|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymienię Roberto Cavalli- Just Cavalli Her- woda toaletowa :)
NIEAKTUALNE!
Mam do wymiany: Roberto Cavalli- Just Cavalli Her (ubytek około 50% z flakonu 80ml ![]() ![]() Linia Just Cavalli Her Roberto Cavalli należy do rodziny zapachów kwiatowo-orientalnych. Nuta głowy to połączenie orzeźwiającej sycylijskiej bergamotki z charakterystycznym aromatem cejlońskiego cynamonu i liści bambusa. Nuty serca tworzą owocowe akcenty kwiatów drzewa morelowego, połączone z subtelnym aromatem jaśminu i dziką konwalią. Nuty bazy to otulające ciepło złotej ambry i wanilii z Madagaskaru, uzupełnione tajemniczą kompozycją białego drzewa cedrowego i delikatnym zapachem piżma. Zamienię na... coś ładnego! ![]() w gre wchodzi rownież wymiana za jakąś ilość rożnych różnistych próbek ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez freakgirl69 Czas edycji: 2008-09-22 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Wymienię Roberto Cavalli- Just Cavalli Her- woda toaletowa :)
Może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię Roberto Cavalli- Just Cavalli Her- woda toaletowa :)
moze moja escada moon sparkle?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Roberto Cavalli- Just Cavalli Her :)
Skoro piszesz ,ze próbki też to może chciałabyś moje ze sporo wyższej półki lub niszowe czyli trudnodostępne:
- Clive Christian No 1 Women - najdroższe perfumy świata-maleńka próbeczka http://www.perfumeriaquality.pl/cms/index.php?id=1398 -Dior Addict niecałe 2 ml -Lancome Magnifique niecałe 2 ml -Lolita Lempicka L(słynne ciasteczko)ok 3\4 z 2 ml; -Amor Amor Cacharel troszkę większa połowa z 2 ml; -najnowszy ogródek monsunowy Hermesa,Un Jardin Apress La Mousson,ok 3\4 z 2 ml. -J'adore L'Absolu Dior 1,5 ml -Demeter Paperback nie znam pojemności fiolki,ale na porządne testy wystarczy -Figa Prowansalska,Le Chatelard Figue 1\3 z fiolki 4 ml; CdG Carnation ok 0,5 ml; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś umnie? Mam również sporo próbek poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Umowa stoi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.