![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Rurki, tuniki, koszule, bolerko, buty! :) zapraszam!
NIEAKTUALNE!
Witam Dziewczyny! Wyjeżdzam 10 lipca i chciałabym do tego czasu wymienic wszystkie rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() CHCIAŁABYM WYMIENIĆ SIĘ ZA RZECZY Z WISHLISTY! ![]() 1. szaro-czarne rurki, roz M 2. koszula body z zabotem, reserved, jest swietna na mnie za mała, kolor stalowy, roz S, tylko za coś super lub za kilka rzeczy! 3. tunika orsay, roz S/M 4,5. koszula, roz XS/S, ma świetne marszczenia dzięki czemu dopasowuje sie do sylwetki. 6. koszula biała, roz S/M, możliwośc podwinięcia i zapięcia rękawów. ![]() 7. tunika, z metki XL, ale wg mnie to S/M, mi przy wzroscie 174 cm sięga do połowy uda. 8. tuba top shop, nowa, roz S 9. czarne japonki, nowe roz 40 10. białe balerinki, roz 40, stan db Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-07-06 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rurki, tuniki, koszule, bolerko, buty! :) zapraszam!
11. okulary retro
12. azrukowe bolerko atmo, roz S 13. spodnica jeansowa, olowek, dorothy perkins, roz M 14. spodnica w groszki, roz XS/S 15. koszula w kratke, h&m, roz S/M nie ma 16. czarna dwuwarstwowa tunika/ sukienka, morgan, roz S/M Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-06-29 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej coś za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1245919837 ?? oddam dużo, mogę poszukac po za wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś za tunikę Orsay, rozmiar S/M ? ![]() moja wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post12922918 zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tunika ma długość ok 65 cm, nie licząc ramiączek, a biuście ma gumki więc wejdzie zarówno xs jak m. (nie dopatrzyłam się żadnych dziurek ani plam, stan b.dobry)
białe rurki długość nogawki to 95 cm, szerokość w biodrach 37x2 cm są bardzo rozciągliwe! ja mam 83-84 cm i się mieszacze:P ( bez dziurek i plam stan dobry, normalne ślady użytkowania) żólta bluzeczka szerokość pod pachami-38x2 długość- 58cm stan jak wyżej. czarna bluzeczka top secret od pachy do pachy 34 cm ma tam gumkę więc jest rozciągliwa, długość 55 cm stan b.dobry, bez wad ![]() jeśli byłabyś czymś zainteresowana to wtedy też poproszę o dokładne wymiarki koszuli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hm a dołożyłabys jakiś drobiazg?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za stalową koszule body?
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
hmm ta tunika to by było troche za mało za ogrodniczkę...
ale podoba mi się też ta czarna dwuwarstwowa sukienkotunika morgan- mogłabym prosić o wymiary oraz zdjęcie na osobie? - jeśli wymiary byłyby ok i wyglądałaby tak jak moja mała czarna marzeń ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
heja
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1245919848 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1245920275 w jakim sa stanie?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Mogłabym się zgodzić na taką wymiankę, gdybyś jednak dorzuciła jeszcze jakiś drobiazg (może coś z dodatków lub kosmetyków)
![]() A jeśli chodzi o wymiary rurek, to powiem tak, że ja mam 170 cm wzrostu i ok 86 cm w biodrach i na mnie są super ![]() dołączę zdjęcia na sobie, jeśli będziesz naprawdę zainteresowana ![]() moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post12922918 ![]() Edytowane przez Aqnieszka69 Czas edycji: 2009-06-25 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.