|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Gliss Kur, Soraya, Bell. Dorzucam próbki :)
Witajcie
![]() Mam na wymianę tylko kilka sztuk bo i żadna ze mnie kosmetykoholiczka. Być może jednak komuś przydadzą się te prawie nieużywane kosmetyki: 1. Odżywka Gliss Kur Shining Blonde Reflex-Glanz- Kur. Jest to odżywka bez spłukiwania do pielegnacji włosów blond- nadaje im złociste lśniące refleksy (ma błyszczace drobinki). Dobra jako odżywka, jak większosc Gliss Kura. Nie używam jej tylko dlatego, że mam chłodny odcień blondu i chcę go zachować. Dla blondynki o ciepłym złocistym odcieniu włosów będzie w sam raz. Poj. 150 ml Użyta tylko 2-3 razy Opakowanie z pompką Uwaga: W POLSCE NIEDOSTĘNA!! Kupiłam ja w Niemczech. Tak więc swego rodzaju rarytas ![]() 2. Soraya Biostymulacja Równowagi Hydrolipidowej- wygładzająca maseczka na noc z efektem mikrodermabrazji. Poj. 75 ml. Ubytek ok. 20 % 3. Bell Puder Rozświetlający Odcień 01 Użyty kilka razy- wytłoczenie na powierzchni pudru własciwie zostało nienaruszone, tak wiec ubytek jest minimalny. Dorzucam próbki Vichy, Iwostin (filtry), propodia (krem do stóp) do każdej wymiany zupełnie bezinteresownie To znaczy nie oczekuję za nie nic ani nie wymieniam ich oddzielnie ![]() Odpowiadam w moim wątku. Oczywiście jako nowa na targowisku jestem gotowa wysłać kosmetyki jako pierwsza w przypadku gdy będę się wymieniac z kims bardziej tu już znanym Aha, teraz czego szukam Własciwie po prostu czegoś, co mnie zainteresuje. Może ktoś posiada: naftę Anna (obojetnie którą wersję) Srebrzyk Szampon Joanna do włosów blond/ rozjaśnianych nadający platynowy odcień Dermacol (któryś z jasnych odcieni)? Poza tym interesują mnie pudry, rozświetlacze, podkłady, róże, wszelkie odżywki do włosów. Ogólnie- wszystko mnie może zainteresować, pokazujcie zbiory ![]() Ewentualnie wymienię wodę toaletową Puma I'm going. Poj 20 ml, zostało ok. 60 %. Najchętniej za Extravagance d'Amarige Givenchy (oczywiscie tez ok 15 ml wiec odlewka jak najbardziej mile widziana). Foto dorzuce w najblizszym czasie bo juz pozno sie zrobilo <zieeew> ;p
Nie bądź obojętny na ich los: www.toz.pl Edytowane przez Amarena25 Czas edycji: 2008-08-22 o 00:42 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gliss Kur, Soraya, Bell. Dorzucam próbki :)
do gory
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

To znaczy nie oczekuję za nie nic ani nie wymieniam ich oddzielnie