![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
nowy uporządkowany wątek rozm S,MNIEAKTUALNY Poszukuję i za to oddam wiele : * szorty jeansowe lub czarne rozm S-M * biustonosze 75b- * bolerka różne * spódniczki krótkie jeansowe rozm S-M * pasemka różowe * srebrną obrączkę na kciuk * rurki jeansowe , rowniez czarne i białe rozm S-M * balerinki czarne,srebrne lub złote do szpica,na maleńkim obcasie rozm 38-39 * satynowe eleganckie bluzeczki rozm S * złotą lub srebrną kurteczkę-bolerko i co wpadnie mi w oko Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-04-24 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: nowy uporządkowany wątek rozm S,M
1. złota góra od kostiumu lub topik-NIE MA - SPRZEDANA
2. czarna góra od kostiumu, bez gąbeczek, rozm S 3. NOWY różowy stanik, 75 b 4. Fajny staniczek, stan bdb, odpinane ramiączka,75b-wymieniony 5. Zielony biustonosz z wzorkami,stan bdb, 70b 6. Czarny stanik,stan bdb, nie odpinane ramiączka,75b 7. Czarny śliczny stanik,75b, troszke druciki wystają-wymieniony 8. Czarna sexowna koszula,stan wzorowy, pasuje na s-m-l-nie ma 9. NOWE czarne bokserki, rozm S-lecą do NIXIE Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-04-22 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1. NOWE czarne bokserki, rozm S- lecą do NIXIE
2. H&M z HAMBURGA czarna w paseczki, rozm S, stan wzorowy,kopertowy dekolt 3. Czarna kopertowa bluzka z HAMBURGA,rozm s-m, stan wzorowy 4. Słodki różowy topik,rozm S,stan bdb 5. Welurowa bluzka z poszerzanymi rękawami,stan wzorowy rozm s-m 6. Pomarańczowa bluzka w ratkę,stan wzorowy,rozm m-l-nie ma 7. Letnia bluzeczka w palmy,stan wzroowy,rozm S 8, Bluzka,3/4 rękaw stan wzorowy rozm S-M- nie ma 9. Bluzka 3/4 rękaw stan wzorowy rozm M Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-04-22 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1. biała rozpinana bluzka, rozm S,stan bdb
2. Czarny top wiązany na szyji,rozm S 3. Różowa bluzka z sercem,stan bdb-, rozm S-M-nie ma 4. Polo turkusowe z GRECJI, rozm S, stan bdb- 5. REPORTER różowa bluzka krótsza z kapturem,stan bdb,rozm S 6. Różowa rozpinana bluzkaz HAMBURGA, stan bdb, zamek do wymiany ,rozm S-M 7. BUTIK bluza moro,stan bdb-, rozm S 8. H&M niebieski sweterek,rozm S-M,stan bdb- 9. Balerinki moro,rozm 39, stan db++ Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-03-20 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. cztery płyty z muzyką
2. NOWY portfel moro przywieziony z MAJORKI 3. dwie książeczki 4. Ramka na zdjęcia 5. Polarowy szalik, stan wzorowy 6. Zawieszka na łańcuszek przywieziona z MAJORKI-nie ma 7. Biały skórkowy pasek, nie ma klamerki ale można go inaczej zapiąć 8. COLLOSEUM różowa gumka na rękę frotowa,stan bdb 9. Różowy pasek, stan bdb- Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-04-22 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1. słodki różowy daszek z motylkami,stan bdb
2. dwie żółte plasikowe bransoletki 3. Koralii drewniane na rękę 4. Nowe etui na okulary, ze stradivariusa 5. cienie,róż itp,widać zuzycie 6. Puder sypku w dużym opakowaniu, kilka razu użyty, oraz nowy fluid 7. cienie do oczu 8. SMITH'S nowy pasek moro Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-03-15 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1. bardzo jasno niebieski szal,stan wzorowy
2. brokatowy pasek z dużą klamrą,stan bdb, 3. niebieski szal, stan bdb 4. pasek w kolorze jeansu,stan wzorowy 5. biały pasek z dżetami,stan bdb- 6. czarna spódnica na gumce,stan wzorowy, rozm S-M 7. PRETTY GIRL brązowa spódnica rozm raczej M 8. Piżamka stan bdb- 9. Szorty jeansowe,rozm S-M, stan bdb --, mała dziurka w kroku której nie widać-wymienione Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-04-04 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
1. niebieska ani razu nie używana torebka na ramię
2. Rózowa mała lecz bardzo pojemna torebeczka, stan bdb- 3. Torebka np plażowa w paski, stan wzorowy 4. Jeansowa torebka z różowymi chińskimi znaczkami,stan bdb 5. Torebka elle,stan bdb 6. Książeczka- pamiętnik Kubusia Puchatka Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-03-15 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
1,2. Puchowy płaszczyk długi, rozm M-L, stan bdb
3. czarna satynowa bluzka,stan bdb, rozm s-m oddam najchetniej za inna satynową 4,5 TERRANOVA białe polo stan bdb rozm s-m- nie ma 6. Sweterek tunika,stan bdb, 7,8 Spódniczka moro,rozm 38,stan wzorowy,ubrana ok 3 razy Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-04-16 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
KURS ROBIENIA TIPSÓW ŻELOWYCH NA CD
1. Kurs robienia tipsów żelowych * zakładanie tipsów żelowych - film.Oglądając ten film będziesz się czuła jakbyś była u kosmetyczki,stała nad nią i patrzyła jak robi klientce tipsy ![]() ![]() * zakładanie tipsów żelowych teoria - Jeśli chodzi o teorię to przeczytasz jak krok po kroku zrobić tipsa.Jest to dobre jako ściągawka żeby np nie przewijać ciągle filmu ![]() - Przygotowanie naturalnej płytki paznokcia-co należy zrobić z naturalnym paznokcie przed przyklejeniem tipsa - Przyklejanie tipsa- np jak naklejać tipsa,spiłować itp - Nakładanie żelu - ile razy nakładać żel,jak długo trzemać pod lampą oraz inne czynności - Uzupełnianie tipsa - Usuwanie tipsa * Akcesoria - co jest potrzebne by zrobić tipsy żelowe * Rodzaj tipsów żelowych DODATKOWO => Domowa pielęgnacja dłoni => Metoda żelowa na stopach => Rozjaśnianie paznokci => jak zrobić manicure GRATISOWO - około 100 gotowych wzorków tipsów !!!!!! DODATKOWO DODAJE KRÓTKI FILMIK JAK ZROBIĆ FRENCHA + FILMIK JAK ZROBIĆ CIEKAWY WZOREK z 3 KOLORÓW LAKIERÓW oraz TEORIA JAK ZROBIĆ PEDICURE MAM DUZO SZTUK TYCH PŁYT Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-03-24 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
MAKIJAŻ NA CD
a) TAJNIKI MAKIJAŻU * 16 przykazań wykonywania dobrego makijażu * narzędzie jakich potrzebujesz do wykonania makijażu * kosmetyki- opis kosmetyków, które najczęściej stosuje się do wykonania makijażu oraz jak je nakładac * kosmtyki służące do malowania oczu * modelowanie twarzy * modelowanie brwi + FILM jak przygotować makijaż na wieczorne wyjście FILM jak wykonać demakijaż FILM jak wykonać maseczkę * przygotowania skóry pod makijaż * ukrywanie defektów * nakładania podkładów * nakładanie różu * nakładanie sypkiego pudru * przygotowanie ust * malowanie oczu - kreski - cienie - rzęsy * malowanie ust * demakijaż - rady pomocne przy wykonywaniu demakijażu * makijaż krok po kroku * 5 różnych pomysłów na makijaż wieczorowy * 30 zdjęć makijaży * jak wykonać smokey eyes * zmysłowy makijaż krok po kroku MAM DUŻO SZTUK TYCH PŁYT Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-03-24 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
1.ghjgjj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
nowy uporządkowany wątek rozm S,M i L
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------
ghfjhgkjhk Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-03-15 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dot.: nowy uporządkowany wątek rozm S,M i L
1. dfdsfsf
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
fghfgjhgk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hkjhkhdfgdf
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ewresfsdf
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
bvcbcvnb
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie to
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1237116309 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1237115077 ![]()
![]() |
#21 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Ramkę moge oddać za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1237116105 tylko jak wygląda etui wewnątrz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A jaka szer pod pachami ma ten sweterek?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1237115588 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1237115077
oraz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1237115321 na te bokserki moge wymienić tą bluzke ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Wolałam się upewnić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
podobaly Ci sie u mnie kozaczki..mnie sie podba czarna koszula nocna..jak cos to pisz
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
tez bym takie chetnie przygarnela
![]()
http://www.pmiska.pl/ Edytowane przez lotta_983 Czas edycji: 2009-03-17 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
niestety nic mnie nie zainteresowało ale poszukaj czegos jesczze w szafie na wymianke albo jak bedziesz miala dokladke to daj znac
![]() _________________________ _____________ moje na wymianke https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=302495&page=4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
hej;***
mi sie u Cb podobała czarna kurtka i bardzo mi na niej zależało ale ty mi napisałaś że za nią nic nie znalazłaś i że jak zrobie dokładke to mam cie powiadomić i zawsze sie jakoś dogadamy ale teraz weszłam do Cb i nie wiedze tej kurtki ; ] napisz co i jak pozdrawiam ;]
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ja mam także dużo ciuszków
![]() ![]() są to bardzo sliczne dzinsy, jasne ani razu nie ubrane, ciemne mialam z pare razy, ale schudlam i sa za duze. jedne z house żółte, rozne sweterki, bluzeczki, torebki ![]() ![]() Edytowane przez Vanilla89 Czas edycji: 2009-03-19 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.