|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam Niny Niny Ricci
Princesko ja mam Nine 25/30, nawet mam do niej mleczko 50ml
![]() Ale ja szukam pudru matującego z górnej półki do średniej karnacji, niestety u Ciebie nie widze żadnych pudrów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
a czy to moglby byc puder mineralny? mam firmy glow minerals odcien sunlight. albo moze zamiast pudru zainteresowalby Cie podklad matujacy Diora? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ojj podkład nie
![]() Ale prosze napisz cos więcej o tym pudrze mineralnym, bo ja go kompletnie nie znam. Jakie jego jego głowne zadanie ? ![]() Zużycie, a nawet jak wyceniasz jego wartość no i może Twoja opinia na temat tego kosmetyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Ja puder uzywalam raz, dlatego ze jednak wole zwyczajne dobrze matujace podklady, badz zupelnie nic. wiec ubytek jest doslownie jednorazowy. na pewno fajnie matuje, bo ja mam cere tlusta i z tego bylam zadowolona, dodatkowo lekko bronzuje buzie. Nie tworzy jednak takiego plaskiego efektu na twarzy, bo ma malutenkie drobinki, nie sa jednak widoczne w normalnym swietle, chyba ze nalozysz duzo. z tego co zaobserwowawalam przy tej mojej aplikacji, to mozna go wykorzystac na kilka sposobow, jak zwykly puder, jak bronzer nprzy podwojnej warstwie a takze do modelowania. Cena takiego pudru to mniej wiecej 80-90 zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Cięzko mi zadecydować, bo nie znam tego kosmetyku.. To chyba niedostepna linia w Polsce?
Więc nawet nie mam gdzie przetestować ![]() Może narazie wklejmy zdjęcia, żebym ja mogła zobaczyć odcien pudru, a Ty zużycie Niny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
no to juz wklejam fotke pudru, tylko wez pod uwage ze on jest brazujacy i nie daje tak mocnego efektu, ja jestem blada i nawet na mnie sie dostosowal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Niestety jakość nie jest najlepsza, ale zuzycie widać..
Ojj ale jesli musisz, że puder jest brazujący to niedobrze.. bo ja raczej szukam czegoś na codzień, brazujący mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
ale wiesz co, tak jak pisalam trzeba sie ostro namachac aby sie przybrazowic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ok ok wklej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.