Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Piszmy u Ciebie, bo ja wolę rozmowę w jednym wątku na jeden temat, inaczej się gubię i nie ogarniam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
kosmita jakiś normalnie
|
całkowicie możliwe
![]() dam znak jutro, oki? ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię trochę różności :-)
coś za
--- Avon Liiv Botanicals – esencja naprawcza dla skóry twarzy, 50ml, nowy --- Avon Liiv Botanicals – nawilżający krem na noc 50ml + dodatkowy wkład 50ml --- Avon Liiv Botanicals – rewitalizujące twarz „perełki” – nowa roletka --- Avon Advance Techniques – pianka dotleniająca do skóry głowy – 2 sztuki, nowe Gratis dorzucę: --- Bielenda – lekki krem-żel na dzień brązujący nawilżający 50ml – spróbowany --- Jedwabna kuracja Natura Silk z pompką 15 ml – nowa |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Ok, jestem za wymianą. Cały Twój wątek kosmetyczny za mój obrus. Zapraszam na pw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
kosmita jakiś normalnie
|
o matko, zapomniałam!
wczoraj jak padłam (na godzinkę, he he) po pracy to wstałam dziś ... dam znak jeszcze dziś, już na pewno ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.