|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
perfumy na balsamy/masła do ciała
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Szukam balsamów (najchętniej aptecznych) i maseł co ciała (oddam wiele za masła Body Shopu). W zamian proponuję: - Elizabeth Arden Green Tea ok. połowa ze 100ml Wymiana z Agnieszka32 - Bvlgari pour femme EDP ok. 30/100ml tester bez korka Nie ma - miniatura PERFUM (prawdziwych perfum-nie EDT ani EDP) Chanel no 5 - 1,5ml w kartoniku leci do Sharlottek Odlewki (odpsikam z własnych flakonów - ilości do ustalenia): - Histoire d'Eau 9 ml leci do Kagan - L de Lolita 5 ml dla Agnieszki32; 8 ml dla Ivanny, 10 ml dla Sharlottek - Escada Magnetism 10 ml leci do Agnieszki32 Za coś naprawdę super (masła Body Shop np) oddam Coquette Tropique by Monyette Paris
Edytowane przez street-spirit Czas edycji: 2008-08-22 o 09:26 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: perfumy na balsamy/masła do ciała
jesli to miniatura a nie próbka: - miniatura PERFUM (prawdziwych perfum-nie EDT ani EDP) Chanel no 5 - 1,5ml w kartoniku to bym była bardzo zainteresowana
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ennkaa, wstępnie spodobał mi się naszyjnik z czerwonych i srebrnych kółek, ale chciałabym poczekać z podjęciem decyzji. Wolałabym wymienić się na jakieś smarowidło, ale będę pamiętała o Twojej ofercie
Na ile mniej więcej wyceniasz ten naszyjnik?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za miniaturkę?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Zielona, przykro mi, ale nic.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Elizabeth Arden Green Tea ok. połowa ze 100ml
? ![]() poza watkiem moge zaoferowac dodatkowo np jakies 60ml o ile dobrze pamietam balsamu truskawkowego aquolina
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Niestety, nic nie znalazłam.
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
street-spirit na naszyjniku jest dokładna cena 19,90
więc nie ma co wyceniac. Zastanów się
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Green Tea ?
Poza wątkiem mogę oddać balsam do ciała Euphoria ok.90/100 i masło waniliowe Ziaji ledwo napoczęte. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Masło waniliowe ziaji właśnie wykończyłam i nie byłam zbyt zadowolona, a balsam Euphoria to trochę za mało za Green tea, więc muszę podziękować
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Lolitę uwielbiam i nie chcę się z nią rozstawać. Mogę zrobić odlewkę ok. 10ml
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie paletka Clinique teddy bear i pędzel Sephory
Wiem, że odlewka to trochę za mało za te dwie rzeczy, ale może dobierzesz sobie jeszcze próbki perfum? mam takie (pojemności są różne):- NR For Her EDP - NR For Her EDT - L de Lolita - Un Bois Vanille SL - Escada Magnetism - Jaisalmer CdG - Avignon CdG - Angel - Bvlgari pour Femme - Bvlgari BLV - Histoire d’Eau Mauboussin - Black Casmere - Musc Ravageur - Skin Trussardi - Clean EDP Clean - Green Tea EA - Cerutti Image - Cinema EDP YSL - L’or de Torrente - Pure Purple - Moschino I Love Love - Classique JPG - Vanille Cannelle CsP - Desire Dunhill - Calypso Ambre - Demeter Lily of the valley - Demeter Be my valentine - Gucci by Gucci - Black Tourmaline Durbano - New Haarlem - Kenzo Tigre
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
niestety próbki wogóle mnie nie interesują. Z zasady odlewki tez praktycznie nie. Ale nalolicie poprostu mi zależy
jednak za odlewkę raczej wolałabym nie wydawać paletki
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
ja z kolei za sam pędzel wolałabym nie oddawać odlewki. No trudno
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Niestety, nic nie rzuciło mi się w oczy.
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Nie chciałabyś wymienić odlewki 10ml Histoire d'Eau na np. Wish lub Euphoria, Kenzo amour, Code, Pure poison. |
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Kagan, Wish i Code nie zauroczyły mnie a resztę miałam i puściłam w świat. Za to jeżeli masz jakiś niepotrzebny balsam do ciała to bardzo chętnie oddam odlewkę Histoire
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie bardzo wiem, co Ci zaproponować. Z reguły wymieniam się na odlewki perfum, nie wiem jak to przeliczyć, żebyś nie była stratna. Mam taki balsam, jeszcze nowy, nie używany, zamknięty http://www.allegro.pl/item397981963_..._do_ciala.html
lub taki raz użyty http://www.allegro.pl/item395012113_...0ml_tanio.html i 1/4 w opakowaniu takiego http://www.allegro.pl/item391810210_...lanet_spa.html i około 3/4 http://www.allegro.pl/item397382130_...i_imbirem.html Tak więc to nic specjalnego. |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie ten śródziemnomorski
Jeżeli dorzucisz próbkę Euphorii (1,5 - 2ml?), to zrobię odlewkę 9 ml (akurat mam butelkę o takiej pojemności). Może być?
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Ivanno, Pradę niedawno sprzedałam, na Just me raczej się nie skuszę, a Holy Water nie znam. Perfum mam (za)dużo, a szykują się następne pachnące zakupy
, więc wolałabym wymienić te odlewki na coś innego niż perfumy.
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
na czym Ci zależy? Przeglądam jeszcze raz Twój wątek - może jednak da się coś zrobić
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
lolitki bym skradla troszke
wiem marudze strasznie ale tata wraca z zagranicy za miesiac i kupi mi na lotnisku ale to AZ MIESIAC a moja studzienka L sie skonczyla
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Ok. Od Ciebie przygarnęłabym:
- saszetkę 15 ml Emulsji do kąpieli Oilatum idealna dla atopowych zapaleń skóry i łuszczycy - Mini produkt 50ml Balsamu Dove PRO AGE + 10ml szaszetka Dove Pro Age - mimi produkt Nivea Balsam ujędrniający Naturalny koenzym Q10 PLUS 30ml - krem Kermuren Plus - krem do codziennej pielęgnacji skury suchej i wrażliwej, 5% krem mocznikowy z argininą, raz uzyty. [http://www.aptekacalcium.pl/index.php?a=prod&pid=5651] - krem do rąk Sephora Nourishing hand cream, 125ml, zostało ok. 100ml, kod 732D - mini balsam Chanel Body Excellence 20ml, jeszcze w kartoniku - 2x7ml Ziaja Herbika Plant Balsam do ciała nawilżająco odżywczy - 1x8ml Vichy Purete Thermale Trochę się tych mazideł nazbierało Mam butelkę z atomizerem 8 ml - może być tyle L-ki?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.

więc nie ma co wyceniac. Zastanów się

?
, więc wolałabym wymienić te odlewki na coś innego niż perfumy.