|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
NOWE:Bojówki moro, płomienne szwedy,książka, karbownica...i mix innych różności
Witam wszystkie Wizażanki, poniżej mix różności do wymianki
Stawiam pierwsze kroki na Wizaż.pl, postaram się jak najlepiej opisać rzeczy do wymiany.W razie czego, proszę pisać napewno odmailuję 1. NOWE bojówki morówki ORSAY (tzw. miejskie moro) - Nowe ale bez papierowych metek 2. pikowana, czerwona kurteczka 3/4 3. spodnie dzwony w brytyjską flagę 4. szary/popielaty/stalowy bezrękawnik z odpinanym kapturem 5. czarny pas (skóra naturalna) z metalowymi ozdobami w kształcie panter 6. NOWY biało-czarny pas z eko skórki, a właściwie biały z czarnym wzorem (jeszcze z zabezpieczoną folią klamrą) 7. NOWE soczyście żółte spodnie - proste nogawki(solidny materiał ala jeans) 8. NOWE niebieskie spodnie - proste nogawki(materiał taki jak żółtych spodni) 9. Srebrną bluzę/bluzkę z kapturkiem 10.Bojówki z MRÓWKI ;-) w czarnym kolorze roz.S 11.NOWE 'płomienne' szwedy FISHBONE kupione w butiku NEW YORKER roz.L 12. NOWY dwupłytowy album : Novika - Polskie leniwe 13. NOWY dwupłytowy album : Novika - Polskie leniwe !!! Z AUTOGRAFEM !!! 14. poduchy : truskawka i biedronka (służyły tylko do dekoracji) 15. NOWA książka Straszna Historia - Pokrętni piastowie 16. 'półka w kształcie kółka' prosto ze sklepu IKEA 17. pluszowy zębaty potworek wys. ok. 30cm 18. gry pc dla dzieci (bez przemocy) 'My Friend Koo' i 'Crazy Drake' - coś dla chłopca i dziewczynki 19. kaseta vhs do nauki matmy dla uczniów I klasy liceum/technikum 20. tablice z gramatyką jęz.angielskiego (format A5) 21. figurki disney pluto, goffy i horacy 22. podręczniki i ćwiczenia do matematyki dla szkoły podstawowej(różne tytuły); pomoce maturalne 23. NOWA prostownica-karbownica do włosów (3 rodzaje wymiennych płytek) śliczna czarno-czerwona ,w orginalnym pudełku - idealnie nadaje się na prezent 24. góra najróżniejszych plakatów - aktorzy, piosenkarze, zespoły ... do wyboru do koloru 25. NOWY 'Mystic Kiss' firmy Manhattan w kolorze pomarańczowym - nieużywany 26. NOWY Wazonik (wraz pudełkiem) 27. Lakier do włosów z brokatem A. klocki lego : Belville , Paradisa i Scala - każdy z zestawów mnie zadowala B. lalki Barbie Mattel'a , raczej sprzed 2000 r (przygarnę też jej siostrę , kumpelę i przyjaciela - dom, elementy wyposażenia, pojazdy mile widziane ;-D) C. inne serie lego D. książki A.Hitchcocka z serii "Przygody trzech detektywów" w wersji polskiej lub angielskiej E. książki A.Huntera (A.Mińkowski) z serii "Tropiciele złoczyńców - Marta Patton" F. książki R.L.Stine seria "Goosebumps" ("Gęsia skórka") po angielsku G. tom II i VII Harry'ego Pottera "HP and the Chamber of secrets","HP and Deathly Hallows" H. kolczyki, pieszczochy, bransoletki,torby, przypinki, paski, szelki, nakrycia głowy, rękawki... w punk-rockowym klimacie (chętnie z motywem czaszki, w szachownicę lub moro, z ćwiekami ,postaciami z kreskówek itp.) I. komiksy Donald i spółka (nr 2,5,6,7,8,10,13,16,26,27, 30,32,36,38,39,42) J. komiksy Gigant (np. numery 12/98r,61(1/06r),62(2/06r), 3/01r,6/02r i nie tylko) K. komiksy MegaGiga L. żółta bluza ze SpongeBob'em M. gazety wnętrzarskie ( Moje mieszkanie, M jak mieszkanie, Cztery kąty itp.) N. figurki kinderki (Kinder Niespodzianki) O. katalogi (Ikea lub z zabawkami :lego, Barbie, itp.) P. ew. t-shirty, bluzy kangurki, kurtki 3/4, bojówki >>>>> ROZMIAR S <<<<< Edytowane przez nowka16 Czas edycji: 2008-10-11 o 16:17 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Uwaga odnośnie zamieszczonych zdjęć. W rzeczywistości KOLORY SĄ ŻYWSZE , wina aparatu że sesja wypadła blado
![]() Wymiary: -bojówki moro zielone sz.39cm, dł.104cm -płomiennych szwedów sz.37cm, dł.104cm -kurtki 3/4 (kolor na zdjęciu przekłamany , faktycznie kurtka jest czerwoniutka mniej więcej jak kropeczka którą zaznaczyłam na zdjęciu z kurtałką) sz.41cm, dł.rękawa 56cm -pas skórzany dł.94cm -pas biało-czarny dł.90cm -żółte spodnie (faktycznemu kolorowi odpowiada kleksik w lewym dolnym rogu foto) sz.34cm, dł.110cm -niebieskie spodnie sz.36cm, dł.104cm - brytyjskie dzwony sz.38cm, dł.102cm -srebrna bluza z kapturem sz.45cm, dł.rękawa 55cm |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NOWE:Bojówki moro, płomienne szwedy,książka, karbownica...i mix innych różności
coś za niebieskie spodnie? to jest dres?;p czy co?;;p
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dodaję fotki: niebieskich spodni - sprawdź może krój Ci odpowiada? + foto 'gwiazdy' której spodnie mają kolor zbliżony do tych które mam ja
Edytowane przez nowka16 Czas edycji: 2008-10-11 o 13:18 Powód: Patrz: fason-zdjęcie na płasko, kolor-spodnie na dziewczynie |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Dodaję fotki:
karbownica i podręczniki (większość nowych nieużywanych,lekko używana Chemia, dwie książki podpisane na okładce) |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Dodaję fotki:
wazonik (wys. 19cm, szklany , dół w kształcie niebieskiego kwiatu, wraz z solidnym opakowaniem) lakier do włosów z brokatem (kolor srebrny , zostało ok.50%) Edytowane przez nowka16 Czas edycji: 2008-10-11 o 16:22 Powód: zapomniałam dodać zdjęć ;-P |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dodaję fotki:
kurtka 3/4 bojówki z MRÓWKI (sz.35cm, dł.94cm) jeansy (czarne, przecierane, z brokatem) (sz.32, dł.102cm) + zbliżenie na nogawkę z brokatem Edytowane przez nowka16 Czas edycji: 2008-10-11 o 17:27 Powód: Spodnie Mrówki kolor NIE JEST wyblakły! |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: NOWE:Bojówki moro, płomienne szwedy,książka, karbownica...i mix innych różności
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1223678525
cos u mnie?? Mam bluze w paski z czaszką
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
hmmm no niewiem mam sporo zabawek z kinderkow i takich tam do skladania
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za niebieskie spodnie?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Posiadam komiks gigant 5/97
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.