|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ZWIERZ MNIE JAKIŚ UŻARŁ ;):D
Hmmm, wiem, ze to dziwnie zabrzmi, ale pomóżcie dziewczyny, bo się zaczynam niepokoić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: ZWIERZ MNIE JAKIŚ UŻARŁ ;):D
smoczku!
nie masz masci na ukaszenia owadow?widzisz nie warto tak samej spac na balkonie! ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie mam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ze spaniem na balkonie tak mi jakoś strzeliło do głowy, bo obudziłam się o piątej, poszłam pobiegać i z powrotem mi się spać zachciało, a tak było ślicznie na zewnątrz , więc rozłożyłam sobie kocyk i zasnęłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
na wszelkie opuchlizny sprawdza się u nas w domku kwaśna woda (altacet rozpuścić w niewielkiej ilości wody) i gazikiem z tym roztworem przemywać.
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie masz w poblizu apteki?moze by ci ktos poszedl?ale nie martw sie napewno do jutra przejdzie pa pa!
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jedyne, co mi przychodzi do głowy to Fenistil, jeśli masz jakąś całodobową aptekę w pobliżu, to może się przejdź, ciemno jest, to warga się nie bedzie wyróżniać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jakbyś poszła do apteki to kup też Zyrtec (w małej ilości sprzedają bez recepty), tylko nie łykaj rano bo cię sen zmorzy
![]() I nie maltretuj tej wargi za bardzo, bo tylko bardziej podrażnisz, ten jogurt to chyba raczej na oparzenia? Jutro to będzie lepiej wyglądać, nie martw się ![]() Mnie parę razy w powieke użarło, miałam oczko taakie malutkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
pomaga listek pietruszki - serio - przyłożony na kilkanaście minut.
tylko nie wiem czy po jakimś czasie od ukąszenia też.. wiem, że położony od razu działa. a co Ty robiłaś na balkonie? to była jakaś kara? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Do Smoczka - czy to twarde i boli przy naciśnięciu ? Miałam dokładnie to samo kiedyś, myślałam, że to nie daj boże opryszczka, zrobiłam panikę, obdzwoniłam wszystkie koleżanki, o których wiedziałam, że miały opryszczkę, żeby się dowiedzieć cosik o tem. A to na drugi dzień już nikło bez żadnych działań z mojej strony, więc też chyba było to ukąszenie jakiegoś zwierza, najpewniej pająka. Nie panikuj, tego wcale nie widać, jest wyolbrzymione w Twoich oczach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.