![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Guerlain,Lancome,Vichy i inne.Kolorówka i pielęgnacja!Witam na moim wątku wymiankowym
![]() Zapraszam do wymiany! Wymienie również swoje ubrania na kosmetyki! Szukam: -ciekawych zapachów -wysokopółkowych podkładów -preparaty do pielęgnacji biustu i brzucha -odżywek do włosów kręconych,a także suchych,zniszczonych Aczkolwiek zawsze skuszę się na jakieś perfumki;p
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-12-28 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Guerlain,Lancome,Vichy i inne.Kolorówka i pielęgnacja!
-GUERLAIN DIVINORA[/b] FOND DE TEINT FONDANT, SEMI MAT, IP 12, KOLOR 570 BEIGE FONCE (okazał się za ciemny,tylko wypróbowany!)- tylko i wyłącznie za inny podkład
- LANCOME Photogenic Lumessence Light Mastering Smoothing Makeup SPF15, kolor 40 (do jasnej karnacji).Zostało z 3/4 podkładu. - VICHY Lipidiose Nutritive koncentrat do ciała, raz maźnięty. Niestety mam uczulenie na któryś składnik ![]() - Christian Dior Sculpt, kolor 010 (do jasnej karnacji), wersja demonostracyjna-20 ml -Lancome Poudre Majeur puder sypki, wersja testowa 4 ml (aczkolwiek jest bardzooooooo wydajny),minimalne zużycie -Astor Volume Artist Modeling Mousse Modelujący tusz w musie, buduje objętość, rzeźbi długość i podkręca. Elastyczna szczoteczka Creaflex. Pojemność - 7ml Kolor - czarny (Black nr 800) Z dwa,trzy razy maźnięta.
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2009-01-25 o 00:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1.Oriflame, soczysto-zielony cień do powiek w oryginalnym bąbelkowym opakowaniu
![]() 2. Eveline Slim Extreme 3D Serum intensywnie wyszczuplające+ujędrniają ce ANTYCELLULIT 3. The Body Shop, świetlisty puder/brązer do twarzy i ciała, praktycznie cały
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-12-20 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. L'Oreal - Sublime Bronze - Krem samoopalający do twarzy dwufazowy!
2. Galenic Biophycee- maseczka odmładzająca z alg niebieskich,użyta 2 razy! 3. La Roche Posay- Nutritic 5% (pozostała coś ok.50-60%)
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-12-20 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
MINIPRODUKTY:
La Roche Posay: 1. Lipikar Baume Balsam natłuszczający do ciała zapobiegający podrażnieniom. (15 ml) 2. Effaclar Łagodny żel natłuszczający (15 ml) 2 sztuki 3. Effaclar Płyn micelarny (15 ml) Avene: 1. Diacneal Krem wygładzający i regulujący do skóry trądzikowej (5ml)- 2 sztuki 2. Clean- Ac Łagodny krem-żel oczyszczający (10 ml)- 2 sztuki 3. Cleanance Łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej lub trądzikowej ( 5 ml) 4. Krem kojący do skóry nadwrażliwej (5 ml) 4 sztuki 5. Maseczka kojąco-nawilżająca (5 ml) 6. Antirougeurs Krem pielęgnacyjno-ochronny do skóry z rozszerzonymi naczynkami (5 ml) 2 sztuki (jedna dla skóry suchej, druga dla normalnej.mieszanej) 7. Krem SPF 50+ z ultra wysoką ochroną przeciwsłoneczną (5 ml) Lierac: 1. Aqua D Multiwitaminowy krem tonujący (kolor Dore) (15 ml) 2. Bronzage Anti Age z SPF 15, krem ochronny (5 ml) 3. Homme, Antirides, nawilżający-przeciwzmarszczkowy dla mężczyzn (8 ml) 4. Comfort Peel Krem odnawiający skóre (2ml) Bioderma: 1. Sensibio DS., Krem do skóry wrażliwej (5 ml) 2. Hydrabio Legre, Krem nawilżający (5 ml) 2 sztuki 3. White Objective, Krem wybielający (2 ml) 5 sztuk 4. Sebium, Żel oczyszczający (8 ml) Decleor: 1. Creme Demaquillante, Krem do demakijażu z olejkami aromatycznymi i wodą aromatyczną (8 ml) Vichy: 1. Purete Thermale, Preparat do demakijażu twarzy i oczu 3 w 1 (30 ml), 2 sztuki Galenic: 1. Pur, 2en1 Demaquillant, 2 w 1 preparat do demakijażu twarzy i oczu na bazie wyciągu z nostrzyka lekarskiego
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-12-20 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dokładka 28 grudnia
Zdjęcie 1. Dokładka -podkład Shiseido Benefiance(oddam za inny podkład) NOWY! wymieniony -podkład La Roche PosayUnifiance, ultranawilżający,nr.01, niewiele zostało -podkład Maybelline Super-Stay Silky, dwufazowy(podkład+baza), praktycznie cały Zdjęcie 2. -La Roche Posay,puder prasowany, optycznie wygłądzający,kolor 04, ani razu nie użyty!Co prawda termin waznosci skonczyl sie w tym roku,ale mysle jednak ze nie ma to znaczenia gdyz nic sie z nim nie dzieje.Wymieniam bo dla mnie jest duzo za ciemny ![]() Zdjęcie 5. -Nivea Balsam olśniewający brąz z filtrem UV, zostało tyle ile na zdjęciu. Zdjęcie 6. -Galenic Argane tabletki młodości, nowe!
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-12-29 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
2.Atopra, szampon,cały! Delikatny szampon do wrażliwej skóry głowy.
3. La Roche Posay,Rosaliac, żel micelarny, zużycie tuż za niebieski kwadracik na opakowaniu.
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2009-01-24 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1. Tołpa, tonik
2. La Roche Posay, płyn micelarny, seria Effaclar 3. Chanel Vitalumiere, 40 Beige SPF15, kremowy podkład rozświetlający, poj.3 ml - mały słoiczek 4. Estee Lauder,Double Wear Light, Intensity 2.0 (do wymiany kilka saszetek po 1,5 ml) 5. Dermedic, CelluEnd, nowy
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2009-01-25 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
LANCOME Photogenic Lumessence Light Mastering Smoothing Makeup SPF15, kolor 40 (do jasnej karnacji).Zostało z 3/4 podkładu. - Christian Dior Sculpt, kolor 010 (do jasnej karnacji), wersja demonostracyjna-20 ml |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MOZE COS U MNIE ZA:
1. L'Oreal - Sublime Bronze - Krem samoopalający do twarzy dwufazowy! GUERLAIN DIVINORA[/b] FOND DE TEINT FONDANT, SEMI MAT, IP 12, KOLOR 570 BEIGE FONC -Astor Volume Artist Modeling Mousse 3. The Body Shop, świetlisty puder/brązer do twarzy i ciała, praktycznie cały
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Maseczka z alg Galenic (a jaka to pojemność?),
mały micel LRP, preparat do demakijażu Vichy x 2, preparat do demakijażu Galenic http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie znajdziesz nic innego u mnie? Podoba sie jeszcze 2. Galenic Biophycee- maseczka odmładzająca z alg niebieskich,użyta 2 razy! Jeśli nie za wszystko, to moze cos za któryś z tych kosmetyków. A z Lolki ewnet. moge Ci zrobić odlewke |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuje mnie: Galenic Biophycee- maseczka odmładzająca z alg niebieskich,użyta 2 razy! i ewentualnie La Roche Posay- Nutritic 5% (pozostała coś ok.50-60%) znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
rozumiem. dzieki za odp. i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz w moich watkach cos za podklad sculpt?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
GUERLAIN DIVINORA
znajdziesz cos u mnie? ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
przypominam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się u Ciebie mnóstwo rzeczy
![]() - VICHY Lipidiose Nutritive koncentrat do ciała, raz maźnięty. Niestety mam uczulenie na któryś składnikLa Roche Posay: 1. Lipikar Baume Balsam natłuszczający do ciała zapobiegający podrażnieniom. (15 ml) Avene: 5. Maseczka kojąco-nawilżająca (5 ml) Lierac: 1. Aqua D Multiwitaminowy krem tonujący (kolor Dore) (15 ml) 2. Bronzage Anti Age z SPF 15, krem ochronny (5 ml) Vichy: 1. Purete Thermale, Preparat do demakijażu twarzy i oczu 3 w 1 (30 ml), 2 sztuki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
podoba mi się:
-Astor Volume Artist Modeling Mousse 3. La Roche Posay- Nutritic 5% (pozostała coś ok.50-60%) 3. Cleanance Łagodny żel oczyszczający do skóry tłustej lub trądzikowej ( 5 ml) 2. Hydrabio Legre, Krem nawilżający (5 ml) 2 sztuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
wiesz co nie widze daty ale kupowałam go jakos w październiku-listopadzie 2007, a avony mają 3 lata ważności więc ma jeszcze minimum 1,5 roku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Może moje Duende za maseczkę Galenic i Vichy koncentat do ciała?
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-12-21 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
link w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.