|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ma inną?sam siebie wkopuje..piszcie!
Hej, no więc tak.
Jestem z moim już/dopiero ponad dwa miesiące, wyszło to dosłownie 'przypadkiem' ;p hmm z mojej "winy" widzieliśmy się dosłownie 7 razy [ale też przez to, że mnie miesiąc nie było, jego teraz dwa tygodnie z przerwami] no i jak już sie spotykaliśmy, to było niby okey, z tym, że on wszystko do jednego kieruje, no ale nie było tak źle. Aż teraz, wyjechał w poniedziałek w góry,nic się nie odzywał zresztą ja też i oto jednego pięknego poranka napisał mi smsa:"Dzień dobry Skarbeńkul* wyspałaś się [..jakieś pierdy].. Miłej i bezpiecznej zabawy na basenie;*" a ja taki lol, na żaden basen sie nie wybierałam,nic takiego nie mówiłam, jedynie on kiedys wspominał, że chciałby do Sopotu żebysmy pojechali, tak więc odpisałam mu: "Ee?jaki basen?chyba pomyliłeś osoby,nie do mnie to miało być.Miłej podróży w górach", a on mi na to:"Bo ja cały czas jestem myślami na tym basenie na kótry mamy jechać ;*nie miałbym do kogo tak pisać" a ja:"no no ja tam nie wiem" a on:"nie miałnu, na pewno bo drugiego takiego skarba nie ma;*" na to już nie odpisałam, stwierdziłam,że nie będe sie odzywać, sam to zrobi jak wróci [a wraca we wtorek] pewnie będzie udawał, że nic się nie stało. Aha, chciałam jeszcze dodać, ze myslałam o zerwan i już wcześniej,ale dtwierdziłam, że jak znajdzie sie jakiś inny to wtedy zerwę,bo życie w końc jedno ;p no ale teraz?nie żeby mnie to zabolało jakoś mocniej tylko po co mnie okłamywał?tak serio to ja praktycznie o nim nic nie wiem, oprócz jego opowiadań,bo nie znam nikogo kto jego zna, gdyż on mieszka w innym rejonie miasta.. tak więc Drogie Wizażanki co o tym myślicie?! i co mam zrobić?przestać się po prostu odzywać, napisać smsa, czy mu wygarnąć? Piszcie! czekam!
macie coś na wyszczuplenie twarzy? ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d4343e2f44.png i dorosłość [?] grr ;b http://www.suwaczek.pl/cache/d5e3a095ab.png zaczynamy lekkosć!! Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-08-24 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Ma inną?sam siebie wkopuje..piszcie!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto co myślę-nie chciałaś z nim być a jak pojawiło się zagrożenie,że ma kogo innego to nagle robisz wielki raban.Bo jego wolno krzywdzić i zostawić jak zabawkę jak będzie nowy,ale zdradzić ciebie ? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
również uważam że jesteś mało dojrzałą osobą skoro swój związek traktujesz jak zabawkę która się można pobawić a potem rzucić czyjeś uczucia w błoto. Nawet nie chce wiedzieć jakiego pokroju jesteś osobą..
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z dziewczynami
![]() Z tego co napisałaś ja wnioskuje,ze nawet nie chcesz go poznac i czekasz na tą zdrade.To w takim przypadku po co taki związek?? ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
A po co facet,skoro kręci z dwoma??Po co chcesz czekać aż pojawi sie inny i wtedy go zostawisz,to bez sensu.Z deszczu pod rynne chcesz wpaść??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę żebyś najpierw dojrzała do związku a potem się za to brała. A tak w ogóle to ile ty masz lat, skoro masz takie podejście?
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejna oznaka dojrzałości-nie zgodzili się ze mną,edytuję posta
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
No to BAN
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
strasznie dziecinne. chcesz mieć chłopaka po to żeby mieć. żadnych uczuć. traktujesz człowieka jak zabawkę bo nie chcesz być sama. i żądasz jeszcze od niego tego czego Ty mu nie chcesz dać. czysty egoizm. dlaczego nie spojrzysz na kwestie miłosne bardziej dorośle? przez dziecinne pogrywanie możesz się sporo nacierpieć w życiu...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ups, chyba komuś nie spodobała się krytyka...
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja na twoim miejscu zerwalabym i bym wszystko wygarnela chociazby za ten wyjazd w gory o ktorym cie nie uprzedzil...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Swoja droga - tytul tematu z watkiem wkopywania siebie pasuje bardzo.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Znam takich kilka panien ,które np.są z kolesiem do "osiemnastki","bo fajna impra" będzie ,a już w trakcie znajdują innego.
ŻOL...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.