![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Róźności ciuszkowe i nie tylko - nowy wątek Igi zapraszam!
WĄTEK NIE ATKUALNY PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE WĄTKU,
CIUSZKI CAŁA PIERWSZA STORNA ![]() Moje zasady ![]() 1.preferuję polecony ekonomiczny, chyba że Ci bardzo zależy na priorytecie, do ustalenia ![]() 2. Możliwa wymiana osobista na terenie Krakowa lub Wieliczki 3. Jak nie odpisuję u was od razu - przepraszam, staram się odpowiadać zawsze i szybko, ale czasami dłużej się zastanawiam, 4. LUBIĘ WIĘKSZE WYMIANKI!!! Życzę miłej i owocnej wymiany ![]() dokładki zaznaczam na zielono, jak czegoś niema usuwam, lub na szaro, Czego szukam najbardziej! -jasny podkład w żółtej tonacji !!! -płaszczyk/kurteczka na zimę/wiosne rozmiar S! -biustonosze ze sporym push-up-em miseczka A, pod biustem 60,65, lub 70 !!! -fajna bielizna S !!! -spodnie 34/36 najlepiej nie jeansy- materiałowe, rurki, proste nogawki!!! -tuniki ![]() -sukienki -większe torby, -wszystko co niebieskie, błętkitne, chabrowe, soczyście zielone ![]() -białe koszulki na wf (z jakimiś fajnymi nadrukami) -grube rajstopki, -legginsy długie, grube !!!
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-02-22 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Róźności ciuszkowe i nie tylko - nowy wątek Igi zapraszam!
Bluzki, bolerka, koszule
![]() [SIZE=2][B][COLOR=Black] 1. Bluzeczka House bardzo ładny kolor nieba, niby xs ale to raczej S, urocza ![]() 2. Biała bluzeczka z żabotem, firma Oasis, rozmiar S, stan -bdb, 3. Śliczna koszulo-kamizelko-bluzka ![]() 4. Śnieżnobiała bluzka o klasycznym kroju H&M rozmiar 34/36 na mały biust, śliczny delikatny niebieski wzorek, 5. Liliowy nietoperz Avanti (mam z wymianki, śliczny, ale nie mój kolor) rozmiar myślę że uniwersalny, poprzednia właścicielka mówiła o zacerowanej dziurce ale ja jej nie mogę znaleźć. 6. Armani Pink ze 100 ml zostało tyle co na zdjęciu, oryginał ![]() ![]() 7. Urocza mini sukienka w kropki, retro 8. Torebka kuferek, Jane Shilton śliczna podszewka, pojemna, sztywna, na długim pasku ![]() 9. Jeansowa torebka Levis nie mieści A4, długi pasek, muszę ją wyprać ![]() ![]() 10. Kimono-nietoperz PROMOD S/M booski ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-02-20 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1, 2. Kamizelka ażurowa z perełkami, brak kilku perełek na ramieniu ale tego wogóle nie widać, świetna do jednokolorowej bluzki, rozmiar w sumie uniwersalny bo najlepiej wygląda nie zapięta, ale jeśli już to będzie dobra na S, małe M, naprawdę śliczna,
3. Biała koszula S, stan super! 4. Jasnoniebieska koszula Esprit, rozmiar 36, rękawy 3/4, lekkie ślady użytkowania więc stan -bdb (przebarwienia wina aparatu) 5. Nietoperzowate, ażurowe, grafitowe bolerko Atmosphere z metki 36-38 ale dobre zarówno na S jak i M stan bdb, niema 6. Czerwono-pomarańczowa dłuższa koszula w kratę - śliczna (z w wymiany, nie mój kolor) zapinana na zatrzaski, rozmiar raczej M, 7. Piękny czarny gorset next rozmiar 34, zapinany na zamek i haftkę stan bdb, jest kruczoczarny, zdjęcie specjalnie rozjaścione, 8. Śliczna gnieciona biala bluzeczka wyhaftowane kwiatuszki, dobra na s/m ![]() ![]() stan bdb 9. Miętowa Tuba Amisu, stan -bdb xs/s 10. Koronkowy top Pilot (podszewka, na wierzku koronka) rozmiar S Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-02-20 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
swetry, sweterki
![]() 1. Głęboko turkusowy swterek Fishbone xs ale to spokojnie S 2.Sweterek rozpinany, dopasowany Reserved baardzo cieplutki, rozmiar M, ale to raczej eska, można zapiąć pod szyję (taki jakby golf) lub ułożyć jak kołnierz, z rękawów trochę wystają niteczki ale to spokojnie można poucinać, oprócz tego wszystko ok, 3. Sweterek Biały Hennes, dekold w serek, rozmiar xs/s, niewielkie ślady użytkowania 4. Kopertowy, cienki sweterek Reserved, rozmiar S, stan bdb, zawiązywana w talli pięknie dopasowuje się do figury, 5. Cieplutki czarny sweterek Cropp z warkoczem przez środek (z wymiany niestety na mnie za mały) rozmiar xs, leciutko zmechacony, brzydko wyszedł na miniaturce, ale jest śliczny trzeba powiększyć ![]() 6. Zgniłozielony sweterek Terranova, rozmiar S, trzeba ogolić ![]() ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-01-24 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bluzy
![]() 1. Różowa bluza H&M, asymetryczne zapięcie, dopasowana, intensywny, landrynkowy, kolor, rozmiar xs, S, od spodu kaptur granatowy, posiada małą dziurkę ale prawie w kieszeni więc mało widoczna ![]() 2. Ceglasta bluza Reporter rozmiar M ale na s też fajnie wygląda, tylko jest luźniejsza, pomarańczowe fabryczne przetarcia , ,,marszczony" kaptur, kangurek, fabrycznie poplamiona ![]() 3. Marszczona z przdodu i z tył bluza Reporter, rozmiar niby M ale moim zdaniem raczej S, śliczna, małe przebarwienie od wyblielacza na życzenie zrobię fotki, 4. Czekoladowa bluza bolerko FISBOHNE z kapturem, i bufiastymi rękawami, rozmiar myślę że będzie dobry na xs, s, mniejsze m, ma wadę wyrwane kółeczko przy kapturze, 5. Repotrer, bluzka ,,kangurka" w kolorze brunatnym, fajnie podkreśla figurę
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-02-13 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Tunika Fishbohne rozmiar xs-s, czerwono-biała,
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-02-21 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Dżinsy, Eckored dla szczupłej i wysokiej (zaintereswoanym podam wymiary), z czerwonymi wstawkami, świenty materiał dopasowują się do figury, niestety dla mnie za długie, stan bdb,
2. Krótkie sexy jeansowe spodenki rozmiar s/xs 3. Spodenki w hawajskie kwiatki, Gap, rozmiar z metki xs, ale to raczej S, wiązane na sznureczki, śliczne, 4. Czarne, klasyczne, eleganckie spodnie Cubus, rozmiar 34 (ale rozciągają się więc na 36 też ok ![]() wyglądają o wiele lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach, mają wysoki stan, świetnie dopasowują się do sylwetki, stan idealny- miałam je na sobie ze dwa razy ![]() 5. Śliczne dżinsy z wymiany (niestety na mnie za małe), proste nogawki,biały haft z perełkami na nogawce i kieszeniach z tył, długość 95cm, pas 35cm, biodra 42 cm, na niską i szczupłą osobę, stan bdb, Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-02-21 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.. Czarna ,,warstwowa" spódnica z wykończona warkoczowym paskiem,
C&A rozmiar S, 2. mini w kratę wysoki stan z tył plisowana rozmiar xs lub s , zapinana na guzik, stan bdb 3. Beżowa spódniczka z grubszego jeansu H&M - super na zimę do kozaczków, stan bdb, miałam ją może z 2 razy, wyższy stan, kieszonki z tył, dopasowana w biodrach, rozmiar 36 (ale wychodzi takie 34/36) chętnym podam wymiary ![]() 4. Urocza cieniowana, różowa spódnica wykończona koronką rozmiarówka dziecięca, ale na xs lub S wejdzie ![]() ![]() 5. idelanie czarna spódnica (zdjęcie z lampą dlatego takie) rozmiar m Reserved, z różowymi wstawkami i dużymi kieszeniami, za kolana, stan bdb
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Okrycia wierzchnie
![]() 1. Czarny płaszcz, Reporter, S/M, stan bdb, cieplutki na chłodną jesień/ zimę posiada takie bardzo fajne jakby przedłużenie rękawón na palce z dziurką na kciuk, baardzo ciepły wcięty w tali (niewiem czy chce wymienić) 2.Kremowy płaszczyk, Maria Bland, sporo kosztował, z kapturem i futerkiem, jest lekki ale ciepły, i ma naprawdę przepiękny opalizujący kolor, rozmiar to s ale pewnie też m, zainteresowanym podam wymiary ![]() 3. Czarna kurteczka New Yorker z metki 38 ale to spokojnie 36 ![]() z tył oryginalny motyw,jesienna, ma wade przy rękawach urwane takie paski ale nie widać przy chodzeniu 4. Baardzo cieplutka Niebieska kurteczka Reporter, bardzo mało chodzona, śliczny kolor, duży, wywijany kołnierz, ściągacz (wady: delikatne zmechacenia na ściągaczu, niewielka rdzawa plamka na rękawie, ostatnie zdjęcie ją pokazuje!
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-02-19 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Buty do kosza Kipsta (ale nie tylko oczywiście bo fajnie wyglądają) praktycznie nowe miałam je raz na sobie, ale trochę leżały, przed wysyłką umyję, fajna wyższa cholewka, rozmiar ok. 37,5,
2. Klapeczki Deichmann rozmiar 37 - wada niewielkie przetarcia na piętach, 3. Gorset na 85B, kolor cielisty, stan bdb, 4. Czapeczka Nike kolor różowo-łososiowy, inny niż na zdjęciu 5. Ogromna chusta (może służyć jako natrzuta na jakieś mniejsze łóżko czy fotel) w stylu orientalnlym kolor naprawdę baaardzo intensywny piękny fiolet z turkusowymi wstawkami (gdzieniegdzie wystają niteczki ale to mała sprawa) kolor jak na mniejszych fotkach ale na żywo jest dużo intensywniejszy 6. Koronkowe piękne body, Passjonata (plamy wina aparatu!) leżało w szafie, stan oceniam na -bdb, bardzo seskowne głęboko wycięte,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Książki, płyty itp
![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2009-12-19 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. ładowarka do samsunga, może komuś się przyda
![]() 2. Biały tylko przymierzony sweterek Terranova, z guziczkami przy rękawkach - S , 3. Spódniczka z materiału imitującego jeans, Top Shop Pettie xs-s - urocza ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-02-19 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. EKO SKÓRA Cubus rozmiar 34 (ale na 36 też wejdzie
![]() ![]() 2. Kurteczka wiosenna Cropp z wymianki, (na mnie za mała) rozmiar xs, śliczny kolor, delikatne zmechacenia na ściągaczach, 3. Zwykła bluzeczka ZARA ładny odcień różu rozmiar S/M , dwie malutki dziurki z tył, 4. Przepiękna bluzeczka z wymianki niestety na mnie za mała, 5. szary sweterek Jacob, ładny wzór, świetny na koszulę ![]() 6. Bordowe (krwistoczerwone :P ) gruube legginsy z zapiętkami, takie trochę spodniowe, raz założone, kolorek ciemniejszy i bardziej intensywny niż na zdjęciach, Terranova S, dość długie ![]() 7. Spodenki dopasowane Style&Co , świetnie się dopasowują (na zdjęciu wyszły średnio) na mnie za duże rozmiar takie duże 36 lub małe 38 ![]() 8. Czarna koszula, rękaw 3/4 , Amaranto, rozmiar takie S ale dobre też na małe M, stan bdb 9. Bluzeczka w kolorze pudrowego różu z cyrkoniami, wiązana na szyi, warstwowa, bardzo ładnie podkreśla figurę ![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2010-02-19 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
miejsce na dokładki
![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2009-12-18 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
miejsce na dokładki
![]()
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2009-12-18 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za kremowy plaszczyk https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1261164889
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Wichrowe wzgórza i wszystkie płyty dla dzieci?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kolczyki w zeberkę ?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
6. Czerwono-pomarańczowa dłuższa koszula w kratę - śliczna (z w wymiany, nie mój kolor) zapinana na zatrzaski, rozmiar raczej M
coś u mnie za nią? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za MP3 GRUNGIG 2GB???
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1261164889 ?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za bialy sweterek hennes ?
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 6. Czerwono-pomarańczowa dłuższa koszula w kratę - śliczna (z w wymiany, nie mój kolor) zapinana na zatrzaski, rozmiar raczej M,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
![]()
coś u mnie za :
Nietoperzowate, ażurowe, grafitowe bolerko Atmosphere z metki 36-38 ale dobre zarówno na S jak i M stan bdb, ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- ok może być ![]() Mówisz, że na rozmiar 36 to bolerko będzie dobre ?? - a ma jakieś ślady użytkowania ?? ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Moze znajdziesz cos u mnie za pomaranczowa kosuzlke w kratke -https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2727769&d=1261162937
lub turkusowy sweterek - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1261163251 (szczegolnie ten ![]() zaprasam - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=15952401& |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.