|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Pantofelki w paseczki!
NIEAKTUALNE!!!
Mam do oddania w dobre ręce...a właściwie stopy ![]() ![]() Paseczki są czarne i srebrne, ale subtelnie srebrne, nie sylwestrowo i bez przesady. I teraz drobna wada towarowa. Kupione zostały już z tym przetarciem w okolicy podbicia, które widać na 2 zdj. Buty były kupowane na targu, pani powiedziała mamie, że to po prostu skaza materiału, dzięki czemu dostała je dużo taniej. Ale ani obcas ani reszta buta, tak prawego jak i lewego nie posiada wad. Fleczki też bez zarzutu. Środek jest złocony, może po prostu wytarło się od przymierzenia? Nie wiem. Na życzenie mogę wstawić więcej zdjęć ![]() Co chciałabym w zamian? Hm...trudno powiedzieć, raczej kosmetyki i książki, niż odzież, ale kto wie co u Was znajdę za skarby ![]() Pozdrawiam Thabaka
rudy to nie tylko kolor włosów, to także stan ducha! Edytowane przez thabaka Czas edycji: 2008-09-15 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pantofelki w paseczki!
coś u mnie za nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Pantofelki w paseczki!
z ksiazek:
Bouvier, Italo Calvino, Danilo Kis, Josif Brodski (poezja, eseje), Jean Giono, Cendrars, poza tym chetnie podroznicze o Patagonii i Ziemi Ognistej, takze przewodniki, listy Van Gogha do brata, Pamuk, Kureishi, kompletuje tez Hrabala no i poza tym ksiazki o sztuce, wspomnienia artystow, biografie, listy....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.