Ma inną?sam siebie wkopuje..piszcie! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-24, 10:40   #1
gratis91
Przyczajenie

GG do gratis91

Ma inną?sam siebie wkopuje..piszcie!

Hej, no więc tak.
Jestem z moim już/dopiero ponad dwa miesiące, wyszło to dosłownie 'przypadkiem' ;p
hmm z mojej "winy" widzieliśmy się dosłownie 7 razy [ale też przez to, że mnie miesiąc nie było, jego teraz dwa tygodnie z przerwami] no i jak już sie spotykaliśmy, to było niby okey, z tym, że on wszystko do jednego kieruje, no ale nie było tak źle. Aż teraz, wyjechał w poniedziałek w góry,nic się nie odzywał zresztą ja też i oto jednego pięknego poranka napisał mi smsa:"Dzień dobry Skarbeńkul* wyspałaś się [..jakieś pierdy].. Miłej i bezpiecznej zabawy na basenie;*"
a ja taki lol, na żaden basen sie nie wybierałam,nic takiego nie mówiłam, jedynie on kiedys wspominał, że chciałby do Sopotu żebysmy pojechali, tak więc odpisałam mu:
"Ee?jaki basen?chyba pomyliłeś osoby,nie do mnie to miało być.Miłej podróży w górach", a on mi na to:"Bo ja cały czas jestem myślami na tym basenie na kótry mamy jechać ;*nie miałbym do kogo tak pisać" a ja:"no no ja tam nie wiem" a on:"nie miałnu, na pewno bo drugiego takiego skarba nie ma;*" na to już nie odpisałam, stwierdziłam,że nie będe sie odzywać, sam to zrobi jak wróci [a wraca we wtorek] pewnie będzie udawał, że nic się nie stało.
Aha, chciałam jeszcze dodać, ze myslałam o zerwan i już wcześniej,ale dtwierdziłam, że jak znajdzie sie jakiś inny to wtedy zerwę,bo życie w końc jedno ;p
no ale teraz?nie żeby mnie to zabolało jakoś mocniej tylko po co mnie okłamywał?tak serio to ja praktycznie o nim nic nie wiem, oprócz jego opowiadań,bo nie znam nikogo kto jego zna, gdyż on mieszka w innym rejonie miasta..
tak więc Drogie Wizażanki co o tym myślicie?! i co mam zrobić?przestać się po prostu odzywać, napisać smsa, czy mu wygarnąć? Piszcie! czekam!

rower.brzuszki.hula-hop ;p
macie coś na wyszczuplenie twarzy?

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2008-08-24 o 14:08
gratis91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 10:46   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Ma inną?sam siebie wkopuje..piszcie!

Cytat:
Napisane przez gratis91 Pokaż wiadomość
(...)

Aha, chciałam jeszcze dodać, ze myslałam o zerwan i już wcześniej,ale dtwierdziłam, że jak znajdzie sie jakiś inny to wtedy zerwę,bo życie w końc jedno ;p
no ale teraz?nie żeby mnie to zabolało jakoś mocniej tylko po co mnie okłamywał?tak serio to ja praktycznie o nim nic nie wiem, oprócz jego opowiadań,bo nie znam nikogo kto jego zna, gdyż on mieszka w innym rejonie miasta..
tak więc Drogie Wizażanki co o tym myślicie?! i co mam zrobić?przestać się po prostu odzywać, napisać smsa, czy mu wygarnąć? Piszcie! czekam!
A po co chcesz wiedziec, czy jest jakaś inna, skoro sama go traktujesz olewająco? Śmieszą mnie takie "związki". A takie podejście do innych ludzi smuci. Nikt nie chciałby byc z kimś, kto go traktuje ja przystanek do następnego związku. Skoro Wam się nie układa, już myślisz o zerwaniu, to skończ tą szopkę i nie rób z faceta jelenia. A tak sobie myślę, że chcesz zarzucic mu zdradę, żeby miec powód do zerwania i nie wyjśc na tą zła (niech facet będzie tym złym wilkiem w związku).
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 10:55   #3
Queen
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
A po co chcesz wiedziec, czy jest jakaś inna, skoro sama go traktujesz olewająco? Śmieszą mnie takie "związki". A takie podejście do innych ludzi smuci. Nikt nie chciałby byc z kimś, kto go traktuje ja przystanek do następnego związku. Skoro Wam się nie układa, już myślisz o zerwaniu, to skończ tą szopkę i nie rób z faceta jelenia. A tak sobie myślę, że chcesz zarzucic mu zdradę, żeby miec powód do zerwania i nie wyjśc na tą zła (niech facet będzie tym złym wilkiem w związku).
Zgadzam się z Doris. Skończ tą szopkę, bo związkiem tego nie można nazwać. Przepraszam, że tak ostro, ale dla mnie takie sytuacje są infantylne.

Mój wątek z wymianą kosmetyczną:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723489

Queen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 10:59   #4
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gratis91 Pokaż wiadomość
Jak żyjesz po to,żeby mieć zawsze przy sobie jakiegoś chłopaka to ja ci gratuluję życiowych ambicji.
Oto co myślę-nie chciałaś z nim być a jak pojawiło się zagrożenie,że ma kogo innego to nagle robisz wielki raban.Bo jego wolno krzywdzić i zostawić jak zabawkę jak będzie nowy,ale zdradzić ciebie ? W życiu!

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 11:02   #5
Magnolia_83
Rozeznanie

również uważam że jesteś mało dojrzałą osobą skoro swój związek traktujesz jak zabawkę która się można pobawić a potem rzucić czyjeś uczucia w błoto. Nawet nie chce wiedzieć jakiego pokroju jesteś osobą..

poznasz ją po tym
ze nawet nie zauważysz,
gdy cale twoje życie sie skończy
a ona wciąż będzie przy tobie...
Magnolia_83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 11:10   #6
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Zgadzam się z dziewczynami
Z tego co napisałaś ja wnioskuje,ze nawet nie chcesz go poznac i czekasz na tą zdrade.To w takim przypadku po co taki związek??
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 11:45   #7
madmuazelle
BAN stały

A po co facet,skoro kręci z dwoma??Po co chcesz czekać aż pojawi sie inny i wtedy go zostawisz,to bez sensu.Z deszczu pod rynne chcesz wpaść??
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 12:19   #8
byliczka
Zakorzenienie

Ja myślę żebyś najpierw dojrzała do związku a potem się za to brała. A tak w ogóle to ile ty masz lat, skoro masz takie podejście?
Stary 2008-08-24, 13:04   #9
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Ja myślę żebyś najpierw dojrzała do związku a potem się za to brała. A tak w ogóle to ile ty masz lat, skoro masz takie podejście?
17 jeśli liczba przy nicku to rok.
Kolejna oznaka dojrzałości-nie zgodzili się ze mną,edytuję posta

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 13:06   #10
byliczka
Zakorzenienie

No to BAN
Stary 2008-08-24, 13:08   #11
natka88
Raczkowanie

strasznie dziecinne. chcesz mieć chłopaka po to żeby mieć. żadnych uczuć. traktujesz człowieka jak zabawkę bo nie chcesz być sama. i żądasz jeszcze od niego tego czego Ty mu nie chcesz dać. czysty egoizm. dlaczego nie spojrzysz na kwestie miłosne bardziej dorośle? przez dziecinne pogrywanie możesz się sporo nacierpieć w życiu...

natka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 13:39   #12
Reijel
Wtajemniczenie

Ups, chyba komuś nie spodobała się krytyka...
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 17:04   #13
asiasab
Raczkowanie

ja na twoim miejscu zerwalabym i bym wszystko wygarnela chociazby za ten wyjazd w gory o ktorym cie nie uprzedzil...
asiasab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 17:36   #14
Wyrak
Zakorzenienie

Swoja droga - tytul tematu z watkiem wkopywania siebie pasuje bardzo.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 18:27   #15
gothic_lencia
Zadomowienie

Znam takich kilka panien ,które np.są z kolesiem do "osiemnastki","bo fajna impra" będzie ,a już w trakcie znajdują innego.

ŻOL...

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości